|
|||||||||||
|
|
#12691 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ali i to je ok i ostane mu 2950 eura od zvučnika u pađe |
|
|
|
|
|
|
#12693 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/pc-audio/gen...oglas-27771691
|
|
|
|
#12694 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#12695 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#12696 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Opet on Wiim Ultra (isto bih ti za njega rekao jer za tvoje potrebe jednostavno je bacanje love na limitiranom budetu (koji je kolko ono na kraju???)). Opet kruske i jabuke mijenjas a nemas iskustva niti s jednim niti s drugim. Ja imam. Zato kazem - Wiim je softwerski superiorniji proizvod koji se konstatno unapreduje i kojem se dodaju softwerke funkcije i mogucnosti. I ne trebas Ultra, dovoljan ti je Mini/Pro (digitalija jel...za ostalo imas Schiit DAC koji je u rangu onog u Eversolu/Wiim Ultra/Pro Plus). Tocka. Eversolo nema nista u konkurenciji Wiim Mini/Pro. A jebo...reko sam ti svoje - radi kaj hoces, spali novce na lomaci (ja bi ih radije kod neke Domine potrosio, bila bi veca korist) a ti ako u ponedjeljak kupis zvucnike ja papa. ![]() |
|
|
|
|
|
#12697 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Tko je ovdje admin foruma. Isprika na slijedećem dopisu: Nemoj jebat? Nismo AI? A koga si pitao za savjete 2 dana ranije? Nitko sretniji od mene ako te vozim da kupiš to što misliš kupiti, pogotovo u Zg. Cuga je moja, ja ću i roštilj napraviti ali pod uvjetom da zovem i sudionike koji su ovdje sudjelovali. Mi slavimo a ti slušaš. I nema monologa od sat i po. Nije problem, ali daj više kupi da se ne sekiramo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Juan. 01.02.2026. u 00:17. |
|
|
|
|
|
|
#12698 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#12699 |
|
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
@Neo Dok se ne preseliš u drugi/veći prostor uzmi one Bose Kompanjone a ostatak love potroši na koncerte i putovanja. Eto ovo ljeto Mejdeni, SOAD, Metalike, Gojira ... Što god kupio i koliko god platio neće biti savršeno i neće biti ni blizu doživljaja kad slušaš omiljeni bend uživo. |
|
|
|
|
|
#12700 | |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Hvala svima na strpljenju i savjetima. Nakon malo razmišljanja, prijatelj i ja smo raspravljali o nekim opcijama (on je samo predložio ove monitore, ja ostalo) i spreman sam prezentirati finalni odabir, pa su mišljenja dobrodošla: Monitori: Kali IN-5 (€665,49 za par u Audio Pro) Pros: Jeftini, front port, po mnogima odlično zvuče, ne zamaraju i zgodni su za casual slušanje glazbe, straga imaju sve opcije koje imaju i skuplji monitori, auto standby se može isključiti Cons: Jeftini - negdje se moralo štedit, pa ne zvuče kao skuplji monitori (šta je meni nebitno jer se ne bavim glazbom) i kućište je od plastike, no meni to osobno ne smeta Subwoofer: Kali WS-6.2 (€598,69 u Audio Pro, ali ga nema na stanju) Pros: dobro se slaže sa IN-5, ima dobre recenzije, kompaktan, ima dosta dip switcheva straga, auto standby se može isključiti, ima bypass mode kad je crossover na 80Hz - za to mislim kupiti ovaj footswitch (€29) tako da ga mogu prebacit u bypass ako mi bude trebalo Cons: nije baš jeftin, ali jebiga, računam ionako ću ga kupiti prije ili kasnije, pa bolje prije i možda dobit popust kad ide sve iz jedne trgovine nego kasnije Streamer: Eversolo DMP-A6 Gen 2 (našao ga novog za €822) Ostalo: Podlošci za monitore (€20,60 za par) - po mom proračunu ovi mi točno postavljaju IN-5 na razinu uha i još ih mogu nagnuti prema gore ako treba, pa da se ne mislim... Mikrofon za room correction (€119) - za Eversolo, jer prema iskustvima korisnika, room correction preko mobitela uglavnom pogorša zvučnu sliku, a kako je soba netretirana, kažu da tu room correction najviše pomaže Citiraj:
Nema veze, susjedi će imati koncert uživo kad dođu zvučnici ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12701 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ja mislim da je ovo izvrstan izbor. Dakle, sve odvagano kako treba, sve na mjestu i balansirano baš kako treba. Bolje nisi mogao. Kad kupiš obavezno javi da svi odahnemo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12702 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#12703 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Baš sam htio bumpat temu... ![]() Moj jedini komentar (ponovljeni) da se zvučnici trebaju poslušati (više njih) prije kupovine. U vlastitom prostoru ako je ikako moguće. Al' u ovom slučaju, možda i bolje ne. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#12707 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#12708 |
|
Premium
|
|
|
|
#12710 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ovo je mnogo lijepo kao startup sistem za dnevnu sobu. Ali...Marantz pojacalo bih opet odabrao , meni osobno pase jer je "topliji" pa skine onaj edge sa Oberonovih visokotonaca. Yamahin Loudness gumbic je pak jako lijep feature... P.S. - evo vec par tjedana sa Oberonima 3 i mogu samo reci da sam prezadovoljan i ne planiram vise nikakav sub dodavat. Uzeo sam probe radi Canton Sub 300 ali iskreno kao i Yamaha vise mulja zvuk nego da dodaje zvucnoj slici. Posto mi koristi primarno za glazbu mislim da cu uvijek najprije ici na vece zvucnike. Meni je tako zvuk bolji (ali nisam ni basshead pa uzet i to u obzir). |
|
|
|
|
|
|
#12711 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ali trenutno ni moj setup doma nije upogonjen. Morat ću skinuti "prašinu" jedan vikend... Iako sam za svoj setup kupio centralni jer je bio na akciji, sub još nisam dodavao. A vjerojatno ni neću.
|
|
|
|
#12712 | |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
1. Nema vizualizacije 2. Prevelik streamer 3. Ne mogu imati iste zvučnike kao i tomek 😁 |
|
|
|
|
|
|
#12716 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2026
|
Za vizualizaciju imas nešto tipa Rose. Zanimljiv displej. |