|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Particije?!?!?!?!
Napravio sam particije u DOS-u (imam Windows 98SE), jedna particija je primary, a druga extended (a u njoj su tri logical). Problem je što su mi ove tri "neaktivne", pa ja njih imam ali i nemam. Znači, mogu staviti samo da mi je jedna aktivna: primary ili extended. Što napraviti da sve rade?!?!? Ako ste me shvatili pokušajte mi pomoći, ako niste recite da još pojasnim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Samo jedna particija treba biti aktivna. Obično je ta primary. Ove ostale valja formatirati da bi ih koristio. Valjda imaju oznake d:, e: i f:.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao što RAK reče samo jedna particija treba biti aktivna da bi se na nju naselio OS. Ostale radiš kao logical unutar extendet i one su ti ostatak priče (d,e,f). Ne kontam što ti nije jasno. Što, ne vidiš ih pod windowsima? Ili nešto drugo? Jesi ih formatirao nakon podjele diska? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Eto kako ti je RAK rekao, active je C ili ti primary, a ostale lijepo format d:, pa format e:, pa format f:, pa ... , a može i format d: /q da ide brže ako disku nije prvo formatiranje i znaš da nema BADova, a da i onaj c isto treba neko format c: (pa može i format c: /s /q ili neka druga kombinacija) bez obzira ako si ga stavio da je active, a može i ... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|