|
![]() |
#4201 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Ovo budi optimizam, ako se ponovi još koji put na vijestima..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4202 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Bas sam o tome razmisljao prije nekoliko minuta. Prica se da Wall Street Boys zele uci u BTC, pa se uvode teorije zavjere da ce srozat BTC da lakse kupe, da salju fake news o regulacijama, banovima, exchangeima, cak i hackerima samo da spuste BTC pa da mogu uskociti. No zasto bi to radili kada vec mogu pokupovati altove koji su na dnu, kasnije te altove lako pretoce u BTC i imaju jeftin BTC. Naprimjer uzmu neki alt koji ide samo dolje, kupe puno, naravno da ce taj ALT otic u nebo, zamjene sve najednom za BTC i to isto naprave s drugim altom. Ako je ovo ikako moguc scenarij u real svijetu moguce je da ce se ljudi (obicni smrtnici) opec na tim malim altovima ako na vrijeme ne izadju... Sto vi mislte?
![]() |
#4204 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Ja isto mislim da se spremaju velike pare na upad u BTC, pa se priprema teren... Kada se to desi, ćao altovi. U tom pogledu najsigurnije su investicije BTC, LTC, ETH i NEO. Ostalo sve ide ća... A možda i griješim... ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
Bas se nebi slozio za LTC. pojavom LN LTC ce nestat ili spast na jako niske grane . ETH nece nestat al mislim da ce i on lagano u ponor bar za duplo od sadasnje cijene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
Pa do kad će ovo dolje, smiješno je kada gledaš top 100, a samo 4 coina u + XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4209 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Facebook bans all ads for Bitcoin, ICOs, and other cryptocurrency Da se ne shvati krivo, ovo nije još jedan napad na crypto (dapače, čak i sam cukerberg misli napraviti svoj coin) već samo mjera protiv oglašavanja raznoraznih crypto-scamova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4213 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, ovo za Facebook je u biti pozitivna stvar za BTC i za opce dobro, jer kako taj Facebook izgleda to je ziva koma. Ali mediji opet koriste priliku i stvaraju bombasticne naslove. Vidio sam naslov "Facebook Bans Bitcoin ADS", sto je katastrofalan naslov i zvuci kao ogroman udarac Facebooku, a kad procitas o cemu se radi vidis da nije to.
![]() |
#4214 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=KDvKLA_0d-I P.S. South Korea Doesn't Intend to Ban Crypto Trading, Says Finance Minister Jel netko primjećuje obrazac ponašanja koji se ponavlja? Banirat ćemo - FUD - cijene padaju - možda ipak nećemo banirati - samo ćemo regulirati - cijene rastu Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 31.01.2018. u 11:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4215 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Imaš li preporuku neke mjenjačnice na kojima ima dobar izbor altcoina i 'pravi' usd? Iskreno u strahu sam sa ovim USDT, nemam pojma više šta da mislim, koje je tvoje mišljenje o ovom svemu, osim izađite iz USDT? Da će puknuti? Koji je zapravo najgori scenario koji se može desiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Za ovo drugo, ne znam. U šali sam napisao ovo, no šanse da se to desi u tolikoj mjeri su manje vjerovatne nego više vjerovatne. U svakom slučaju ako se otkrije da je Tether bio napuhani balun, to će odjeknit snažno u svijetu jer i ovako je generalno mišljenje javnosti da je Bitcoin "napuhani balun" i da je cijela crypto scena piramidalna Ponzi shema. Puknuće tethera će im samo dati vjetra u leđa, zamisli samo naslove u novinama koji jedva čekaju tako nešto, a onda ti naslovi neminovno počmu utjecati na tržište i dalje je sve pod upitnikom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4217 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Sve je to tako riskantno... Zato ja sebi rekao: Holdam dok ETH ne dodje na 9000 dolara i onda izlazim van ![]()
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4219 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Zar nije tamo pocetkom 12mj pocelo cesljanje za usdt i njegovo pokrice od strane neke usa regulatorne ag. i da jos traje...koliko trebas biti lud da i dalje stancas na crno dok te cesljaju? Ps nitko u moru ovog fuda ne pita, a sto ako veliki igraci kupuju usdt od pocetka 2018 i samo cekaju da ga utope za jeftin btc?
![]() |
#4220 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4221 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Ako si veliki igrač, ne vidim prednost čekati BTC u USDT-u vs. USD-u. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4222 |
Premium
|
Usd nemozes prebacivat kad i gdje zelis, usdt mozes, kupis ga na tether stranici i radis s njim stogod zelis odnosno na skoro svim mjenjacnicama je omogucena trgovina. Sto se audita tice malo prokopati povijest kako i zasto je jedna od 5 najjacih audit firmi propala pred koju godinu(sad ih je 4) Ne kazem da usdt je ili nije scam, no iako je panika on i dalje cirkulira u ogromnim kolicinama+iz nekog razloga mu cijena ne pada ,a stanca se na veliko...cudno zar ne? +Zasto ga je toliko istancano a market cap pao sa 800 na 400 u zadnjih mjesec/mjesec i pol...zasto se ne pumpa ako se pomocu njega pumpalo u 8,9,10,11 mj...
![]() |
#4223 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4224 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Ako veliki igrači čekaju niski BTC, kao šta kažeš, onda i dalje ne vidim smisao koristiti USDT za tu svrhu, pored pravog dolara. Tether sutra može nestati i nikom ništa, tako im piše u ToS-u, pogledaj točke 11 i 12. Citiraj:
Ako pogledaš njihov market cap (btw. gdje ti vidiš da je pao?) on samo raste, pogotovo pogledaj skok na 27.1.2018. Iz vedra neba je na tržište došlo ~630 milijuna tethera, da ne spominjemo puste dokaze o tome koliko ih printaju na onu adresu od Bitfinexa. I sam Cryptoinvestor kojeg hvališ je napravio poseban video gdje obrazlaže zašto misli da je Tether najveća prevara. Dali su otkaz revizijskoj firmi. Kad sve to zbrojim, sumnjivi su. Mislim da njihova tvrdnja da je Tether osiguran 1:1 sa dolarom je jednostavno smiješna laž. Ili su neki jebeni igrači pa si tako lako osiguravaju dolare za štancanje tethera, pa ih mogu toliko printati ili je ovo jedna velika prevara i bezobzirno printanje neosiguranog novca, a znaš kako svaki bubble završava... No ti kako hoćeš, ja ionako nisam neki financijski stručnjak. Da se naježiš... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4225 | |||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
ni prva ni zadnja firma koja je dala otkaz revizoru koji nije napravio posao unutar nekog razumnog roka ili roka kojeg su se dogovorili
![]() |
![]() |
#4226 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Kako će pasti ako je osmišljen da bude kopija dolara? Cijena mu ne smije varirati, inače bi bio beskoristan. Bez obzira na tržište, padale sjekire ili raslo cvijeće, on uvijek mora biti ~$1. Većina coinova se ne hvali time kako je kopija dolara i kako je osigurana sa dolarom u omjeru 1:1... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4227 |
Premium
|
ali ipak zna varirati do +-8% da mozda netko namjerno fudom rusi cijenu btc kako bi ga jeftinio kupio, ne sjecam se da je ikada bilo ovoliko fuda u kontinuitetu, prakticki svakih par dana samo ide fud za fudom od kad je dosao na 20k edit: od neke 15te min. covjek ima zanimljivo razmisljanje zasto crypto nebi trebalo usporedivati sa klasicnim burzama i onim famoznim grafom balona https://youtu.be/VHMT8mcm4oU
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 01.02.2018. u 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4228 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
"Možda netko namjerno" su pretpostavke koje ne vode nigdje, možemo pretpostavljati do sutra i nećemo ništa zaključiti. Ono šta nisu pretpostavke je slijedeće: 1. cijeli 12. mjesec je bio neviđena eksplozija svih coinova. Mogao si doslovno ubosti prstom u bilo koji shitcoin, i zaradio bi min. 3-4x. 2. takav eksponencijalan kontinuiran rast ima svoju cijenu - ona je dijelom ono šta prolazimo sada. Nakon takvog rasta, bilo je samo pitanje vremena kad će se sve strmoglavit 3. to + planski osmišljeni fud članci (koreja, sad ćemo banirat, sad nećemo, Macron, Warren Buffet, itd.) su doveli do ovog stanja u kojem smo sada 4. pitanje tethera se počelo ozbiljno shvaćati tek prije par dana, onaj period Bitfinex'eda ne uzimam u obzir jer je to još tada bilo jako špekulativno i cijelu teoriju su držali samo njegovi tweetovi. 5. Tu je još efekt prvog mjeseca u godini, koji dokazano donosi depresiju na financijskom planu, pa tako i svake godine na tržištu + tu je i kineska nova godina (16.2.), koja će po mnogima dosta utjecati na tržište pošto...jbga, to su kinezi, ima ih, i izlaze u fiat da bi kupovali darove. Šta će biti s Tetherom, ne znam, znam samo da s obzirom na sve okolnosti, ne bi ga dirao izoliranim štapom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4229 |
Premium
|
![]() |
#4230 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017