PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   EpoX 8RDA+ DDR Voltage Mod (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4491)

Kova 28.04.2003. 22:54

EpoX 8RDA+ DDR Voltage Mod i hlađenje

Evo mogao sam copy paste, no nisam ja to izmislio pa da ne krivite mene... :))

NO evo koga zanima, a nezna, a misli da bi htio i misli da bi znao, tu su mu upute, pa sretno !!

Vdmod i DDR voltage mod

PAZITE!!! Sve što vas zanima pročitajte tamo..

Postoji DDR mod i Vdmod ... tako da sve to tamo piše u postovima, tko nezna prevesti, pomoći ću mu :)

EDIT:

Evo i nekih slikica za hlađenje:

HLAĐENJE

msvrtan 29.04.2003. 00:25

daj mani se coravog posla...kaj hoces i maticnu popusiti .. naime ljepo ti pise da se gubi garancija ako se to ide raditi..

i to si naravno vani ljudi mogu priustiti jer ako i popuse kaj im je 100$ sim tam..a mislim da tebi to bas i nije svejedno...

naravno nije neki problem ako si super s lemljenjem,elektronikom i svim ostalim..ali i onda ti nebih preporucio...bezveze ces unisiti mozda plocu za nes kaj ti fakat ne treba (sam si mi na kafi rekao da ti je i ovo dosta...)

Kova 29.04.2003. 00:32

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
daj mani se coravog posla...kaj hoces i maticnu popusiti .. naime ljepo ti pise da se gubi garancija ako se to ide raditi..

i to si naravno vani ljudi mogu priustiti jer ako i popuse kaj im je 100$ sim tam..a mislim da tebi to bas i nije svejedno...

naravno nije neki problem ako si super s lemljenjem,elektronikom i svim ostalim..ali i onda ti nebih preporucio...bezveze ces unisiti mozda plocu za nes kaj ti fakat ne treba (sam si mi na kafi rekao da ti je i ovo dosta...)

Svrtane bez panike, neću to napraviti, to je čisto tako jer toga tu nema na forumu, a mislim da bi barem ovom HLAĐENJU trebalo dati neku pozornost :)

Sam pričao o Vd modu?! da ću to napraviti!? :)

msvrtan 29.04.2003. 00:37

Citiraj:

Originally posted by Kova
Svrtane bez panike, neću to napraviti, to je čisto tako jer toga tu nema na forumu, a mislim da bi barem ovom HLAĐENJU trebalo dati neku pozornost :)

Sam pričao o Vd modu?! da ću to napraviti!? :)

pa pitao si za skidanje mb coolera i sl...sori ali sam shvatio da ces ici na radjenje ovoga tu...isprika...

Kova 29.04.2003. 00:43

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
pa pitao si za skidanje mb coolera i sl...sori ali sam shvatio da ces ici na radjenje ovoga tu...isprika...
Shvatio sam da većini ne ide preko 200 BUS, ako ne hlade NB, a ja ću vidjeti da li mogu postići neki IDEALNI OC sa zrakom, a ako ne IDEM NA VODENO, idem onda malo roniti :)

Kova 29.04.2003. 23:47

Evo i jednog krasnog linka koji to opisuje:

OBA MODA

sbp 30.04.2003. 02:18

Ovo moram Ozrenu forwardat, pa da opet bude topljene plastike...Heeeee

Kova 30.04.2003. 10:03

Evo i ja sam skužio neke stvari napokon. A hebeš ga nisam čitao o tome i nije se pisalo, pa eto.

Dakle nijedna skoro EpoXica ne ide preko 200 Mhz FSB, bez hlađenja NB, s čime se dobi cca. 5 Mhz, no s Vd modom se može doći i do 230 Mhz, no potrebno je izuzetno hlađenje.

Meni se sviđa ona verzija gdje je Vd na 1.7 V i imaš svojih cca. 220 Mhz. :rambo:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31.