|
|||||||||||
|
|
#86341 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#86342 | ||
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#86344 |
|
Premium
|
Da mi vidis bruto-neto razliku, sve bi ti bilo jasno ![]() |
|
|
|
|
|
#86346 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Daj neki kalkulator da usporedim sa lijepom nasom ![]() Jel ovaj precizan? https://salaryaftertax.com/de/salary-calculator |
|
|
|
|
|
#86347 |
|
White Rabbit
|
https://www.brutto-netto-rechner.info/ Primjer: Recimo Brutto placa: 5000 Eura mjesecno Netto Porezni razred 3 (ozenjeni): cca 3500 Eura Netto Porezni razred - ostali (neozenjeni, samci, rastavljeni): cca 3100 Eura ![]() Tak da...da S tim da cim ti je veca placa veca imas davanja ![]() |
|
|
|
|
|
#86349 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#86351 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Mi nikad nismo imali automobilsku, a ostale su industrije propale uz još faktora, oni su bar zarili i palili
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. Jučer u 20:23. |
|
|
|
|
|
#86353 | ||
|
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
+ relativno tiha, trajnost, mali otpor kotrljanja - na mokrom onako nije da briljira (u usporedbi sa premium gumama) |
||
|
|
|
|
|
#86355 |
|
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ajmo znalci i neznalci:D https://www.njuskalo.hr/auti/opel-in...oglas-49442811 Sve minuse zasto ne uzet ovaj primjerak Na sta obratit paznju Nisam jos isao gledat auto Treba mi karavan ili klasa Scenica sa vecim gepekom
|
|
|
#86356 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nisam znalac, ali zašto toliko kokpit spreja i po unutrašnjosti i po motoru. Dao je VIN što je OK, ali kožni volan se sjaji ko da ima 700 000 km što opet ne znači ništa. Odeš, pogledaš, provozaš, poslušaš. Čak bih radije otišao na tehnički da se vidi ekotest/stanje DPF-a i da se zavučeš ispod auta nego da se zamaram sa pokojim dijelom ovjesa. Nisu to neki novci. Veli da je i prvi vlasnik, to se stvarno lako provjeri sa osobnom iskaznicom i trebao bi imati svu dokumentaciju o autu. Zašto je na autu iz 2014. godine od prvog vlasnika registarska oznaka sa plavim EU logom koja se pojavljuje tek od 2016. godine? I zašto prodaje još jedan auto iste klase sa višom kilometražom za sličnu cifru? To ne mora značiti da je auto loš, nego da imaš prostora da se malo i cjenkaš. Za cijenu ne znam, ali moji trenutno prodaju 2018. godinu, što nije puno mlađe od toga sa cca 110000 km i benzinac za 14000 i ljudi zovu svakodnevno upravo zato jer je auto od prvog vlasnika, dakle imaju sve od prvog računa do zadnjeg servisa, ali je i cifra osjetno veća nego za taj koji je samo 4 godine stariji. Po meni vrijedi toliko, samo treba vidjeti da li je stanje prihvatljivo! Zadnje izmijenjeno od: Juan. Jučer u 23:16. |
|
|
|
|
|
|
#86357 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Naprijed izgleda kao dabar kojem su nategnuli facu na suprotnu stranu glave. ![]() Straga izgleda kao prednji kraj nekakvog kineskog kombija ![]() Tu je konfigurator i cijene + popis dodatne opreme https://www.agnewcars.com/bmw/new-cars/i-series/ix3/ cca 70k eura za bazni model i nešto dodatne opreme koja kod ne-premijuma dolazi standardno ![]()
|
|
|
|
#86359 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Dimenzije su 225/45 R 17. Osjeti se razlika u udobnosti, nije nista strasno, ali nakon prelaska se ipak osjetila. Najvise se osjetila kod prelaska tramvajskih tracnica (ZG), sahtova i sl. Ne znam kako da to tocno kvantificiram ![]() Nakon par dana se naviknes ![]()
|
|
|
#86360 |
|
|
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...i_druga_pasica Ako je zaista tocno, grdo kada automatika smatra da je pametnija od vozaca i preuzme kontrolu. Mene taj lane assist poprilicno nervira, cim upalim auto gasim to i start/stop.
|
|
|
#86361 |
|
Fresh Juice
|
Automobili
A to kaj su bili pijani i koktel droge imali u sebi nije razlog? Suvozač je potvrdio da je vozač uz sve i povukao par dimova jointa netom prije sudar, ko zna kaj ga opralo u tom trenutku da nije reagirao. Nije automatika tako jaka da se ne možeš izborit s njom, pruža otpor al to nije veliki otpor i lako se skrene gdje se želi unatoč “vraćanju”. Bar auti koje sam vozio |
|
|
|
|
|
#86362 |
|
|
Napisao sam "Ako je zaista tocno..." ![]() Na videu se vidi da se kombi nakon pretjecanja vraca u desnu traku i da je bilo dovoljno vremena/mjesta da se potpuno vrati i onda odjednom nazad na lijevu i direkt u kamion.
|
|
|
#86363 | |
|
|
Citiraj:
Ova trenutna je stvarno lijepi auto, nece ja valjda novim modelom unakaziti.
|
|
|
|
#86364 | |
|
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
#86365 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#86366 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#86367 | |
|
|
Citiraj:
Pa smo onda prije prodaje odjavili te tablice da ih prebacimo na novi auto, a na Mazdu stavili nove koje ti da stanica za tehnicki. Pa eto jos jedan od mogucih razloga...
|
|
|
|
#86368 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Ovo da sad jedan auto dolazi u S, M i L je već normalna stvar odavno. Tehnologija prodaje stvari. Ako nemaš veliki ekran kao centar oko kojeg se vrti cijeli auto, nisi relevantan na tržištu. Ako nema autopilot i sve ostale gluposti koje te odvajaju od interakcije s autom, nisi moderan i nisi zanimljiv. Luksuz je postao pretvoriti vozača u običnog putnika. Bitna je brzina, snaga, imidž. Kome ćeš prodati LS danas pored BMW 7 / Audi A8 / Mercedes S? Gotovo svaki brand je probao nešto napraviti na tom polju i iako su imali bolji proizvod, nema ih više (recimo Honda Legend i Hyundai Genesis...). Kad bih došao ostaviti BMW ili Audi na servisu, na recepciji me dočeka zgodna 25+ ženska u suknji i štiklama. Pokaže mi na kauč ( Sad me u Lexusu dočeka gospođa od 50+, isto mi pokaže na kauč ( ) ali mi donese topli čaj i još si odvoji 10 minuta da popriča sa mnom o stvarima koje uopće nemaju veze s autima.Još jedna glupa sitnica. Dok sam vozio 118i i A3, pored mene ili u susret meni prolazi drugi vlasnik njemačkog auta. Pogleda on mene, pogledam ja njega, odmjerimo se, kimnemo si glavom i ode svatko svojim putem. Sad...u drugim Lexusima su 45+ ekipa koja gleda ispred sebe i ne doživljavaju ništa. Čak i 3-4 RC-a pored kojih sam prošao. Malo sam očekivao da će primijetiti moje postojanje... ništa ![]()
|
|
|
|
#86369 |
|
49%winner
|
Za vas koji koristite soft99 glaco hidrofobni premaz, nikako docekati ljepse/toplije dane... Jeste ga nanosili na temperaturama oko 9-10°C i jel bilo problema? Po speckama kao 10+° je neka preporuka pa ne znam dal da se zajebavam dan prije puta ili ne. Stavljao bi ga na sva stakla i prednja svjetla osim prednje sajbe Edit: odustajem zasad, zaboravio da treba curing period od 12h bez vode, a kisa ce...
Zadnje izmijenjeno od: xlr. Danas u 11:27. |
|
|
|
|
|
#86370 | |
|
Fresh Juice
|
Citiraj: