|
|||||||||||
|
|
#3002 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
|
|
#3003 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od peći do ulaznih vrata imam par koraka. Otvorim vrata peći par cm da povuče dim, odem van po drvo, također mi stoji u jutenoj vreći, malo otresem i odmah ide u peć.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dlofuram si blizu na terasu koliko mi treba. Trenutno mi to zauzima previše prostora tj. tu gdje su trenutno drva mora ju ići kocke i iznad toga sjenica/tenda. Dvorište je full malo tj 50 kvadrata pa moram sve jako dobro planirati. |
|
|
|
|
|
#3005 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#3006 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ima tih, kako ih zovete, srebrnih ribica od 1 mm (i manje) duljine do preko 10 mm. Rokaju ko velike. Samo ne znam da li je to jedna vrsta ili ih ima više, od kojih su neke gorostasne. Ja ne znam gdje sam živio a da toga nije bilo. A nikada nismo na drva ložili.
|
|
|
#3007 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
šta bi se ljudi koji nemaju kako drugačije grijat kuću trebali onda ubit? jeste mimoze postali... cijeli život na svim adresama ložimo drva, naravno da nešto drva držimo u stanu pored peći (zalihu za 2-3 dana), zna se koja buba prošetat, neće vas pojest. one sitne srebrne bubice, kao i razno razne stonoge i pauci su kućni ljubimci. kod babe je bilo sasvim normalno nać raznorazne guštere u stanu, imala je i 2-3 gecka u kuhinji. |
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam od nekog starog ormara napravio drvenu kutiju 60 cm visine, metar dužine i 60 cm širine. Iverica je starinska 12 mm. Stavio pante i napravio poklopac. Obljepio sa samoljepljivom tapetom imitacija drva. Odozdola 4 kotačića nosivosti 40 kila. I to mi stoji kraj dimnjaka blizu peći. U kutiju mi stane 8 do 10 kanti drva. Kad natovarim miran sam 5 do 6 dana. I 2 puta dnevno robot dođe oko peći usisat piljevinu i pepel jer sam handrast. ![]()
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|