Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.04.2024., 00:17   #73021
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
U clia 2ku benzinca je išlo cca 2.5L pri izmjeni, nov auto istjerala ga susjeda iz dućana, svaki put sam se krstio kad smo joj mijenjali ulje u radioni, naviknut na ove kvrge di ide 5L ulja pod normalno

Bokte, ja jucer na skuteru mijenjao ulje pa nalio 3,4l.
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2024., 09:47   #73022
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 29.04.2024., 13:37   #73023
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2024., 13:53   #73024
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Koje stranice/aplikacije ekipa koristi za kupovinu automobila izvana?
Konkretno prekupci i šverceri. Autoscout24 i mobile.de vjerojatno ne.

Nekad netko mi je pričao da postoje stranice na kojima se vrte aukcije i vozila se mogu kupiti (ako imaš sreće) za manje novce nego što se nađu na oglasniku. I znam da mi je rekao za taj neki belgijski site, ali bila je piva previše i naravno da sam zaboravio.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2024., 14:08   #73025
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
I bolje da ide. Spametili su se s vremenom
U clia 2ku benzinca je išlo cca 2.5L pri izmjeni, nov auto istjerala ga susjeda iz dućana, svaki put sam se krstio kad smo joj mijenjali ulje u radioni, naviknut na ove kvrge di ide 5L ulja pod normalno

Btw, jučer sam TREĆI put u godinu i pol skidao motor dolje na A klasi.
Svaki put skinem cijeli katolički kalendar dizajneru tog auta.
Ovaj put zbog anlasera, negdje se zajeo u piksi, kad dođe u taj položaj, ni trc. Upali sto puta, stoprvi ni a ni b. Jesenas kad sam mijenjao getribu, promjenio sam preventivno četkice na njemu, ali eto, kilometri, a i godine polako čine svoje.
Sva sreća ganc novi Boschov je preko radione ispao 83 eurića
Ali duša me boli doslovno što ja za DVA šarafa koji ga drže, i dvije matice koje drže struju na njemu, moram spuštat motor dolje
Bio sam zagrijan za B klasu te prve linije, al kad me mehaničar pozvao da vidim što sve treba da dođe do anlasera, kad ono motor vani...
Rekoh hvala, ne hvala.
Staro 29.04.2024., 15:26   #73026
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

@guls
Kolegica je kupila auto na Alcopi. Postoji ekipa 'naših' s kojima se preko WA/Vibera dogovaraš koliko da bida i za koji auto te oni organiziraju prijevoz ovamo. Caka je u tome da su to uglavnom auti koji su se koristili poslovno, pa imaju malo veći broj km, ali i opremu bolju od prosjeka.
Baci oko i na ALD.
Staro 29.04.2024., 16:36   #73027
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Koje stranice/aplikacije ekipa koristi za kupovinu automobila izvana?
Konkretno prekupci i šverceri. Autoscout24 i mobile.de vjerojatno ne.

Nekad netko mi je pričao da postoje stranice na kojima se vrte aukcije i vozila se mogu kupiti (ako imaš sreće) za manje novce nego što se nađu na oglasniku. I znam da mi je rekao za taj neki belgijski site, ali bila je piva previše i naravno da sam zaboravio.

Da, ali na tim aukcijama smiju sudjelovati samo pravne osobe, ne i fizičke.
Naime, ako kupi fizička osoba, onda je po EU pravu fizička osoba potrošač i potrošač ima puno više prava u odnosu na pravnu osobu.
Colop je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2024., 03:58   #73028
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Bio sam zagrijan za B klasu te prve linije, al kad me mehaničar pozvao da vidim što sve treba da dođe do anlasera, kad ono motor vani...
Rekoh hvala, ne hvala.
A gle, dušu bi zgriješio kad bi ja rekao da je to loš auto (kod mene je A kl. 2nd gen, tj w169 linija, dakle mehanika potpuno ista kao na B kl 1st gen), jer nekih kvarova do sitno prije 300.000km nije ni bilo. Prvi veći zahvat je lanac na toj kilometraži, prva zamjena, do tad originalni. Onda je tek krenulo, a nadam se da će i stati, ali eto, ta dva slučaja - otišao sinhron 3.e brzine, promjenio sam mjenjač s polupane a klase sa 100injak tisuća km. Druga stvar prošli tjedan anlaser. I to je to od zahvata van ulja/filtera/kočnica da je do auta (mijenjao sam još zadnje federe jer je desni pukao i anker ploča se oštetila od jednog glupog udarca u rizol).
Za više od osam godina vožnje u svim režimima, pa i nekoliko mjeseci, skoro godinu dana odlaženja za zagreb svaki drugi dan i nimalo lagodne vožnje autocestom za takav mali auto, to je odlično. Imao sam aute puno kraće periode koji su daleko više glavobolja prouzrokovali.
Ali, rekoh u ranijem postu, prokleta mana tog auta je taj smještaj motora (da, nisam glup, dobili su čudo prostora unutra u takvom malom autu zbog toga što je motor tako polegnut ispod kabine), i odvratna je i sama pomisao da se za 90% zahvata na motoru i agregatima može radit samo spuštanjem istog dolje
Staro 30.04.2024., 08:06   #73029
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Mali info za sve, a vezan je za famozno Neostar jamstvo.
Iz prve ruke moram reci da su azurni i korektni (doduse komunikacija sa servisom bi im mogla biti brza, da se proces vremenski skrati, ali ajde...).
Nakon opseznog mrcvarenja auta, i doslovno 2 skidanja motora dolje, sve je slozeno, puno toga zamijenjeno, sve pokriveno od strane Neostara.
Samo sam uzeo kljuc u servisu i odvezao se doma sa 0 EUR troška.

Zadnje izmijenjeno od: DoxyTheCroat. 30.04.2024. u 08:22.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2024., 09:24   #73030
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Osvježi nam malo pamećenje i podsjeti o čemu se radilo.
Staro 30.04.2024., 11:24   #73031
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Zeryx Pregled postova
evo jos jedan updejt za one koje bi ovo zanimalo.

prosli ponedjeljak je auto napokon otisao limaru. bila je guzva kod njega i zato se cekalo.
drugi dan limar zove i kaze da je prednja sajba pukla a da to nije navedeno u izvjestaju. mi ostali u cudu jer tog nije bilo. nisam ja vozio auto limaru pa ne mogu rec jel to nastalo za vrijeme cekanja dok je auto stajao ili na putu do limara. sajba je imala rupu od kamencica vec godinama i ocito je sad doslo vrijeme da pukne.

kad je sve skinuo dolje vidio je jos neke puknute nosace i plastike. to je fotkao i sam je poslao mail HLSu. 2 dana nakon dolazi njihov odgovor da prihvacaju te dijelove i dizu cifru za 250€ vise.
bio je iznenaden dobrom procjenom stete. jer obicno ima hrpu toga za dodati i ne samo ono sto je skriveno i ne vidi se izvana.

nadam se da bi auto mogao biti ovaj tjedan ili najkasnije iduci gotov.

stavim onda fotke prije i nakon

sretan uskrs svima
i jos jedan updejt za kraj s happy endom.
auto je bio gotov prije 10ak dana.
ukupna cifra je iznosila 2500€
HLS je na nagodbu ponudio 1500 na sto mi nismo pristali nego iskljucivo popravak kod limara i oni placaju full iznos.

Da smo skupljali rabljene dijelove i krpali branik onda bi nam tih 1500 bilo i vise nego dovoljno. ali isli smo na full novo i orginal citroen.

Nakon sto je auto popravljen mi smo uplatili novce limaru. on je poslao racun HLSu i jutros nam je stigao email kako je sve obavljeno po PSu i da nam prihvacaju puni iznos stete.

sad im samo moramo dostaviti IBAN i oni ce uplatit. e sad to traje i do mjesec dana al nema veze bitno da plate.

nadam se da ce nekome pomoc ovo sto sam sve pisao. ako nekome treba jos koja informacija nek slobodno pita.

sto se tice HLSa stvarno su sve odgovarali jako brzo i nikakvih problema oko štete nije bilo.
Zeryx je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2024., 11:43   #73032
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Nakon dosta mozganja sta uzeti ukazala se prilika za BMW iz 2023 iz Njemacke.
Auto ima tvornicku garanciju, ali kako je uvoz iz Njemacke zanima me da li se jamstvo u slucaju kvara moze isto tako ostvariti u ZG kod Tomica?
Nekako bi mi bilo logicno da jamstvo vrijedi u bilo kojoj EU zemlji, ali pitam za svaki slucaj...
Staro 30.04.2024., 11:51   #73033
Colop
Premium

Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
Nakon dosta mozganja sta uzeti ukazala se prilika za BMW iz 2023 iz Njemacke.
Auto ima tvornicku garanciju, ali kako je uvoz iz Njemacke zanima me da li se jamstvo u slucaju kvara moze isto tako ostvariti u ZG kod Tomica?
Nekako bi mi bilo logicno da jamstvo vrijedi u bilo kojoj EU zemlji, ali pitam za svaki slucaj...

Može. To vjerojatno kupuješ BMW premium garantie vozilo ili kako se već zove?

Ja sam 2018 godine kupio BMW u Njemačkoj, star godinu dana sa tvorničkom garancijom.
Kada sam ga registrirao u RH, odveo sam ga na promjenu ulja, i tu su prebacili u svojim bazama podataka vozilo sa starog vlasnika na mene.
Svaku servisnu akciju, svaki opoziv, svaku glupost, uredno su me zvali i vozio bi auto kod njih.

edit:

Imam pitanje.
Desilo mi se sranje kod zadnje promjene guma u vulkanizera.
Ženin Tiguan je atestiran 215/65/17 i to je jedina dimenzija.

Očitom greškom kod vulkanizera kad sam mijenjao gume u studenom umjesto mojih 215/65/17 guma dali su mi gume iste marke, novijeg DOT-a, ali dimenzija 225/65/17
Nema smisla pitati vulkanizera jer je prošlo toliko vremena od izmjena.
Moje pitanje je sljedeće; pretpostavljam da ne smijem staviti 225/65/17 umjesto 215/65/17 radi atesta?

Drugo pitanje, budući se radi o skupim gumama starima godinu dana (Michelin Primacy 4+) koje su skoro ko nove, jel ima smisla to staviti na njuškalo, pa da barem dio gubitka amortiziram?

Zadnje izmijenjeno od: Colop. 30.04.2024. u 12:01.
Staro 30.04.2024., 11:57   #73034
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Zeryx Pregled postova

nadam se da ce nekome pomoc ovo sto sam sve pisao. ako nekome treba jos koja informacija nek slobodno pita.
Sejvao sam si neke korisnije postove (vecinom su tvoji) pa evo i ovdje ako kome zatreba:

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3724852
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3724884
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3726843
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3726852
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3736266
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3740534
Staro 30.04.2024., 12:31   #73035
Tumor
Moj komp

Tumor's Avatar

Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Može. To vjerojatno kupuješ BMW premium garantie vozilo ili kako se već zove?

Ja sam 2018 godine kupio BMW u Njemačkoj, star godinu dana sa tvorničkom garancijom.
Kada sam ga registrirao u RH, odveo sam ga na promjenu ulja, i tu su prebacili u svojim bazama podataka vozilo sa starog vlasnika na mene.
Svaku servisnu akciju, svaki opoziv, svaku glupost, uredno su me zvali i vozio bi auto kod njih.
Da, nekakva njihova tvornicka garancija od 3 godine. Svapske skrtice
Vidim u podacima da je "08KA Oil service interval 24 mths/30000 km", ali ako ga uzmem nemam namjeru drzati ulje toliko dugo, pa bi odmah isao na izmjenu ulja/filtera.

BTW, ima li netko neku preporuku dobrog detailera u ZG, idealno bi bilo istocni dio grada, ali nije obavezno.
Zena kaze da bi voljela auto kada dodje da ode na "kemijsko ciscenje" unutrasnjosti, da ukloni tragove prethodnog vlasnika Pa bi onda usput uz neki unutarnji detailing nabacio i vanjsku zastiti, vjerovatno keramika ili tako nesto.
Staro 30.04.2024., 12:39   #73036
Colop
Premium

Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
Da, nekakva njihova tvornicka garancija od 3 godine. Svapske skrtice
Vidim u podacima da je "08KA Oil service interval 24 mths/30000 km", ali ako ga uzmem nemam namjeru drzati ulje toliko dugo, pa bi odmah isao na izmjenu ulja/filtera.

Ja isto mijenjam češće ulje od toga, na nekih 15-20 k kilometara.
Ljudi dosta često žugaju ( sa razlogom) protiv Tomića i način kako rade servis, a sve najbolje sam čuo o Baumgartneru, i nekom ovlaštenom u Sloveniji.
Staro 30.04.2024., 13:06   #73037
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Citiraj:
A gle, dušu bi zgriješio kad bi ja rekao da je to loš auto :
Znam, auto je odličan po ponudi mjesta, i iznutra mi dobro izgleda.
Al da sam bilo kad morao raditi neki bezvezni zahvat rafi kojeg motor ide van, to mi je neprihvatljivo.
Tim više što si sam održavam aute.
Staro 30.04.2024., 13:38   #73038
Zeryx
Premium
Moj komp

Zeryx's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
zato sam bio i ja svaki svoj prethodni quoatao da se lakse nade onaj korak prije

a evo i fotke

prednji branik je novi + lakiran, desni far nov, desno dnevno led svjetlo novo, sve plastike na braniku ukljucujuci i citroen znak isto sve novo.

desni blatobran lakiran i desna vrata lakirana na spoju di je osteceno bilo.

Zeryx je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2024., 15:25   #73039
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Preporuka webshopa za gume
Eventualno da primaju visu premium na rate
Staro 30.04.2024., 15:31   #73040
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ja sam naručio u vulkalu, nakon 2 tjedna jave da ih ipak nema na stanju u EU (gume se i dalje mogu naručit, piše EU stanje : dostupno) nedamise slat situaciju na mingo

onda sam iste naručio u autohrvatska, nakon 10 dana su poslali, nažalost drugu dimenziju od one koju sam naručio

moj bad luck očito al eto
Staro 30.04.2024., 15:44   #73041
Colop
Premium

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Preporuka webshopa za gume
Eventualno da primaju visu premium na rate

baazar. dot svjež,cijene dobre, visa do 24 rate.

Staro 30.04.2024., 16:00   #73042
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

2018 kupio u Vulkalu "na ruke" kad sam usput prolazio i isao za Pulu. Najveca greska ikada, taj smrad gume danima nije izasao van, uh uh. Anyway, nazvao, potvrdili DOT i kolicinu, rezervirao i pokupio.

2022 opet uzeo ali preko weba, doslo In time-om u normalnom roku.

Oba puta standardna dimenzija i popularna guma (CC+, CC2).

Gledao sam i druge shopove i ako je bilo kakve ustede to je bilo tipa 100-200kn uvrh glave, ali i mozda rizik/komplikacija s eventualnom reklamacijom.
Staro 30.04.2024., 16:12   #73043
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Pitanje. Imam novi Suzuki Scross. Mogu li uzeti felge dimenzija 6.5X17 ET45 5X114.3 60.1, dok su originalne specke 6.5Jx17 ET50 60.1 (offset 48-52)? Pitam jer je drugi ET. Hoću trebat neke distancere? Htio bi izbjeći te peripetije. Felge imaju certifikat za moj auto ali ipak pitam.
delavi je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2024., 17:00   #73044
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor murina Pregled postova

Želi tko pogađat šta se dogodilo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

jašimo dalje

Sent from my iPhone using Tapatalk
Staro 30.04.2024., 18:06   #73045
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Citiraj:
Autor delavi Pregled postova
Pitanje. Imam novi Suzuki Scross. Mogu li uzeti felge dimenzija 6.5X17 ET45 5X114.3 60.1, dok su originalne specke 6.5Jx17 ET50 60.1 (offset 48-52)? Pitam jer je drugi ET. Hoću trebat neke distancere? Htio bi izbjeći te peripetije. Felge imaju certifikat za moj auto ali ipak pitam.
Pa s tim bi trebala felga biti 5mm "van" nego original, što je bolje.
Staro 30.04.2024., 20:24   #73046
Tumor
Moj komp

Tumor's Avatar

Hmmm, evo i bas zanimljiv razvoj dogadjaja...
Dakle, na prethodnoj stranici napisao da idem vjerovatno u Njemacku po automobil iz 2023 godine.
Rijec je bila o BMW 128Ti: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...53c76a8&vc=Car

Uglavnom, 2023. godina, svega 12.800km i cijena dosta ispod slicnih (2000-3000 €).
Likovi uvjeravaju da je sa autom sve OK, garantiraju da je Unfahlfrei. Malo mi je upalo u oko da ima samo 2 reviewa (na Mobile.de od 2023.) i da auto na slikama ima okvire tablica iz Madjarske.
Kaze frajer (a Madjar je po imenu i prezimenu) da oni uvezu aute i HU i prodaju, da to nije nista cudno. Frend gore pogledao auto i izgleda fakat sve uredno. Poslao mi prodavac u video auta kojim je snimio vanjstinu i unutrasnjost, auto pravi bonboncic.
Frend u nekoj BMW bazi provjeri auto po VIN-u, kilometri uredni i nema zabiljezen unfal.

Dakle sve uredno samo tako, dogovorio s likom da rezervira auto, dobio od njega Ugovor o prodaji koji trebao potpisati i u kojem opet navodi da je Accident Free.

I taman prije nego sto sam dobio ugovor, nije mi dao vrag mira i potrosim ja 30€ na VIN provjeru na Car Verticalu i imam sta vidjeti - 2 sudara u Madjarskoj, svaki procjenjen na 3000-5000€. Kako je zemlja unfala navedena Madjarska nemam razloga sumnjati jer auto ima povijest iz HU.

Posaljem ja liku mail da odustajem od kupovine i da necu potpisati ugovor zbog gore navedenih zapisa u sudarima i lik me poslije i dalje uvjerava da auto nije bio razbijan i da oni u Njemackoj ne prihvacaju podatke iz CAR Verticala jer je baza kao potpuno nepouzdana. I dalje me uvjerava da je automobil accident free, dio maila u kojem tvrdi i dalje da je bez sudara:

I am very sorry that you are taking information from a database that is not secure and not official, unfortunately. Here in Germany the data provided there is absolutely not accepted.

You don't think that as a GmbH we write in our names that the car is accident-free and that's not true.

As dealers, we know that a car has a factory warranty if a repair is not carried out in the contract service, which is why we would never sell such cars.

Kada smo zvali tu u HR BMW servis da provjerimo garanciju kaze lik da oni nece priznati garanciju ako je auto bio unfaliran i nije popravljen u ovlastenom BMW servisu i da gore u Njemackoj u zadnje vrijeme jako puno muljaju i podvaljuju aute koji su bili razbijani kao Unfahlfrei. I da se moze vjerovati samo ako je polovan auto iz nekog dealera koji ima neki BMW znak (nemam vise pojma sta, nesto sto ga valjda oznacava kao autoriziranog od strane BMW-a) jer kao njih bi BMW strasno kaznio ako bi auto koji je bio u karambolu prodavali kao Unfahlfrei.

Pa ono, vasa iskustva, misljenja?
Moze li se vjerovati Car Verticalu ili kao sto lik kaze da je "nepouzdana baza koju u Njemackoj ne priznaju" i vjerovati oglasu koji navodi Accident Free?
Ovaj je sada prekrizen s moje strane, ali onako opcenito.

I ako netko ima iskustva kupovine BMW-a u DE sta i kako gledati (zapravo gdje kupiti) za mladi BMW 128Ti sa malo kilometara, a da je kupovina sigurna i da nece podvaliti macka u vreci.

car-vertical
Staro 30.04.2024., 20:35   #73047
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ja bi odustao od tog. Di ima dima ima i vatre.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2024., 20:47   #73048
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Evo pa traži, ovo je službena BMW tražilica
https://gebrauchtwagen.bmw.de/nsc/se...%3A128%3A%3Aon

Ako je "Premium Selection", to je minimalno godina garancije, ispod 100 i nešto tkm i još tih par sitnica. Uglavnom, auto iz pouzdanog izvora. Ako slučajno muljaju iz te autokuće i oglašavaju auto da je nešto što nije, kontaktiraj BMW da provjere, ako si baš zapeo za njega. Na stranici autokuće koja je napisana na tablicama ne vidim taj auto oglašen.
https://ajanlatok.bmw.hu/hasznalt/kereses
Smrdi svakako

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 30.04.2024. u 20:57.
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2024., 21:00   #73049
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Ne znam sto se tocno gleda ili ne gleda pod taj unfalfree, mozda je covjek jednostavno koristio kasko da mu prelakiraju ogrebani branik. Tko lud ne bi koristio tu opciju i zasto bi zbog toga bila odbijena gara u Hr, hmm. Sto propustam. Ako je saniranje ogrebotina dovoljno da ti skine unfalfree znacku s auta, onda dovraga takav sustav. Takav auto je valjda vise u garazi nego vani

Aha nasao. Unfalfree je maltene virginity. Jednom ako ga taknes, i propisno saniras, nije vise virgin. Ludo
Staro 30.04.2024., 21:02   #73050
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Na ovim slikama gore, CarVertical kaže da su oštećena svjetla, klima, ovjes i dijelovi karoserije. Malo je ipak ozbiljniji udes bio u pitanju ako je istina.

Ne znam kako CarVertical funkcionira, otkud vuče podatke, ali ako je to sve mijenjano, trebalo bi biti vidljivo u sustavu čim u servisu očita ključ.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme