|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
DS3 je trenutno najbolja ploca za Conroe OC,FSB ide preko 500,ali ima jedan sitan problemcic,prilikom OC-a,ne radi USB na ploci edit: ovaj bios rijesava taj problem na DS4 plocama => DS4 bios vrijedi probat i na DS3??
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 15.08.2006. u 02:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
@CRO_Dessan ...mogla bi biti odlicna ploca i DS4...sto se tice hladenja, taj bakreni kompleks jako dobro hladi i chipsete i mosfet. ja cu na svoju ds3 ugradit thermalright hr-05 i na njega papst na 5V...to ce posteno hladit....mosfet me zasad ne zabrinjava...ne grije se jako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Registrirani Ovisnik
|
Citiraj:
I cudno mi je to da ti se mosfet ne grije kad tvoj TT na ST-u nimalo ne pirka po njemu (valjda je gigabyte to dobro izveo) Zato mi je privlacnija DS4 jer onda nemam te dodatne troskove i brige, a i cool su mi ti pajpovi. Sad cekam da neko sa PC-E ubode DS4 i napise svoj mali review da vidim kak to sve funkcionira ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja mislim da je puno bolje uzet DS4, košta 10-ak kuna više a ima puno bolje hlađenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
bolje je uzet DS4...al kad sam ja kupovao je nije bilo ![]() doista mosfet se ne grije jako...izgleda da su te gigabyte ''durability enhanced'' ploce ok slozene kaj se napajanja komponenata tice... @CRO_Dessan...imam 2 80mm PAPSTA doma viska...tak da necu nist trosit dodatno...i dajte malo rabite mastu, svoje vlastite ideje....pa kaj je problem ucvrstit 80 mm hladnjak na mjesto 70mm? lol...to ja ne smatram apsolutno nikakvim problemom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registrirani Ovisnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ds4 ima 6fazno regulaciju voltaze...dok ds6 ima 12...ds3 ima samo 3 faznu...sto ce hm...dosta utjeact...ds6 nakon izlaska ds4 se prakticni nit ne isplati...jedino sto ds4 NE podrzava crosfire i te dide mide...nego je to ko na dfijevki dual graphics...moguce da ce proradit...neznam...uglavnom nije 4x vec 16x (ak se dobro sijecam) enivej masni jel se to meni cini il si zapeo za gigabyticu? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
cini mi se da je DS4 trenutno najisplativija kupnja...nego mc ribo...pa di si ti...tebe nisam cuo vec dugo ![]() EDIT: Izgleda (bar sto se tice DS3 ploce) da su ljudi ili očarani ili razočarani...vecina reviewa su tipa da se klanjaju ploci, najbolja stvar koja je ikad kupljena, ali ima i ljudi su prilicno ogorceni problemima sa plocom..izgleda da je ploca sama po sebi (ako dobro radi) vrhunski proizvod, ali gigabyte ima ozbiljnih problema s ujednacenoscu kvalitete svojih proizvoda...ili su odlicni, ili losi...sto bi trealo pothitno promijeniti...sva sreca da ovi losi ipak predstavljaju manji dio Zadnje izmijenjeno od: Ph03n1x. 15.08.2006. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
gigabyte ima srotan bios...oko f8ice se sve sredi ![]() inace da ma posvuda sam, sam ne doma...pa eto ono sto dobim mado ili vidim okolo ednostavno ne stignem napisat... uglavnom ds4 i dq6 ima minimalne razlike...i brijem da cu ja uzimat ds4...ovisno o budzetu...ak bu prek 3k(90%) da bude idem na p5w |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
http://www.hardwarezone.com/articles...956&cid=6&pg=4 kod mene isto dilema dali giga ili asus, lud sam skroz, kod obje izgleda ovisi koliko sreće imaš :confused: : DualWiel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
pa cuj...meni se cini da ipak kod kupnje ploce u nas nebi rebalo biti problema jer su sve iz iste serije vjerojatno...kod nas se ionako proda mali broja takvih ploca, pa vjerojatno nisu velike sanse da dobis sljam...ak me kuzis na kaj mislim...inace ako dobijes potpuno ispravnu plocu...onda si dobio jednu od najboljih na trzistu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |