|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Sve o overklokingu?
gdje mogu sve detaljno pročitati na hrvatskom po mogućnosti kako overklokirati i što je uopće overkloking, ako je moguće sve o overklokingu pentium 4 procesora, samo procesora? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
khm khm khm pogel mozda gore u stikije?klokanje je klokanje...za sve isto...amd intel i svi drugi pcuidni predmeti...stoga hop na kovin post...il na intel podforum na masnijev stiki i deri |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Imas na Internetu doslovce milijune stranica na kojima se objasnjava kako se sto overclockira, upali Google i malo pregledaj. Ako ti sto nije jasno, onda dodji na forum i pitaj. Evo ti stranica s kojom ti je najbolje poceti: http://hr.wikipedia.org/wiki/Overclocking Reci hvala, ovo sam nasao u 3 sekunde na Googlu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
pa baš ti hvala, nisi trebao, uistinu velikodušno od tebe! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
ne kužim kaj ti sad to znači, ljudi te uputili na sticky gdje sve piše i imaš još puno toga na netu, pa kada bi sad sve pisali znaš li ti koliko to vremena oduzme zaništa jer sve već piše...
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
pa mislio sam da je smiješno zaboravio sam staviti smajlić, nisam mislio da će ispasti kao sarkazam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|