| 
 | |||||||||||
|  14.02.2003., 10:04 | #1 | 
| Banned Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Split-Hrvatska 
				 |  Umrežavanje laptopa i stolnog računala Imam laptop na kojemu su instalirani Windows XP i stolno računalo na kojem su instalirani Windows ME i trebao bi ih umrežiti paralelnim kabelom ali pošto su instalirani različiti Windows-i na oba računala to mi je mali problem jer nikad nisam probao umrežavati s Windows XP pa bih vas molio ako mi možete reći što trebam napraviti u Windows-ima XP i gdje trebam uči za umrežit ih. Hvala! | 
|   |   | 
|  14.02.2003., 10:52 | #2 | 
| Ekspert iz sjene ... Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: New Eden 
				 | Ako imaš laptop s Win XP znaći da je noviji, što znaći da ima mrežnu, iz ćega se zaključuje da pljuneš 50 Kn za Realtek mrežnu PCI za comp i još 20 Kn za kabel i mreža radi    Inaće preko paralelnog se čovijek spaja samo ako je u tunguziji i mora prebacivate ne više od 2 JPG slike dnevno  ( sporo do zla boga ) Ako nemaš PCMCIA mrežnu na laptopu, imaš USB, onda pljuni cca 250 Kn za USB - USB link kabel. Nipošto nemoj spajati s obićnim jerbo budeš uspiješno spalil MB ( zbog napona koji putuje kabemlom ) my 2 cents ....  | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  14.02.2003., 11:34 | #3 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: zagreb 
				 | 

Re: Umrežavanje laptopa i stolnog računala
			 Citiraj: 
 ustvari, ne znam za niti jedan razlog zbog kojeg bi ljudi imali winMe. | |
|   |   | 
|  15.02.2003., 14:50 | #5 | 
| m  e  m  b  e  r Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Zagreb, Črnomerec 
				 | mrežnu karticu na stolni , croslink kabel i sve šljaka. Ako napraviš u xp-u "small or home office network " i imaš problema npr. zbog antivirusnih programa ili raznih sranja uključenih u administratorskim opcijama najbolje se spojiti direktno ip na ip  
				__________________   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |