|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
NFS Carbon
Unofficial NFS: Carbon Car List: 01 - Alfa Romeo Brera 02 - Audi Le Mans Quattro 03 - Aston Martin DB9 04 - BMW M3 GTR ![]() 05 - Chevrolet Camaro SS 06 - Chrysler 300C SRT-8 07 - Dodge Challenger Concept 08 - Dodge Charger SRT-8 09 - Dodge Viper SRT10 10 - Ford Mustang GT 11 - Ford Mustang Shelby GT500 ![]() 12 - Koenigsegg CCX 13 - Lamborghini Gallardo 14 - Lamborghini Murcielago 15 - Lexus IS300 16 - Lotus Elise 111R 17 - Lotus Europa S 18 - Mazda 3 19 - Mazda RX7 (FD3S) 20 - Mazda RX8 21 - McLaren (yet unknown) 22 - Mercedes-Benz CLK 500 23 - Mitsubishi Eclipse 24 - Mitsubishi Lancer Evolution IX MR Edition 25 - Nissan 350Z Fairlady Z 26 - Pagani Zonda F ![]() 28 - Porsche 911 Carrera 29 - Porsche Carrera GT 30 - Porsche Cayman S 31 - Renault (yet unknown) 32 - Subaru Impreza WRX STi 33 - Toyota MR2 34 - Toyota Corolla (Trueno AE86) 35 - Toyota Supra 36 - Vauxhall Monaro 37 - Volkswagen Golf R32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Techno Geek
Datum registracije: Aug 2006
|
Jedva cekam da izade!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad to stize ? audi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Volkswagen Golf R32 auto za mene
![]() |
#10 |
Premium moderator
|
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
mene najviše zanima Pagani Zonda F .......... šteta kaj nema Legendarnog Nissana Skyline.......... samo sad treba pricekati da igra izađe i da vidimo kak se ti auti ponašaju u samoj igri....jer zabadava ti auti ak sama igra po sebi nist ne valja........ Most Wanted me je razočarao a od tog djela neznam ni sam što da očekujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ako mislis pritom (red slova) da te razocarao zbog nerealisticnosti odi igraj RBR ili LFS, po meni je NFS stvoren da bi bio zabavan i spektakularan, a ne realan, dapače, daleko od toga... Zadnje izmijenjeno od: LuXor. 05.09.2006. u 21:09. Razlog: pravopisna greska... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
![]() |
#16 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Osobno - bezveze. Nekako mi je totalno glup cijeli nfs osim porsche unleashed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
nisam rekao da most wanted nije dobar nego mi je uvijek nest falilo u modanju auta...... a to mi je jedan od zabavnijih djelova (jer ako ne mozemo u stvarnosti voziti takve aute i jos ih pritom modati onda sam zadovoljan i s tim) most wanted mi je jedan od najboljih dijela NFS-a baš zbog vožnje (ono čista zabava ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma daj ono sta je valjalo su makli (aute mislim)? Gdje je skyline? Gdje je honda? Nego stavili Lamborghini i Porsche u igru? Audi Le Mans Quattro? takve aute nema smisla frizirat i stavljat im neke đinđ minđe po njima,lipit naljepnice kosturskih glava ili zmajeva po autu? To je cirkus! U zadnjem nastavku je bilo dosta takvih nakaradi jer to nisu nikako automobili za takve stvari... Ni ova lista mi ne djeluje bas ohrabrujuce ako teamtika igre bude ista kao i naslov prije... : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
O da, nema Honde Civic, Skyline, Audi A3, Peugeot....ma gay... Kako je gorki reko, stavljat body kitove i naljepnice na kakti LeMans aute je čista glupost....baš šteta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
-->
Najveci gust mi je srediti Peugeota nekoga, Renaulta, VW i slicne. Auti koji su stock,
pa ga raznim stvarcicama dignes i pojacas opcenito. Ako su to ovi auto, ne znam hoce li uopce postojati mogucnost sredjivanja? Jer kako ste i rekli - sto sredjivati takve aute. Btw, par screenova --> ..O..
![]() |
#24 |
Premium moderator
|
A što se tiče LM autiju zašto nisu stavili Mazdu 787B, Toyotu GT-One ili Nissan R390 GT1 LM? Ti bi auti popali druge aute u igrici bez ikakvog nitra ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
08 - Dodge Charger SRT-8 ovo nije stari dodge charger ![]() ![]() ![]() ![]() uglavnom svaki nfs mi je ok ovaj MW mi nije bas bio nesto ali sam nasao najljepsi auto ikada ![]() ![]()
![]() |
#26 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ovaj audi se ne zove LM zato kaj je bolid nego se zove tako jer mu je to ime........ hint:i robot-film u kojem se prvi put pojavio ali malo moddan za filmske potrebe!!!!!!
![]() |
#27 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
35 - Toyota Supra ja sretan ![]() edit makar bi 350tku zamjenio sa 300 zx ![]() edit: opa mr2 je konacno uvrstena...zahebi ti supru ocu se tim vozikat |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
Najveci gust mi je srediti Peugeota nekoga, Renaulta, VW i slicne. Auti koji su stock,
pa ga raznim stvarcicama dignes i pojacas opcenito. Ako su to ovi auto, ne znam hoce li uopce postojati mogucnost sredjivanja? Jer kako ste i rekli - sto sredjivati takve aute. Btw, par screenova --> ..O.. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|