|
|||||||||||
|
|
#85291 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#85292 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#85293 | |||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Samo sam rekao kolegi da će biti zadovoljan s autom jer uz ostale prednosti i opremu će imati i baš previše mjesta, što je odlično. Nije ništ bolji vozni park, samo kažem, imam sreće/igra okolnosti da mogu probati dobre aute i voziti ih, pa valjda sam onda i relevantan za dati komentar nekakav, nego biti nekakav keyboard warrior i biti najpametniji iza tipkovnice. Tko se vozio, zna. Tko nije, priča ovdje priče. Ja sam isto htio C klasu, to mi je bio broj 1 izbor, tu me dosta kolega odgovorilo baš zbog prostora, kolege koji ih imaju osobno, išao probati, premalen mi je bio. I onda sam uzeo ono što sam za SVOJU lovu mislio da je bolje. I pogodio. Ovo za 2 i 4 godine je baš tu par kolega prije par godina potvrdilo za c klasu. ![]() Ali neka, teraj ti svoje konje na pašu. Citiraj:
Citiraj:
Manje auto = manja cijena. Manja cijena = slabija oprema. Slabija oprema = manja udobnost (ne nužno, ali kužiš što želim reći). Nema puno prostora za manevriranje s opremom i modulacijom iste. A ono, ne možeš očekivati od auta od 13k eur novog da ima ergo sjedala, poziciju sjedala i modulaciju sjedala i volana da bude stvoren za 1000km. Plus manji auti, manje snage, bučniji, pa vožnja uz neudobnost postaje i malo teža. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Jučer u 23:28. |
|||
|
|
|
|
|
#85294 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
pričate svi gluposti, koliko vam je meko pod guzom dok se vozikate.. a skill upitan na prvom križanju sa znakovima ili prednošću prolaska desne strane nitko ne vozi s ručnim mjenjačem btw a nadjebavate se ae.. ajde prcat a ne ovo |
|
|
|
|
|
#85295 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sjedni u recimo Hondu Jazz, napravi 1000km pa javi dojmove. Nikakav high end auto s wow opremom i tko zna kakvim dizajnom i visokom cijenom. Prioriteti su bili na očito sasvim drugim mjestima
|
|
|
#85296 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Okej, idemo izuzetke tražiti? Ne kužim poantu. Generalno, veći auti su udobniji, da li postoje izuzeci, vjerujem da postoje. Ne udobniji od većih auta, već udobnijio općenito. Ili se ne slažemo da su veći auti udobniji na dulje staze? @john Pa nemaš ti friško slupan auto? Skill upitan, kažeš... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. Danas u 00:12. |
|
|
|
|
|
#85297 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
slupan ili ukradene tablice hrvatske i nađene unutar centra srbije/beograda u roku 2h ? kad budeš mogao takvo šta kao Hrvat, javi se brt, ae, znam da ti ne treba jer si kewl u Europibtw tablice danas kod auto limara normalnog ravne i zaljepljene uz 3B traku dvostranu ima li buke ispred nove kuće pa je teško spavat pravednim snom hrvata? jao jao a autu je nađen drugi turbo koji čeka ugradnju da bude na 300hp a star 20g, uz tvoju škodicu punu grešaka za meku guzu uz sve moguće assistove za pomoć pri vožnji šteta mi je uzet giuliu gtam jer i ovako gubim živce ai ne volim novo uz servisiranje auta starog 20g o kojem se zna sve, a kamoli gtam modelu ![]() Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. Danas u 00:28. |
|
|
|
|
|
#85298 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Većina francuskih hatchbackova će biti komfornija od njemačkih auta smještenih klasu iznad, a cjenovno i dvije. Činjenica. Veći auto nije nužno udobniji, kao što udobni mali auti nisu izuzeci. Isto tako, dojmovi udobnosti iz pozicije vozača nisu isti kao i dojmovi iz pozicije suvozača ili putnika na zadnjem sicu. Kad se netko od vas ovdje vozio kao putnik na zadnjem sicu svog auta?
|
|
|
|
#85299 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nikada. Mislim da sam možda 5x bio suvozač (previše alkohola )Drame bezveze ko da se svaki dan voze 1000km i voze ne znam koga iza. @amdejac...pokočen si jer se ne baviš ničime osim sjedenjem i hodanjem od kuće do auta i od auta do posla. ![]() Merc izgleda kao jeftina igračka naspram kosooke mazge Zadnje izmijenjeno od: Hamm. Danas u 07:20. |
|
|
|
|
|
#85300 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, ali ako se voziš u Mercu onda si Faca, a u Mazdi si 'onaj koji nije imao para za Merca'.
|
|
|
#85305 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Super mi je izjava da je ovaj model mazde najtraženiji u svim salonima i da se najviše traži i kupuje: https://www.youtube.com/watch?v=D3jjqR2MOPM&start=142 Sve rečeno o kakvom se mentalitetu radi. |
|
|
|
|
|
|
#85307 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ovu generalnu izjavu o poziciji sjedenja i nergonomskim sjedalima u VAG grupaciji uopće neću komentirati. Svatko percipira udobnost na svoj način, ono što je meni udobno nekom drugom nije. |
|
|
|
|
|
|
#85308 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nego i dalje sam u soku, 438 tisuca bivsih krznasa za skodu, ajme meni majko mila, jadna mi baba, babe me nesrecom zvale, pa to je skoro pola milje kuna, hjaoooo ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#85310 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Razlika je u ovjesu pojedinog auta, razlika je u sjedalima i u tome jesi li ih uopće podesio kako treba, a najveća je razlika u tome što će meni koji sam apolonski građen dojam udobnosti istog auta biti jako drugačiji od nekog tko je građen kao bačva ![]() Rasprava nema smisla jer je udobnost jako širok i individualan pojam. Ne ulazim u to koliko paketa opreme trebaš doplatiti kod VAG da bi dobio multi link i udobna sjedala s bočnicama. Uzmi bazni Golf, bazni C3 i baznu Corollu kao usporedbu tri različite filozofije i ideje “udobnosti”. Možeš onda ići po klasama gore koliko hoćeš. BMW 5, Citroen C6, Lexus ES i tako dalje i bliže
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|