|
|||||||||||
|
|
#40531 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
najfenomenalnija pojava modernog doba je skidanje nakon nadvožnjaka kod lesnine sa obje strane... jer inače čitavi dječji vrtići znaju pretrčavat tih 10 traka, a ponekad vidžene i horde zlih huna. |
|
|
|
|
|
#40532 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
kad se već priča o besmislu ostavljenih znakova nakon radova, osobno sam prisustvovao kada je pauk digao auto sa parkirnog mjesta. Dakle, "pauk" je od ZG Parkinga, parkirna mjesta iscrtava ZG Parking... i onda dođe pauk i fino ga digne. Neki postariji gospodin i ja to gledamo s terase kafića, i ne vjerujemo.. dođemo do vozača pauka da vidimo koj k se događa, lik jedva priča hrvatski (manjinac), počne histerizirati, sad nam tek ništa nije jasno, i pomalo sumnjivo... Srećom njegov kolega je pričao hrvatski, pa nam je objasnio da je policajac zvao jer je auto parkiran na zebri... mi WTF kakva zebra, ovo je usred ceste, bočno parkiranje... kad ono stvarno ispod auta neka prastara žuta zebra, ali se vidi da je parkirno mjesto nacrtano preko nje i novije... kad se ono osvrnemo, a na travi znak za pješački prijelaz... dakle to nije križanje, to je bila privremena zebra dok su imali radove i zatvorili križanje 100m dalje... i fakat pauk digao auto i otišao... mi poludili, pa čovjek će misliti da mu je auto ukraden, legalno se parkirao, vjerojatno i platio parking, i auta nema?? ko bi pomislio na pauka?? srećom, pa je postarijeg gospodina do mene to toliko iznerviralo da je zvao ZG Parking, jebao im sve po spisku, 3 puta objašnjavao da to nije njegov auto, ali da se ne mogu tako bahato ponašati gamad nekulturna, oni na kraju rekli daneće naplatiti premještanje, ali da policija određuje kazne.. pa se ipak predomislili i pitali "vratiti ćemo auto, gdje želite", "pa tamo gdje ste ga i uzeli, a šta ćete ako to mjesto više nije slobodno, ne znam!!" uglavnom Monthy Python uživo. |
|
|
|
|
|
#40533 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Od Osijeka do Donjeg Miholjca se netko sada sjetio i postavili svuda znakove 70km/h na otvorenoj cesti. Kretenluk na kvadrat. Al stvarno kretenluk. Možda je i dalje, prema ZG, ali nisam išao pa ne znam. |
|
|
|
|
|
#40534 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Znači učestala pojava ,Htio sam zvat Otvoreni i prijaviti kako dobro rade, skoro jednako kao za Uskrs 2015 godine kad su izazvali kolonu od 15 kilometara na Sv Roku radi jednog jebenog šahta. Citiraj:
Ovo imam doma, za čišćenje staklokeramičkih ploča, to je to , jelda? |
||
|
|
|
|
|
#40539 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#40540 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
|
|
|
|
#40542 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vinjete prije lijepljenja na staklo treba prvo zalijepiti na sjedalo da se smanji učinkovitost ljepila pa onda na staklo. Nekad treba ponoviti i 2-3 puta, ovisi o vinjeti i sjedalu. Nakon toga se skine bez da išta ostane.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#40544 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Naravno, treba mozak uključiti. Ja ih ne volim pa sam ih automatski otpisao.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#40546 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Austrijsku sam bez problema skinuo, maltene se može na drugo vozilo opet zaljepiti. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#40547 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja uvijek prije nego zalijepim na staklo, dobro pocistim pamucnu majicu s vinjetom i onda samo lagano u rubove na staklo. vecini slucajeva ne ostane nista na staklu.btw. za austriju se u meduvremenu moze i online digitalna vinjeta uzet. |
|
|
|
|
|
#40549 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#40551 |
|
3X
Datum registracije: Sep 2010
|
Hvala svima na savjetima za akumulator. Na kraju naručio YUASA 5000 YBX 5027 ![]()
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov "With the first link, the chain is forged. The first speech censured...the first thought forbidden...the first freedom denied – chains us all, irrevocably." |
|
|
|
|
|
#40554 |
|
Premium
|
nije mi samo jasno koja jr svrha hajke na dizele? da se riješi ovih starijih dizela norme 1,2,3,4 i natjera ljude da se kupuju novi? Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#40556 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A gledaj, realno, smanjuje se prodaja dizela. Gledao neki dan novi Volvo, nisam siguran koji model, izlazi 2019., samo benzinski motori će biti u ponudi. Nisu jedini koji su se odlučili na takav pothvat. I statistika je pokazala da se u razvijenim zemljama EU broj novih dizela smanjuje iz dana u dan u odnosu na prijašnje godine. Sve je više rabljenih dizela starijih od 3-4 godine po stranim stranicama i oglasnicima. Koja je svrha? Lobiji, "zagađenje", nafta, kupnja novih itd. Uglavnom, sve moguće igre svijetkog i političkog vrha. |
|
|
|
|
|
#40557 |
|
Premium
|
a sva dostavna vozila idu na dizel. kao i autobusi. Jel postoje uopće dostavna vozila nq plin? Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#40558 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Sve je to ok ali nek oni naprave benzince koji trose manje kao dizeli i za 10-15 godina ce se lako rjesit dizela. Ali ko god radi puno km njemu se dizel isplati vrlo brzo i sa ovim umjetno nastimanim cijenama dizel vs benzin. Ili jos bolje nek spuste cijenu ovih precijenjenih Elektro auta (di jedan elektricni VW polo kosta 29,000 EUR ????) i ljudi ce se prebacit na elektro aute za gradove a za daljnje puteve mozes imati nekog veceg diezela i mir a zagadnjenje ce biti puno manje (kao da njih boli briga za zagadjenje to je samo jos jedna filozofija da se uvede jos poreza ) ![]()
|
|
|
#40559 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() https://www.vecernji.hr/zagreb/na-ce...na-plin-533115
|
|
|
|
#40560 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Upravo to, nek troše manje od dizelaša i nek svi imaju turbine i problem riješen...pritom ne mislim na 1.0 turbo benzince.....iako dugoročno nek cijena električnih bude razumna i da vidiš, u 10 godina nema više dizelaša... |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|