Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.01.2003., 15:11   #1
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ikone bjeze po desktopu

Da smo u dobrim starim vremenima, bio bih ziher da je virus, ali danas kada se rade samo virusi koji peru po formatu i slicnim glupostima nisam vise siguran da neko proizvodi "zabavne" viruse. BTW ako je virus, nije dosao e-mailom.
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2003., 12:25   #2
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
ma virus je sto posto ili nekakav programcic za zajebavanje pa skeniraj sve i digni ga zaboga. nije valjda da nemas antivirusni program to je kao da nemas kocnice na autu meni bi svaki dan preko emaila uletilo 2 - 3.
Oglas

Oglas
Staro 16.01.2003., 00:04   #3
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Talking

ak stvarno nemaš neku anitvirusnu zaštitu to je ko da nemaš gumicu pri ševi.... i to ne mislim na onu za brisanje....
Staro 16.01.2003., 12:48   #4
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

nemam ni "kocnice" ni "gumicu"

to je na kompu od starog. nema instaliran anti-virus, jer ne moze ic na net (nemam doma fiksni telefon), ali je par dana bio (odnio komp kod susjede koja je bila na odmoru), pa brijem da je tad dosao, ma sigurno je virus, slazem se, ali necu instaliravat nis, nego cu bacit jedan format, nakon sto se stari udostoji napravit backup. BTW ni na svom kompu nemam anti virus iz istog razoga iz kojeg i stari. pa sad vi pricajte...
Staro 16.01.2003., 13:03   #5
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
He, he.

To što si rekao je jednako kao da si sam sje... komp. Tako sam i ja izjavio da nemam firewall pa se odmah našao nadobudan momak koji se našao pozvanim da mi izbriše film. Navedeni događaj me samo podsjetio da ga moram pogledati (Planet majmuna - izuzetno glup film. Nešto kao Bojno polje Zemlja).

Dobro da nije izbrisao nešto važno jer bi mu na vrata stigla ruka pravde. Pozvao bi i grega. Onda znate kako bi prošao nadobudni haker.

U biti ti ne treba niti antivirus niti firewall ali to ne smiješ nigdje izjaviti na glas i trebaš biti malo oprezan.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2003., 14:09   #6
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by RAK
He, he.

To što si rekao je jednako kao da si sam sje... komp. Tako sam i ja izjavio da nemam firewall pa se odmah našao nadobudan momak koji se našao pozvanim da mi izbriše film. Navedeni događaj me samo podsjetio da ga moram pogledati (Planet majmuna - izuzetno glup film. Nešto kao Bojno polje Zemlja).

Dobro da nije izbrisao nešto važno jer bi mu na vrata stigla ruka pravde. Pozvao bi i grega. Onda znate kako bi prošao nadobudni haker.

U biti ti ne treba niti antivirus niti firewall ali to ne smiješ nigdje izjaviti na glas i trebaš biti malo oprezan.
bez brige, nisam ja toliko glup koliko i pomislio. procitas li pomnije moj post, vidjet ces da sam napisao da doma nemam fiskni telefon, pa tako ni pristup na net. dakle ne moze mi nista, osim ak taj nadobudni malac ne dodje meni osobno doma, instalira wlan kad me nema doma i onda mi iz svojeg prebivalista prcka po kompu. ako se pitas kako sam sad na netu (i uopce toliko na netu), odgovor je na faxu. sjedim po sat-dva-tri u praktikumu i obavljam razno razne gluposti (nije da si to trebao primjetiti, ali vikendom jako rijetko pisem (ako pisem onda je to iz iCaffea), a ponedeljkom (kad se nakupi puno postova) postam dosta. nema ljutnje, niti sam se nasao uvrijeden tvojom pretpostavkom da sam toliko glup
Staro 16.01.2003., 14:13   #7
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by elven
nema ljutnje, niti sam se nasao uvrijeden tvojom pretpostavkom da sam toliko glup
Nisam niti pomislio da si glup.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2003., 14:28   #8
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by RAK
Nisam niti pomislio da si glup.
ok, neoprezan , ali to je dobra lekcija drugima. btw planet majmuna i nije toliko los film (nije remek djelo sigurno), ako govorimo o originalu, koji ima odlican kraj. remake ima totalno bezveze kraj, ali zato ima Estellu Warren, nasminkanu i u dronjcima
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno