Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.08.2006., 01:46   #31
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
DS3 je trenutno najbolja ploca za Conroe OC,FSB ide preko 500,ali ima jedan sitan problemcic,prilikom OC-a,ne radi USB na ploci

edit: ovaj bios rijesava taj problem na DS4 plocama => DS4 bios vrijedi probat i na DS3??

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 15.08.2006. u 02:17.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 09:16   #32
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
DS3 je trenutno najbolja ploca za Conroe OC,FSB ide preko 500,ali ima jedan sitan problemcic,prilikom OC-a,ne radi USB na ploci
kako ne radi? meni sve radi normalno...dal se problem javlja na visim frekvencijama FSB-a ili nakon svakog podizanja taktova?

@CRO_Dessan ...mogla bi biti odlicna ploca i DS4...sto se tice hladenja, taj bakreni kompleks jako dobro hladi i chipsete i mosfet.
ja cu na svoju ds3 ugradit thermalright hr-05 i na njega papst na 5V...to ce posteno hladit....mosfet me zasad ne zabrinjava...ne grije se jako

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 11:51   #33
CRO_Dessan
Registrirani Ovisnik

CRO_Dessan's Avatar

Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
ja cu na svoju ds3 ugradit thermalright hr-05 i na njega papst na 5V...to ce posteno hladit....mosfet me zasad ne zabrinjava...ne grije se jako
Heh, nema sumnje da ce dobro hladiti, ali 150kn za NB hladnjak + 90kn za papst - malo previse ako mene pitas. A koliko se ja sjecam, na hr-05 orginalno ide 70mm vent, a ja neznam di ces naci 70mm papsta :confused: .
I cudno mi je to da ti se mosfet ne grije kad tvoj TT na ST-u nimalo ne pirka po njemu (valjda je gigabyte to dobro izveo)
Zato mi je privlacnija DS4 jer onda nemam te dodatne troskove i brige, a i cool su mi ti pajpovi.

Sad cekam da neko sa PC-E ubode DS4 i napise svoj mali review da vidim kak to sve funkcionira
CRO_Dessan je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 12:35   #34
hjerkic
Premium

hjerkic's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ja mislim da je puno bolje uzet DS4, košta 10-ak kuna više a ima puno bolje hlađenje
hjerkic je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 13:26   #35
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

bolje je uzet DS4...al kad sam ja kupovao je nije bilo

doista mosfet se ne grije jako...izgleda da su te gigabyte ''durability enhanced'' ploce ok slozene kaj se napajanja komponenata tice...

@CRO_Dessan...imam 2 80mm PAPSTA doma viska...tak da necu nist trosit dodatno...i dajte malo rabite mastu, svoje vlastite ideje....pa kaj je problem ucvrstit 80 mm hladnjak na mjesto 70mm? lol...to ja ne smatram apsolutno nikakvim problemom...

Staro 15.08.2006., 14:01   #36
CRO_Dessan
Registrirani Ovisnik

CRO_Dessan's Avatar

Citiraj:
pa kaj je problem ucvrstit 80 mm hladnjak na mjesto 70mm? lol...to ja ne smatram apsolutno nikakvim problemom...
Heh, u potpunosti si u pravu, my bad: bonker2
CRO_Dessan je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 14:15   #37
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor hjerkic Pregled postova
Evo slike te ploče, barem mislim da je to ta http://prohardver.hu/pics/newsx/2006...A-965P-DS4.jpg
Edit: oprostite izgleda da to nije ta jer vidim da ima 2 PCIex utora
ups znao sam da sam vam nes zaboravio rec...

ds4 ima 6fazno regulaciju voltaze...dok ds6 ima 12...ds3 ima samo 3 faznu...sto ce hm...dosta utjeact...ds6 nakon izlaska ds4 se prakticni nit ne isplati...jedino sto ds4 NE podrzava crosfire i te dide mide...nego je to ko na dfijevki dual graphics...moguce da ce proradit...neznam...uglavnom nije 4x vec 16x (ak se dobro sijecam) enivej masni jel se to meni cini il si zapeo za gigabyticu? ccc a sto sam vam prije govorio...ja se dvoumim medu ds4,6 ili p5w...nekak mi nit netreba wifi mp3 in i te gluposti al opet...mah mrzim kad sam neznam sto ocu

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 14:18   #38
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

cini mi se da je DS4 trenutno najisplativija kupnja...nego mc ribo...pa di si ti...tebe nisam cuo vec dugo

EDIT: Izgleda (bar sto se tice DS3 ploce) da su ljudi ili očarani ili razočarani...vecina reviewa su tipa da se klanjaju ploci, najbolja stvar koja je ikad kupljena, ali ima i ljudi su prilicno ogorceni problemima sa plocom..izgleda da je ploca sama po sebi (ako dobro radi) vrhunski proizvod, ali gigabyte ima ozbiljnih problema s ujednacenoscu kvalitete svojih proizvoda...ili su odlicni, ili losi...sto bi trealo pothitno promijeniti...sva sreca da ovi losi ipak predstavljaju manji dio

Zadnje izmijenjeno od: Ph03n1x. 15.08.2006. u 14:43.
Staro 15.08.2006., 19:53   #39
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
gigabyte ima srotan bios...oko f8ice se sve sredi manje vise...

inace da ma posvuda sam, sam ne doma...pa eto ono sto dobim mado ili vidim okolo ednostavno ne stignem napisat...

uglavnom ds4 i dq6 ima minimalne razlike...i brijem da cu ja uzimat ds4...ovisno o budzetu...ak bu prek 3k(90%) da bude idem na p5w

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 20:10   #40
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
EDIT: Izgleda (bar sto se tice DS3 ploce) da su ljudi ili očarani ili razočarani...vecina reviewa su tipa da se klanjaju ploci, najbolja stvar koja je ikad kupljena, ali ima i ljudi su prilicno ogorceni problemima sa plocom..izgleda da je ploca sama po sebi (ako dobro radi) vrhunski proizvod, ali gigabyte ima ozbiljnih problema s ujednacenoscu kvalitete svojih proizvoda...ili su odlicni, ili losi...sto bi trealo pothitno promijeniti...sva sreca da ovi losi ipak predstavljaju manji dio
da, evo na hardwarezoneu su samo 288fsb-a uboli, loše skroz...
http://www.hardwarezone.com/articles...956&cid=6&pg=4

kod mene isto dilema dali giga ili asus, lud sam skroz, kod obje izgleda ovisi koliko sreće imaš :confused: : DualWiel
vex je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2006., 21:53   #41
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

pa cuj...meni se cini da ipak kod kupnje ploce u nas nebi rebalo biti problema jer su sve iz iste serije vjerojatno...kod nas se ionako proda mali broja takvih ploca, pa vjerojatno nisu velike sanse da dobis sljam...ak me kuzis na kaj mislim...inace ako dobijes potpuno ispravnu plocu...onda si dobio jednu od najboljih na trzistu al i to je svojevrsna lutija..

Staro 16.08.2006., 15:12   #42
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Ljudi moji DS3 vani dodje 154 eura a DS4 177 eura !!!!!!!!!!!!!! A od nas razlika 20kn!!!!! : goood :
Staro 16.08.2006., 15:13   #43
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ljudi moji DS3 vani dodje 154 eura a DS4 177 eura !!!!!!!!!!!!!! A od nas razlika 20kn!!!!! : goood :
...vidjet ces da ce sljedeca posiljka u vemulju vjerojatno vec biti 200 kn skuplja

Staro 16.08.2006., 15:16   #44
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
...vidjet ces da ce sljedeca posiljka u vemulju vjerojatno vec biti 200 kn skuplja
Taman ubodem po ovoj cijeni,imaju ih na lageru

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na