|
|||||||||||
|
|
#61861 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Automobili
Citiraj:
FOS je revija, dolaze se pokazati, a ne utrkivati. Odrade revijalan uspon sa što je moguće više buke i dima i često sporo da ih što je moguće više ljudi vidi. Shootout je uphill na vrijeme, ali to ne voze svi. Oboren je i rekord https://www.instagram.com/reel/CfRPh...d=YmMyMTA2M2Y=
|
|
|
|
#61862 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Prva asocijacija mi je ![]()
|
|
|
|
#61863 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Isto tako si vidio nakon drifta kako mu je 2x zabacio guzicu? Završi drift i izravna ga i onda ga malo ponovo zabaci u stranu. To mi se baš ne čini normalno. A i ako je najavljivao da je Nevera najbrži serijski svjetski auto onda je mogao ić na obaranje rekorda? A ne da rekord sruše likovi u Batmobilu. |
|
|
|
|
|
|
#61864 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Nevera je uglavnom hype proizvod, razvoj podvozja i suspenzije bez pomoci velikih firmi koje imaju iskustvo na svjetskoj trkacoj razini, ne moze napraviti izbalansirano race ili hyper vozilo. Primjer je Hyundai, koji je procvjetao tek kad je zaposlio nekoliko ex BMW strucnjaka, te se ukljucio u vise trkacih disciplina za razvoj sportskih modela. |
|
|
|
|
|
#61865 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Nije da serem po Hyundai-u (daleko od toga), ali proizvod koji hoćeš plasirat na neku izazovniju utrku je samo shell... ispod toga je deeeep-under tehnologija. Samo je pitanje tko hoće platiti. Daj neki bujrum para i Fiat 500 će biti prvak (po vanjštini). |
|
|
|
|
|
#61866 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#61867 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Automobili
Citiraj:
Prošle godine sam uživo gledao FOS i vozili su Neveru normalno (brzo), kao i svi ostali u hypercar kategoriji. Nitko nije driftao po zavojima jer to ne očekuješ od GT hypercara. Privlačenje pozornosti, ništa više. Ne idu na shootout jer ne mogu dovoljno zagrijati kočnice da bi mogle zaustaviti tako težak i brz auto na stazi koja se prođe za 45-60 sekundi. Tako mi je odgovorio Mrgud kad sam ga pitao isto pitanje. Ako pogledaš listu auta na shootoutu, više manje sve su track ready vozila. S nečime što je navodno najbrži cestovni produkcijski auto na svijetu se sigurno neće ići blamirati kad će ga bilo koji GT3 oprati. Goodwood je za pokazivanje ljudima, ne za obaranje rekorda
|
|
|
|
#61868 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Max 15, ipak je to malo jača mašina od normalnih, pogotovo ako se ganjaš. Meni je glavno pravilo bilo imat upaljenu temp ulja na displayu i nema stiskanja dok se ne zagrije....a i da vidiš kad se ganjaš do kud ide. Na Grobniku mi je došlo do 135 ulje što isto nije pretjerano pametno. Točio sam taj Castrol i nisam imo nikakvih problema sa potrošnjom ulja. 8L sam kupovo po 500kn, fakat nije neka cifra za promijenit ulje češće |
|
|
|
|
|
|
#61870 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Imas EGR off kad toliko dize? |
|
|
|
|
|
|
#61872 |
|
Treba kaj skurit??
|
|
|
|
|
|
|
#61873 |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni stigla potvrda u 8:09
|
|
|
#61876 | |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#61877 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Muljalo se naveliko, i na relaciji autokuće - fond i na relaciji autokuće - kupci Kao prvo, autokuće nemaju nikakvu obavezu isporučiti ta vozila, tj. ne postoje kazne za nemogućnost isporuke. Već sada se na elek. vozila čeka preko godinu dana, a situacija postaje sve gora i gora. Oni su masovno uzimali rezervacije pa ako prođe isporuka - super, ako ne nikome ništa. Propada novac fonda. Kao drugo, postoje muljanja i unutar autokuća za redoslijed narudzbi. Osobno sam naručio auto početkom godine (i nisam upao), rečeno mi je danas da su prijavljivali po redu prednarudzbi da bi nakon toga saznao da je osoba koja je prednaručila mjesec dana nakon mene - upala. Stoga - jedna velika kurčina. Očito si morao imati nekoga interno u autokući da te progura ili mu tutnut neku lovu da te prvog prijavi. Drago mi je za kolege forumaše koji su uhvatili novce, i nadam se da ćete biti izuzeti ako natječaj padne ![]() |
|
|
|
|
|
#61878 |
|
Flajing super šiiiip
|
Da, tako pišu, ali također i pišu da je 99% sredstava otišlo u prvih pola sata. Nemam pojma kako ove 3 izjave idu skupa: 1. 99% sredstava otišlo u 30 minuta 2. ostalih 1% otišlo u narednih 20 minuta 3. solidan dio ljudi ostao bez poticaja ![]()
|
|
|
#61879 | |
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Ne znam za muljanje ali isplatilo se i ići u neki manji auto centar, jer nevezano za veličinu auto centra - svaki centar je dobio samo mogućnost prijave jednog po jednog vozila. Baš zato sam ja otišao u Kia-u u Zadar, a ne Zagreb. Zagreb je imao pitaj boga koliko vozila za probati progurati, Zadar doslovno 4 automobila.
|
|
|
|
#61880 | |
|
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Otišao sam početkom 6og u Rocu da pitam za Twinga i rekli su da nema više naručivanja. 6.6. sam ošo u Štarkelj, reko je prodavač da se još može naručit, dogovorio kaj sve od dodatne opreme i to je to. Prodavač poslo ponudu na mail, ja potvrdio i to je sve od komunikacije. U čet poslao par papira kaj su tražili i ujutro dobio mail da sam upo. Nit veza, nit pare, nit ništa....makar dok ga ne vidim na punjaču u garaži ne vjerujem ![]() |
|
|
|
|
|
|
#61881 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo ne znam što bih vam rekao, pitao sam svoju autokuću kako je moguće da je osoba koja je naručila nakon mene (i na istom prodajnom mjestu) dobila a ja nisam. Kada dobijem odgovor objavim tu o kome se radi. Kad čujem ovo da ste radili narudzbe u 6. mjesecu i prošli, sada mi je žao što nisam radio "backup" narudzbu. |
|
|
|
|
|
#61883 | |
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Možda eventualno ako si baš dobar sa direktorom ili nešto. Mene su tražili kaparu prije ove druge kapare od 4900kn koju traži fond. Ne znam da je baš netko odobravao narudžbe bez ikakve kapare.
|
|
|
|
#61885 |
|
Treba kaj skurit??
|
Mene ni kaparu nisu trazili....kad sam pito reko je bumo vidli kolko ce fond trazit i toe to. |
|
|
|
|
|
#61886 | ||
|
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
I jesi dogovorio da ti vrate kaparu ako ne dobiješ poticaje ili piši propalo? Citiraj:
Ja sam bome morao uplatiti kaparu i to nepovratnu.
|
|
|
|
#61888 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Super je to izvedeno. Nahajpali ljude na automobile velicine kutije sibica pod izlikom ekologije za 250k kn. Ne samo da moras dati hrpu love nego moras i igrati maltene lutriju zvanu poticaji. Lakrdija. ![]() |
|
|
|
|
|
#61889 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Budimo realni, nitko nikog nije tjerao u ovo. A cifre preko 200k KN za aute poput Twinga ili Springa govore same za sebe. Nadam se da vise nece poticati, barem ne na ovaj nacin. Ovime su samo napumpali cijene auta i opet pokazali da kod nas nijedan natjecaj ne moze proci bez sumnji.... |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|