|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Win ME -> Win 98SE
Imam Win ME i moram na sistem staviti 98SE. Kako da to napravim a da ne formatiram disk ili obrišem išta drugo? I iz Windowsa i iz Dos-a nemogu jer veli da Setup aplikaciju nemože pokrenuti na ovom OS-u. Kako da se riješim ME-a? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
pa ne moraš se riješit Me-a! Jednostavno uzmeš PM(partition magic) rascjepaš još jednu particicju od nekoliko stotina megi i instaliraš 98SE.Poslije konfiguriraš bootanje tj.koji sustav će da komp podigne i to je to.Koliko ja znam izbrisati Me ili ih prebristi sa 98 je neizvedivo,jer to nisam ni sam mogao učiniti nakon što sam želio sa XP-a na 2000. ![]() 98 SE je stariji od WinME i to zeza cijelu stvar Ćao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
THNX! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Digneš komp na startup-icu i brišeš selektivno sve osim podataka kojih se ne misliš riješiti. Lakše je to ako imaš nešto tipa Norton Commander. I poslije lupiš 98. Tako sam riješio jedan laptop koji nisam smio formatirati iz sasvim drugih razloga.
![]() |
#5 |
Premium
|
Pokašao sam i to,ali opet negdje zapinje pa u Setup-u 98SE-ice kaže da ME nemerem nadograditi 98-osmicom jer je postojeći OS noviji... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Da zato sam ti rekao da neće ići jer sam već imao s tim problema ![]() Rekoh instaliraj 98 SE na jednu posebnu particiju ,uzme bijednih 200 megi ako i toliko ![]()
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
To je zato što si pobrisao samo direktorije. Treba obrisati sve i skrivene fileove. Zato ti je preporučljiv Norton Commander (ide brže).
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|