|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
problem sa zvukom
Problem je u tome sto uopce nemam zvuka. Driver su instaliran, u win sve radi normalo,ikonice u sys trayu su ,sve je pojacano do maksimma a od zvuka niti Z. Radi se o integriranioj zvucnij na ovoj maticnoj ploci ECS k8t890-a. skinuo sam nove drivera ali niti to nepomaze. dali je moguce ista uciniti osim kupovanje nove zvucne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
mikrofon daje znakove zivota ali od zvuka nista. jel ima ko kakvo rijesenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
1. Mikrofon čuješ na zvučnike kad pričaš u njega ? 2. Ima li zvuka kad pališ-gasiš komp ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Bilo bi jako potrebno da navedeš da li se radi o "novom" kompjuteru na kojem nikad nije bilo zvuka ili se radi o "starom" koji je nakon određene situacije "nestalo" zvuka? Ajmo redom: 1.Zvučnici su uštekani u zeleni konektorn na matičnoj? 2. U Volume Control postoji opcija Mute All - pazi da nije označena kvačica. 3. Na čemu si isprobavao zvukove: Dvix, mp3? Jer ako ne čuješ nikakve zvukove u samim Windowsima možda ti je postavljeno u control panelu na NO SOUNDS pa ti se čini da zvučna ne radi. 4. Kod instalacije i podešavanja HW koji koriste zvučnu kaarticu (npr TV tuner) moguće je (kao što je bilo u mom slučaju) da dođe do problema s driverima odnosno totalne pomutnje u Sound i Audio Devices sutavu. Nisam mogao rješiti probleme samo reinstalacijom drivera. Isto sam pojačao zvučnike do kraja al nije bilo zvuka osim zujanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
0. da radi se novom kompjuteru(nova maticna,novi procesor,graficka) 1.Tako je ustekani su u pravi konekror,probao sam prestekavati u sve konektore isto 2.Nije oznaceno mute all 3.Necuju se niti mp3 niti sam windovs zvukovi 4.Pokusao sam reinstalirati drivere(prvo izbrisao u device maanegeru) ali to nepomaze,skinuo sam i novu verziju sa intereneta,Nemam nikakve dodatne kartice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
DDR RAM1
|
Pogledaj u Manualu od matične ploče kako trebaju biti postavljheni jumperi ako zvuk ide na Back Panel odnosno na Front Panel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DDR RAM1
|
gogo0077 ja bih na tvom mjestu svejedno provjerio ispravnost matične ploče. Ako je rječ o hardwaresakoj greški obavezno reklamiraj u slučaju da imaš garanciju. ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
imam garanciju ali mi se zbog zvuka neda stime zezati.... ko zna kada ce mi je ovi u vemulju reklamirati, i vise cu potrositi benzina,zivaca i vremena daok to obavim nego kaj me kostala zvucna, sve ostalo radi dobro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
100% sam siguran da ti je otišlo nešt na matičnoj. Kupi jednostavno novu zvučnu i bok. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Meni je na staroj epoxici tak kakao zvuk. Nikak nisam mogao dobit da proradi. Nakraju sam kupio neku jeftinjaru zvucnu i ovu disejblo u biosu. Eh sad, meni je ploca rikla nakon mjesec dva, tak da radije odnesi to na garacniju da ti se desi tak nest. (jos ak garancija istekne) ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
ma ima jos garanciju 18mj tako da mi nije frka , neda mi se biti sada bez kompa dok oni to ne rijese, akupio sam zvucno za 50 kn
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|