|
|||||||||||
|
|
#12781 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#12783 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Ujedno i jedine kutije koje posjedujem a da su kupovne, cca 1965-1971 godina. Naravno da nema svičanja krivulja nego samo atenuatori za srednje i visoke, ali imaju 12" bass i izvrstan mid koji te preplaši na 4:46-5:20 https://www.youtube.com/watch?v=KcXUiNHFngI To je bilo staro 20 godina dok su Delboy i Rodney bili još u usponu ![]() Ne zaboravi uživati malo i u glazbi a ne samo u gnjavaži forumaša ![]() lp Zadnje izmijenjeno od: Juan. Danas u 02:13. |
|
|
|
|
|
|
#12784 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Te stare kutije me privlace jer znam kakav zvuk daju. Ovo sto imam me zadovoljava ali ono je zvucalo sasvim drukcije i na neki nacin posebno, puno toplije. S tim da to kaj sam cuo valjda nije bilo ni nikaj posebno. Tata je imao Grundig Studio RPC200 sa Grundig Box 450 Professional zvucnicima iz tamo negdje 70-ih. Kad sam ja to uzeo pod svoje "linija" vise nije radila a nisam nasao nikoga tad tko bi to pogledao i obnovio za meni tada prihvatljivu cifru. Zvucnici su izdrzali jos do negdje 2020-e kad je na jednom krepao visokotonac i reko hebaj ga. Al da mi fali ta "toplina" - da. Najblize dode kad spojim gramofon na postojeci sustav ali posto je i on odapeo jer je bio rabljena roba za kikiriki jer sam zelio sam isprobat dal mi pase a cijena ploca i gramofona malo boljih su ...zesce - odustao zasad. Mozda jednog dana ode sve na bubanj i uzmem nekaj vintage ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12785 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|