![]() |
Ikone bjeze po desktopu
Da smo u dobrim starim vremenima, bio bih ziher da je virus, ali danas kada se rade samo virusi koji peru po formatu i slicnim glupostima nisam vise siguran da neko proizvodi "zabavne" viruse. BTW ako je virus, nije dosao e-mailom.
|
ma virus je sto posto ili nekakav programcic za zajebavanje pa skeniraj sve i digni ga zaboga. nije valjda da nemas antivirusni program to je kao da nemas kocnice na autu meni bi svaki dan preko emaila uletilo 2 - 3.
|
ak stvarno nemaš neku anitvirusnu zaštitu to je ko da nemaš gumicu pri ševi....;) i to ne mislim na onu za brisanje....;)
|
nemam ni "kocnice" ni "gumicu"
to je na kompu od starog. nema instaliran anti-virus, jer ne moze ic na net (nemam doma fiksni telefon), ali je par dana bio (odnio komp kod susjede koja je bila na odmoru), pa brijem da je tad dosao, ma sigurno je virus, slazem se, ali necu instaliravat nis, nego cu bacit jedan format, nakon sto se stari udostoji napravit backup. BTW ni na svom kompu nemam anti virus iz istog razoga iz kojeg i stari. pa sad vi pricajte...
|
He, he.
To što si rekao je jednako kao da si sam sje... komp. Tako sam i ja izjavio da nemam firewall pa se odmah našao nadobudan momak koji se našao pozvanim da mi izbriše film. Navedeni događaj me samo podsjetio da ga moram pogledati (Planet majmuna - izuzetno glup film. Nešto kao Bojno polje Zemlja). Dobro da nije izbrisao nešto važno jer bi mu na vrata stigla ruka pravde. Pozvao bi i grega. Onda znate kako bi prošao nadobudni haker.:D U biti ti ne treba niti antivirus niti firewall ali to ne smiješ nigdje izjaviti na glas i trebaš biti malo oprezan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:28. |