|
![]() |
#6782 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Renesis po dobrom starom običaju će slikati i ovu manifestaciju, kao i sve kamo se mrdnem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6784 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Joj ja san til doć ali nemogu i bolje tamo će bit Andeo pa nebi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6785 |
Ex-Gastarbajter
|
mrdam ja, mrdam, baci oko na slike iz senja (maskare). a iz fužina ih imam oko 250 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6786 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
JOOOOJ. Fileke mi mama radi sad. AAAAA. Njam,. Ubit cu se ko svinja zadnja. Pol kila fileka na saft sa puno parmezana i kuruznog kruha. Jos i pivica jedna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6788 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pozdra ekipi! Dodajem sebe i svog vjernog sidekick-a Killer DIVA-u : roller : Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6793 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
: nono : Ja necu biti tamo kao sto nisam bio nikada do sada. Tamo su zli ljudi koji bi pojeli zeku, pa se bojim . ![]() Kepec mi se uvijek mozemo vidjeti u Rijeci na jesen kad budes u domu. Tamo je bio jedan moj prijatelj kad sam imao 14god. pa sam ga redovito posjećivao. : hello2 : Bas me zanima koliko se promijenilo u proteklih 8 godina i da li je jos onako ugodna atmosfera.
![]() |
#6794 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
dakle vidim da je na mene opet ispaljen rafal!! @jeltz jesi bas trebo takvo nest objavit??(btw od kud ti ime)???? @amd-nice one al nije bas tako gadno!!! i ne ona meni ne brani zderonje vec ja nisam ili vremena imo ili mi se nije dalo!! jbga takav sam brzo se zasitim!! i nemojte izazivat jer cu ju dovuc tamo da vidi kvart di ce na faks i da vidi gdje se dobro jede pa cete svi dobit po: bonker :!!!!!!hehe a onda cu ja : roller :!! eto toliko od mene nadam se da cu doc da vam bar malo potkresem porcije!
![]() |
#6795 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Malo sam se šalil. ![]() A mi stariji iz iskustva znamo kad nesmijemo ić uvjek velimo da smo u gužvi, imamo posla, nemamo vremena, crknut sam ko pes, moram ić kod punice i sl.
![]() |
![]() |
#6796 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
kuj ste mi tu mulca poceli zapeljavati...,kakof tatek,takof i sinek,nam je mila zemska ci.a i .ica isto kak i gibanica! mi bar priznamo .....za razliku od neekih kaj se nahitavljeju zi dolaskima,pa od njihe ni mu ni buuu.. e.da,i Prigorski Zidof i WoW junkie- Pasarici(bas se zurim po zenunemremsadnapivualbiijakomijezal) se je ozbiljno najavil za nadolazeci slet Zderonjski,mogla bi se i napokon okupit pocetna/pobjednicka prva postava,ha???????!!! ![]() ![]() mislim da bu bakica morala i dodatne pecke vuzgati....il bu nam AMDejcek vuzgal rostilja vuni i pokazakl kuk to on vratinu pripravla......: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6797 |
Ex-Gastarbajter
|
vidiš vidiš, bit će nas brdooo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6799 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Čul sam se maloprije sa von Jeltzom koji je otišel vu Brdovec do gospona Pasarića na jedno prijateljsko uvjeravanje. Za nepovjerovat je da ga je Jeltz uspel navleči vu birtiju, ali da ga bu preveslal da i plati čisto sumnjam.
![]() |
![]() |
#6801 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Jeltz me dobil vu birtiju, ali ja rundu nis platil ![]() HAHA - tak je dečica - Paske bude došel na kopajnu punu žderila. Samo me najte posesti kod maloljetnika i sve bu 5 ![]() Bakici pak javite da sem JJAAAKKOOOOOOOOOO glajen, kakti stekli bicko - i da speče malke više krkačine ![]() Paske - the WoW Emissary of Žedronje i Azeroth - may šnicla be with you ^^ Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6803 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Znaci sljedeci petak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6804 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#6805 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Preključer sam lagano tamanio po pireu, krmićima+pola kile špinata. Jučer smo punica i ja sredili "komadić" carskog+mlinci+paradajz iz vrta ![]() Večere su uglavnom bile od domaćeg sira i vrhnja (tranu malo crvene paprike, češnjaka i luka) i tak jasno sa strane špek. ![]() Za desert šljive, jabuke i štrudla od sira.. Ovaj put sam je platil runde-Pasarić je zadnji i predzadnji put pa je bio red i da se ja isprsim sa kojim šekelom... Usput se dogovaramo za sastanak prigorske podružnice Žderonja. I to u "mom" kvartu-mogu doći autom i žmirećki otpelat taj 1km uz breg. Mitzek samo za mnom, na Mariju Goricu i spusti se dime (10-15 min. max) Paske isto po glavnoj ima 10 minuta do doma.. Jedino je AMD-jac malo dalje ali njega tak-i-tak nebu nitko zaj**aval za pivu-dvije. Klopa je navodno dobra i ima je dosta, svi hvale i vino.
![]() |
#6806 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...krčkam neku tjesteninu sa safticem... i mislim da cu za desert napraviti roladu s pekmezom od marelica... ![]() jednostavan, brzo gotov i jako fini kolac ![]() veceras smo trebali ici na roštilj no otkazan je zbog kise ![]()
![]() |
#6807 | |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6809 |
Ex-Gastarbajter
|
hehehe, ja san danas imel njoki va gulašu i slatki njoki s šljivami i pekmezon, najil san se ko svinja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6810 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|