|
![]() |
#1 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
![]() Evo mogao sam copy paste, no nisam ja to izmislio pa da ne krivite mene... ![]() NO evo koga zanima, a nezna, a misli da bi htio i misli da bi znao, tu su mu upute, pa sretno !! Vdmod i DDR voltage mod PAZITE!!! Sve što vas zanima pročitajte tamo.. Postoji DDR mod i Vdmod ... tako da sve to tamo piše u postovima, tko nezna prevesti, pomoći ću mu ![]() EDIT: Evo i nekih slikica za hlađenje: HLAĐENJE Zadnje izmijenjeno od: Kova. 28.04.2003. u 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
daj mani se coravog posla...kaj hoces i maticnu popusiti .. naime ljepo ti pise da se gubi garancija ako se to ide raditi.. i to si naravno vani ljudi mogu priustiti jer ako i popuse kaj im je 100$ sim tam..a mislim da tebi to bas i nije svejedno... naravno nije neki problem ako si super s lemljenjem,elektronikom i svim ostalim..ali i onda ti nebih preporucio...bezveze ces unisiti mozda plocu za nes kaj ti fakat ne treba (sam si mi na kafi rekao da ti je i ovo dosta...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() Sam pričao o Vd modu?! da ću to napraviti!? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ovo moram Ozrenu forwardat, pa da opet bude topljene plastike...Heeeee |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
***2CROwded***
|
Evo i ja sam skužio neke stvari napokon. A hebeš ga nisam čitao o tome i nije se pisalo, pa eto. Dakle nijedna skoro EpoXica ne ide preko 200 Mhz FSB, bez hlađenja NB, s čime se dobi cca. 5 Mhz, no s Vd modom se može doći i do 230 Mhz, no potrebno je izuzetno hlađenje. Meni se sviđa ona verzija gdje je Vd na 1.7 V i imaš svojih cca. 220 Mhz. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|