|
|||||||||||
|
|
#82231 | ||
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Sve mi se čini da ću ju preskočiti. Još je bio plan naručiti ju bez panorame i u onoj prekrasnoj plavoj osnovnoj boji ![]() Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#82232 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Inace u konacnici je kod mene sjeo Volvo V90 cross country, T5 benzinac motor, budem nekad poslikao kad se sjetim. |
|
|
|
|
|
|
#82233 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#82234 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Jedino što bi ja išao na T8. A problem je i žena kojoj je i Insignija preduga, a taj V90 je valjda još 10cm duži... Šibni te fotke kad stigneš, da slinimo malo ![]() Novi ili polovni (godište?)?
|
|
|
|
#82235 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Mislim da je tema taman za ovo: Vlada više ne ograničava cijenu goriva. Kaj mislite bude gorivo išlo gore?
|
|
|
#82236 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() XC 90 ima daleko veca ponuda, isao sam pogledati u salon jednog, ali nije mi to bilo za mene, v90 mi se daleko vise svidio. Gledao sam bio i neke obicne v90, ali na kraju je odluka pala na cc. Ne treba mi sto je povisen, ali eto, dopalo mi se. A idealno sam htio nekog nakon 2022, jer imaju android automotive, ali razlika u cijeni svega sto sam vidio je bila ogromna (ja sam kupovao za ~30 tisuca, a nesto iz 2022-2023 s 30-60k km je bilo ~50 tisuca). |
|
|
|
|
|
|
#82237 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Izgubil sam rikverc i parne brzine, tak da je jedna getriba otišla dok sam s drugom se nekak dogegao do doma. Nisam skužil proklizavanje lamele tak da mislim da nije otišla skroz ali budemo vidli. Ak nije lamela onda garancija pokriva, da. Poslal sam u KMAG fakture od servisa iz Njemačke od kud sam uvezel auto i sken servisne knjižice tak da ne bi trebalo biti problema s priznavanjem garancije. Ali opet, to je KMAG... E sad, jel bi opet kupili isti auto? Apsolutno. Dobro, ne isti ko identičan, ali bi opet kupil Proceed GT
|
|
|
|
#82238 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Čestitam, dobar auto, susjed ga ima i baš je zadovoljan s njim, ali definitvno iznad mojeg budžeta ako govorimo novom. |
|
|
|
|
|
|
#82239 | |
|
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#82240 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
E to je već pošten komad auta
|
|
|
|
#82242 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Eeeee to su kola. Svaka cast i cestitke. Puno sretnih kilometara i salji fotke. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#82243 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#82244 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Čim je danas ministar rekao da će poskupiti par centa, to me podsjetilo na "poskupljenje od 1%" kod uvođenja eura. |
||
|
|
|
|
|
#82245 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Hvala svima na lepim željama! Da sad ne odgovaram svima posebno. Cijena je bila cca 44k Nakon probne vožnje i razgovora daju 5% popusta na cijenu sa weba. Jučer navečer napravio đir do Svete Nedelje i nazad. Na autoputu na 130 je nebo i zemlja razlika u odnosu na S Crossa..mogu normalno pričat i slušati muziku. Tak da već vidim da nakon vožnje po autoputu nebum bio umoran radi buke. DSG mi je OK, jedini problem je ako je autohold upaljen i pimplanje na malom parking mjestu gdje nemreš krenut a da ne stisneš gas. Tak da ću tu il se spraksat il kod parkiranja gasit autohold. |
|
|
|
|
|
#82246 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#82247 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kome treba novi SUV D segmenta neka baci oko na obnovljeni Starray (novi 2.0, 238KS motor). Trenutno na akciji GF+ oprema po cijeni GF opreme - 43k https://www.geely-see.com/hr/nova_vozila/starray
|
|
|
#82248 |
|
Premium
|
@ Inovator: Ne slažem se da ZF 8HP i DSG nisu usporedivi jer za mene kao korisnika, oba su automatski mjenjači. Da li ima torgue converter, robotizirani s dvije spojke ili warp jezgru s trofaznim cincilatorom mi je svejedno, sve dok je: - papučica gasa: prisutna - papučica kočnice: prisutna - papučica spojke: nema = automatski mjenjač. ![]() A posebno su mi usporedivi jer ZF-a imam na F11 i vidim razlike u korisničkom iskustvu. |
|
|
|
|
|
#82249 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
|
|
#82250 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Sretno s autom, odlično izgleda. |
|
|
|
|
|
|
#82251 | |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#82252 | |
|
Premium
|
Citiraj:
@zgmmax Cestitke na kolima, neka te dobro sluze. |
|
|
|
|
|
|
#82253 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#82254 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
|
#82256 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ali tehnicki gledano, usporedba nema smisla. Kao da kazes da ti Golf IV ADI bas ne ubrzava kao Tesla kodel S. Oba su auta za krajnjeg korisnika, ali.... |
|
|
|
|
|
|
#82257 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Jer prije Cupre sam dugo vozio (jos ju imam) Astru sa automatskim mjenjacem koja nema autohold i nekako sam navikao i prirodno mi da kada pustim kocnicu auto sam krene.
|
|
|
|
#82258 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Kvragu, pa mogu uspoređivati automatik i manualac ako treba... |
|
|
|
|
|
|
#82259 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Isto mišljenje ko i Garro, DSG ultra iritantan za gradsku vožnju, uvijek u krivom stupnju bio on u D ili S modu...parkiranje na nekoj uzbrdici je kriminalno. Jedino sportska vožnja je ok, sve ostalo ga ZF8 jede za doručak. Čak i Aisin u Insigniji mi je bio draži. S Cuprom sam na kraju stalno bio u manualnom modu, pogotovo tu po gradu. vozim se 35 a on u četvrtoj, skrecem u ulicu...dok on nađe drugu jer su mu na istom kuplungu prođe cijela vječnost. Staviš u Sport mode, dere se ko da svinju kolješ...ajd u pm |
|
|
|
|
|
#82260 |
|
Premium
|
Apsolutno se slazem, naravno da ima smisla. Ja sam usporedjivao ovog u A3 krampu sa svojim rucnim u kadetu i koliko god bi ovaj automatski koji god vec je unutra (trostruki ZFDSGI Turbo s trostrukom gefufnom), trebao biti ugodniji za voznju, i nije bio. Vozim se po gradu 50ak na sat a on u cetvrtoj, na autoputu sam ga morao kickdownati da krene kod preticanja, o sudbo kleta ![]() |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|