![]() |
Win ME -> Win 98SE
Imam Win ME i moram na sistem staviti 98SE.
Kako da to napravim a da ne formatiram disk ili obrišem išta drugo? I iz Windowsa i iz Dos-a nemogu jer veli da Setup aplikaciju nemože pokrenuti na ovom OS-u. Kako da se riješim ME-a?;) ;) |
pa ne moraš se riješit Me-a! Jednostavno uzmeš PM(partition magic) rascjepaš još jednu particicju od nekoliko stotina megi i instaliraš 98SE.Poslije konfiguriraš bootanje tj.koji sustav će da komp podigne i to je to.Koliko ja znam izbrisati Me ili ih prebristi sa 98 je neizvedivo,jer to nisam ni sam mogao učiniti nakon što sam želio sa XP-a na 2000.:(
98 SE je stariji od WinME i to zeza cijelu stvar Ćao:D |
THNX!:D :D :D
|
Digneš komp na startup-icu i brišeš selektivno sve osim podataka kojih se ne misliš riješiti. Lakše je to ako imaš nešto tipa Norton Commander. I poslije lupiš 98.
Tako sam riješio jedan laptop koji nisam smio formatirati iz sasvim drugih razloga. |
Pokašao sam i to,ali opet negdje zapinje pa u Setup-u 98SE-ice kaže da ME nemerem nadograditi 98-osmicom jer je postojeći OS noviji...:rolleyes: :rolleyes:
|
Da zato sam ti rekao da neće ići jer sam već imao s tim problema:(
Rekoh instaliraj 98 SE na jednu posebnu particiju ,uzme bijednih 200 megi ako i toliko:D |
To je zato što si pobrisao samo direktorije.
Treba obrisati sve i skrivene fileove. Zato ti je preporučljiv Norton Commander (ide brže). |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:51. |