|
![]() |
#1622 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Daj nemoj plašiti čovjeka bezveze. Ako znaš voziti auto, svejedno ti je na kojoj si strani. Tak su mene plašili oni koji nikad nisu sjeli u auto i vozili po lijevoj strani. Dobio službeni auto tjedan nakon selidbe u UK, dali mi ključeve i rekli vozi. Slijediš promet i ako nakon 5 minuta nisi sposoban tako voziti, vrati vozačku gdje si je našao ![]()
![]() |
#1624 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Tako je i meni bilo upitno mogu li vozit na Malti, ali što kaže Ivan, voziš za drugima i to je to. Ajde, tada automatik pomaže da se ne moraš misliti oko šaltanja lijevom rukom ali vjerujem da se i na manualca brzo navikne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Vozio nedavno prvi put po lijevoj strani, automatik. Nisam htio iznajmiti ručni mjenjač za prvi put. Nakon jako kratko vremena se oslobodiš i jednostavno voziš. Naravno x puta sam krenuo na krivu stranu - lijevu - da ću se sjesti kao vozač. Ono što mi je bilo strašno - kružni tok, stvarno ne znaš na koju stranu gledati, otkud dolaze auti; totalno neprirodno. I tipa kad treba platiti cestarinu pa treba doći bliže sa desne strane a ne lijeve - srećom sam dosta visok pa sam uspio, nekako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nije to plašenje. I ja sam imao plan uzet auto na Malti i fala bogu da nisam. Užasne gužve. Lako je vozit ravno, ali križanja sa dvije ili više traka i kružni tokovi. Ne hvala. Uber je bio jeftin.
![]() |
#1628 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Bio s klincima ove god na Malti i uzeo Pežo 308 karavan, jedini uvjet je bio da je automatik da nemoram mislit na šaltanje krivom rukom. Ušemiš se vrlo brzo, nikakavih problema u 4 dana...jedino ujutro kad sjednes u auto ti treba factory reset da se sjetis na koju stranu ides |
![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ima li netko preporuku za neke vinarije / seoska domacinstva oko Toskane? A da ne moram prodati bubreg? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|