|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zvucnici & zvucna
Ovako imam jedan problem sa zvucnom i zvucnicima... Zvucna je Audigy2 a zvucnici su Genius Home Wood Theater (5.1)! Problem je sljedeci: Prilikom spajanja zvucnika na karticu prednji i zadnji par zvucnika rade normalno (odlicno) dok sub i centralni nerade. Ili tocnije ako spojim zuti konektor preko nekog malog kabela koji sam dobio sa zvucnicima radi sub a ako spojim bez tog malog kabela radi centralni (jako lose)... I pokusavao sam na sve nacine, nesto malo i softverski...al nikako... Ajde molim vas pomozite... Ako nisam bio jasan pojasniti cu...: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Da, to sve što vidiš je u okviru drivera...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Ajd na Start -> Run pa upiši "C:\Program Files\Creative\SBAudigy\EAX\EAX.exe" -> OK. Ak ovo ne radi, u Start -> All Programs vidi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Pokusao sam trazit i u Creativovom folderu i u all programs al nikako ga nema! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
Aj sad makni te drivere pa opet instaliraj i onda potraži opet jer mora biti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Hvala svima, popravak uspjesan! |
![]() |