Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2025., 10:07   #1801
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Amazon Fire TV Stick - Media player

Citiraj:
Autor njOob Pregled postova
Iskreno, meni maxtv app na samsungu neo qled model od prosle godine radi katastrofa. Tako da me ne cudi da nisu uspjeli rijesit software na firestick jer mislim bi radilo toliko sporo da bi bilo samo jos vise problema.

Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk

Meni na Xiaomi Stick 4k radi solidno, ali na fs 4k max bi radio jos bolje. Kao i iskon tv kojeg sam imao prije. Na xiaomiju je bio spor i stekao, na fs-u je radio jako dobro s obzirom da su oba programa smeće i nepregledni.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2025., 14:33   #1802
saber_tooth
Old School
Moj komp

saber_tooth's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Firestick 4K i MaxTV apk

Pokusao sam sideloadati MaxTV apk na Firestick 4k, ali bez puno uspjeha.
Sve verzije MaxTV apk (osim verzije 2.0.649.01 - koja je inace iz 2024.godine) ne dopustaju uopce login, tj. aplikacija se pokrene, ali se login prozor nikada ne pojavi.

Verzija 2.0.649.01 se normalno instalira, normalno pokrene i mogu se logirati. Pojavi se i onaj pocetni ekran sa svim sadrzajima, cak i EPG radi i mogu vidjeti sve sadrzaje koji su trenutacno i sto je bilo na tv-u, ali sve sto pokrene stane na loadiranju sadrzaja i nikada se ne pokrene.

Jel netko uspio pronaci apk u kojoj sve radi kako treba?

Sto je druga opcija? Xiami 4K ili mozda ovaj novi Google Chromecast sa Google TV?
Ima li koji jaci/bolji android stick/mini box?

Zivjeli!
saber_tooth je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2025., 15:57   #1803
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Treba kome FireStick 4k?

Našao sam ga doma, malo korištenog, starija verzija koja nije još imala sve one streaming servise na daljinskom.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2025., 16:05   #1804
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor saber_tooth Pregled postova

Sto je druga opcija? Xiami 4K ili mozda ovaj novi Google Chromecast sa Google TV?
Ima li koji jaci/bolji android stick/mini box?

Zivjeli!
Ja sam uzeo Xiaomi 4k stick i radi solidno. Ne steka, ali nekad iz cista mira se odspoji sa routera i ponovo spoji za par sekundi. Jest da je rijetko tj jednom u 5 dana ali ako gledas tekmu popissdis. Google tv 4k stick nisam nasao nigdje, a novi streamer kosta 150€, ne dam . Mozes probat Xiaomi stick 4k 2nd gen koji ima google tv a ne android tv u sebi, mozda je bolji

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 30.12.2025. u 16:42.
Staro 30.12.2025., 17:22   #1805
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
Imam i ja stick i ne odspaja se (Telemach internet i Fritz stavljen za WiFi). Treba mu vremena da se upali ili kad krene update, ali nema prekida kad krene utakmica. Preko vikenda zna mi i 10 sati radit, nema prekida.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2025., 22:31   #1806
saber_tooth
Old School
Moj komp

saber_tooth's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Ja sam uzeo Xiaomi 4k stick i radi solidno. Ne steka, ali nekad iz cista mira se odspoji sa routera i ponovo spoji za par sekundi. Jest da je rijetko tj jednom u 5 dana ali ako gledas tekmu popissdis. Google tv 4k stick nisam nasao nigdje, a novi streamer kosta 150€, ne dam . Mozes probat Xiaomi stick 4k 2nd gen koji ima google tv a ne android tv u sebi, mozda je bolji
Bas sam pregledavao cijeli dan sto bi bilo najbolje, pa mislim da cu probati sa Xiaomi Stick 4K (2nd gen).
Ako ne bude zadovoljio, onda cu vjerojatno ili Xiaomi TV Box S (3rd gen) ili Google Streamer 4k (iako je on i najskuplji).
saber_tooth je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2025., 11:46   #1807
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor acmevagabundo Pregled postova
Imam i ja stick i ne odspaja se (Telemach internet i Fritz stavljen za WiFi). Treba mu vremena da se upali ili kad krene update, ali nema prekida kad krene utakmica. Preko vikenda zna mi i 10 sati radit, nema prekida.

Imam slican setup. HT router i fritz 2 routera u mesh koriste se za wifi. Svi uređaji rade dobro osim tog sticka. Mozda je do fritza, mozda su u sumi. Ne da mi se cackat , mozda jednog dana ako dobijem volju
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno