![]() |
Zvucnici & zvucna
Ovako imam jedan problem sa zvucnom i zvucnicima...
Zvucna je Audigy2 a zvucnici su Genius Home Wood Theater (5.1)! Problem je sljedeci: Prilikom spajanja zvucnika na karticu prednji i zadnji par zvucnika rade normalno (odlicno) dok sub i centralni nerade. Ili tocnije ako spojim zuti konektor preko nekog malog kabela koji sam dobio sa zvucnicima radi sub a ako spojim bez tog malog kabela radi centralni (jako lose)... I pokusavao sam na sve nacine, nesto malo i softverski...al nikako... Ajde molim vas pomozite... Ako nisam bio jasan pojasniti cu...: hello2 : |
|
Citiraj:
Sutra kada budem na tom kompu odmah cu probat. Nego reci taj EAX bi trebao biti na instalacijskom cd-u od zvucne? |
Da, to sve što vidiš je u okviru drivera...
|
Skini nove drivere ili patch za Audigy2 bolje radi sa time.
|
Instalirao sam najnovije drivere al nikakav patch nisam pronasao. Problem nisam rijesio (jos uvijek)
@ domy: Nisam nasao nigdje EAX Ajde dalje pomoc...molim vas... |
Jesi napravio ovo što ti je domy rekao, probaj preko startupa nač EAX Console tam di si stavio kad si instalirao.
|
Ajd na Start -> Run pa upiši "C:\Program Files\Creative\SBAudigy\EAX\EAX.exe" -> OK.
Ak ovo ne radi, u Start -> All Programs vidi... |
Citiraj:
Pokusao sam trazit i u Creativovom folderu i u all programs al nikako ga nema! |
Aj sad makni te drivere pa opet instaliraj i onda potraži opet jer mora biti.
|
Hvala svima, popravak uspjesan!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46. |