|
|||||||||||
|
|
#4741 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#4742 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bilo je DOBRO, samo mi je ipak ostala neka praznina u želucu...nisam narezao malo špeka sa strane, bit će da je to razlog ![]() |
|
|
|
|
|
#4745 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
pita moja zena koja je to vjera kad kuhas sve na podu pored metle ![]() |
|
|
|
|
|
#4746 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
izdajico....mogao si zvat |
|
|
|
|
|
|
#4748 | |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Hehe. Bili su s domacim jajima tako da su bili i jako zuti iznutra. Citiraj:
![]() BTW jel ovo tvoje. Prema toj uputi sam radio.
|
|
|
|
#4749 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Bogme, costa, ko goli kuhar si Fino zgleda, pogotovo pica |
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Headbangig Grunf!
|
: nuts : A da mi Costu fino zaposlimo kod bake da nam dela kolače nakon žderonja ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#4752 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Registered User
|
jo danas sam se zmasakrirao..rano ujutro sam maznuo bakljavu, pa sam otisao do stare..tamo sam maznuo bolonjez sa tjestom, pa sam otisao na sprovod,poslje karmine gdje sam se ubio u narescima..prsut,vratina,sunkica i panceta...sir i masline nisam jeo..i sad kad sam dosao doma sepako sam si jaja sa lukom i zelana salata uz to..sad ponovo setnijica pa neka vecera kasnije..jo moram si kupit kukuruz za kokice, veceras ima brdo trasha na TV ![]() |
|
|
|
|
|
#4754 |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
danas sarma sa pire krumpirom ( opet ) ! |
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Moderator
|
I danas pica al ovaj put sa sampinjonima. Ispala puno bolje nego proshla jer sam stavio vishe shunke a i sira. Uh mislim da sam se osigurao za buduchnost. Nema gladi za mene ![]() http://i15.photobucket.com/albums/a3.../pica_nova.jpg
|
|
|
#4756 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja sam danas hoću-neću dobio keljinu, ak ništ drugo bar sam se faširanaca natrpao ko zadnji sacpra. |
|
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Registered User
|
kad zatopli mogli bi organizirat neke zderonje na otvorenom....pocnemo sa rostiljom ili razanjom kasnije kotlic da popuni rupe pa ponovo rostilj ![]() |
|
|
|
|
|
#4758 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Nije za baciti ni jetrica na roštilju, fino teleća koja su malo odstajala u mlijeku, ne prejako ispeći, posuti češnjakom...joj... VGA-sve se boduje kaj znaš sam napraviti... |
|
|
|
|
|
|
#4760 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Registered User
|
jel voli ko bjele bubrege(bikova jaja)..onak sa krumpirom i cesnjakom podliveno sa vinom..radi se slicno ko samoborski : nuts : |
|
|
|
|
|
#4762 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Kakva bi to roštiljčina trebala biti, pa samo za nas par starih Žderonja bi trebala barem dva-tri kuhara rintat cijeli dan... I to dva-tri pod uvjetom da nema AMD-jca ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Registered User
|
pa bumo se dogovorili.. uzivam pec rostilj,copnem koji komad mesa dok se pece i sve to zaljevam sa pifom..vec sam postao otporan na dim tak da ne pale one fore najedes se dima dok peces ![]() |
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Super Moderators
|
Ako će biti više pravih Žderonja-a svi smo "malo" teži i volimo pojest, trebamo nabaviti veeeeeeliki roštilj To je dobra ideja, trebali bi se dogovorit kad malo zatopli. |
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Headbangig Grunf!
|
ja sam se danas latio tave. Dva velka komada pilećeg fileta začinio s vegetom, curryem i mljevenim koprom, dobro utrljao u meso, i bacio na tavu, ubacio dobar komad putra sa začinom ( onaj valjkasti), fino to polako pekao da pusti saft ( ono malo kaj ima) uz to 20deka tjestenine, pred kraj se meso zvadi nareže na kockice i ubaci se tijesto, kak nisam imao slatkog vrhnja je ovaj put bilo sam "suho" s naribanim parmezanom ( ne ono iz vrećiće, neg ribež i ribaj) fino promješao da se ravnmojerno zamasti u udri. : nuts : Inače to delam sa slatkim vrhnjem i mesom kaj mi dojde pod ruku, vrhnje se doda pred kraj da se fino zgusne i onda frnke riža ili tjesto nutra i prek toga nariba sir da se fino rastopi i sve zalijepi. Sutra moram vidjet kaj ću.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 21.03.2006. u 02:31. |
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Super Moderators
|
Vidim da su se Žderonje raskuhale na veliko, tako i treba Ja budem danas riješio kelj do kraja, jedino budemo morali napraviti novu rundu faširanaca. Hmmm...dok sam ovo piskarao palo mi je na pamet da bi možda bilo bolje napraviti pljeskavice i ispeći ih na masti malog pu-ajceka Za promjenu... ![]() |
|
|
|
|
|
#4767 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#4768 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
bdw-a gdje ćemo peći i kuhati??? |
|
|
|
|
|
|
#4769 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Svako po 2 kile mesine i pive i rasturaljka ![]()
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|