|
![]() |
#19921 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Train to Busan - s obzirom da se radi o azijskom hororcu, dosta lagan film, bez kilometara crijeva i hektolitara hrvi. Slično World War Z, ali malo bolje. The Infiltrator - još jedan film u kojem glumi Bryan Cranston ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 02.01.2017. u 09:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19923 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Mene samo zanima zašto je ovima taj Spectral dobar film? Ili zašto uopće "može proći"? Na žalost, izgubio sam sat i pol (zadnjih 15ak minuta sam na svu sreću zaspao) ove godine...loš početak. Evo, ja bih zamolio kome je ovaj film dobar da mi samo u kratko napiše što je to dobro u filmu. Ja mogu napisati negativne strane ako je potrebno (ali mislim da je i više nego očito što (sve) ne valja). Meni bi ovo bio film za domatv u srijedu u 2:30 ujutro. Ono kad nitko ne gleda tv, a oni iz nekog razloga stavljaju trećerazredne filmove usred noći.
![]() |
#19925 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19926 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Pogledah dotične: Rogue One - 7/10, objektivno je vjerojatno lošiji, ali gledao mi se baš takav tip filma pa mi je sjeo ko budali šamar. Par glavnih glumaca je dobro uletio u uloge, priča je čisto ok ali daleko od bilo kakvog remek djela ![]() The Magnificent Seven - 6/10, očekivao sam ipak nešto više, pogotovo jer je glumačka postava odlična (da me se ne bi krivo shvatilo, glumci su odradili posao odlično, ali sam podsvjesno sveukupno očekivao više od filma i u ostalim aspektima, upravo zbog postave koju su uzeli). Napucavanja i akcije ne fali, ali nešto fali unutar te same akcije ![]()
![]() |
#19930 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19931 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Max Steel - trash^2 Busanhaeng - nije loš ali po meni previše ujednačenih lokacije snimanja te tipično azijansko deranje u normalnom razgovoru The Autopsy of Jane Doe - ništa posebno i dosadno In a Valley of Violence - trash |
![]() |
![]() |
![]() |
#19932 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja sam pogledao računovođu - nisu to spoileri niti trunčicu. film odlično počinje međutim kao da ima previše rupa u radnji pa ispadne neuvjerljivo na kraju kad se napravi rekapitulacija cijelog filma. PS hvala za titlove. nekak mi se čini da sam gledao tamo- bacim oko opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19934 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Pa neznam, meni se svidio. Nemogu sad napisati esej o tome, ali normalan film kojeg sam pogledo o komadu. Nije mi otpala vilica koliko sam zinuo od oduševljenja ali ok film. Meni su se npr. svidjela objašnjenja zašto su poginuli svi pothlađeni bili. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19935 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19936 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne vjerujem da mi je po prvi put u deset godina post na pce obrisan. Modu se nije svidio moj review? Obriši mi odmah i račun. Ako je to bio spoiler onda više ništa ni ne možemo napisati osim film mi je bio loš ili dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19937 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
možeš ti prepisat cijeli film frejm po frejm, ali stavi spoiler buton. recimo ja nisam pogledao ni trailer i ne znam uopće o čemu se film radi, ali svi oko mene su se uzjebali da je dobar i baš ciljano nisam istraživao ništa o filmu jer me zanima od nule tak da mi tvoj post nikako nije sjeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19938 | |
The Zappa
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19939 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Drama queen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19940 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Man from u.n.c.l.e...iskreno, neznam što sam to gledao, dosadno, nepovezano, šuplji likovi, gotovo nevjerojatno da su oba Sherlocka, Snitch i ostali iz grupe od istog redatelja... sent from my G2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19941 |
The Zappa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19943 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Najgore mi je kad netko kaze "a onda se desi preokret na pola filma i sve ode u kapuz". Meni je to dealbreaker, pola filma cekam preokret ![]() Pogledao danas Revenanta, u miru, nakon godinu dana izbjegavanja trailera i spoilera. Zanimljiv film, scene su super odradjene tako da sam se nekoliko puta pitao kako su to uopce snimili i tak... Nije neka prica, ali film je produkcijski fora. Nedavno odradio po ne znam koji put Trilogiju smrti. Inarritu, klasika, sve vec receno.
![]() |
![]() |
#19946 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() 6.5/10 Samo da napomenem - film nije pravi SF nego je generalno "običan" film koji se eto odvija u svemiru ![]() Ima nekih gluposti i nelogičnosti koje bi vam mogle smetati ako ga ozbiljno shvatite, ali ako ga prihvatite kao "laganini životni film sa nešto akcije" za pogledati sa ženom - po meni pun pogodak.
![]() |
![]() |
#19947 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() revenant je meni isto ono... na rate sam ga pogledao, eye candy i ništa više od toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19949 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|