|
|||||||||||
|
|
#1801 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Amazon Fire TV Stick - Media player
Citiraj:
Meni na Xiaomi Stick 4k radi solidno, ali na fs 4k max bi radio jos bolje. Kao i iskon tv kojeg sam imao prije. Na xiaomiju je bio spor i stekao, na fs-u je radio jako dobro s obzirom da su oba programa smeće i nepregledni. |
|
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
Firestick 4K i MaxTV apk
Pokusao sam sideloadati MaxTV apk na Firestick 4k, ali bez puno uspjeha. Sve verzije MaxTV apk (osim verzije 2.0.649.01 - koja je inace iz 2024.godine) ne dopustaju uopce login, tj. aplikacija se pokrene, ali se login prozor nikada ne pojavi. Verzija 2.0.649.01 se normalno instalira, normalno pokrene i mogu se logirati. Pojavi se i onaj pocetni ekran sa svim sadrzajima, cak i EPG radi i mogu vidjeti sve sadrzaje koji su trenutacno i sto je bilo na tv-u, ali sve sto pokrene stane na loadiranju sadrzaja i nikada se ne pokrene. Jel netko uspio pronaci apk u kojoj sve radi kako treba? Sto je druga opcija? Xiami 4K ili mozda ovaj novi Google Chromecast sa Google TV? Ima li koji jaci/bolji android stick/mini box? Zivjeli! |
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Premium
|
Citiraj:
. Mozes probat Xiaomi stick 4k 2nd gen koji ima google tv a ne android tv u sebi, mozda je boljiZadnje izmijenjeno od: spawn. 30.12.2025. u 16:42. |
|
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Imam i ja stick i ne odspaja se (Telemach internet i Fritz stavljen za WiFi). Treba mu vremena da se upali ili kad krene update, ali nema prekida kad krene utakmica. Preko vikenda zna mi i 10 sati radit, nema prekida. |
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ako ne bude zadovoljio, onda cu vjerojatno ili Xiaomi TV Box S (3rd gen) ili Google Streamer 4k (iako je on i najskuplji). |
|
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Imam slican setup. HT router i fritz 2 routera u mesh koriste se za wifi. Svi uređaji rade dobro osim tog sticka. Mozda je do fritza, mozda su u sumi. Ne da mi se cackat , mozda jednog dana ako dobijem volju |
|
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|