|
|||||||||||
|
|
#23761 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Nažalost kod nas još uvijek "pravila i zakon" vrijede za sirotinju jbg. kad bi se kazne vezale po težini prekršaja i ostvarivanju prihoda/imovine onda bi to bilo OK npr. kao u Švici.A opcije po babi i stričevima sve manje prolaze, kad su i policajci počeli plačati kazne krećemo se ipak prema naprijed sporo ali..... teško je iskorijeniti mentalitet i navike, možda za 10g. bude bolje valjda...... I branitelji/invalidi su sve manje obuhvačeni opcijama "lako ćemo to riješiti izvadi se iskaznica invalida/HRVI" bogme neide više baš lako to više i nedrži vodu jbg. osjetio na vlastitoj koži(sitan prekršaj parkiranja i od grada 300kn, pa ako platiš u roku 3 dana onda 150kn) uzeli opcije koje daje i MUP ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23762 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ovog na skuteru bi skinuo nogom, mogao ga je netko poslije semafora pokupit samo tako ... Al to mozda i nije pametno jer je iza djevojka koja vjerojatno nije nista kriva ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#23763 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#23764 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23765 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
|
|
|
|
|
#23766 |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vozim motor (puno ozbiljniji od tog skutera), i jako dobro znam kako je kad netko tako izletava ispred tebe, ganja te itd. Ne, nije murija u pitanju nego cucak. Nimalo ugodno, izbjegavat ga prednjim kotačem, micat noge, pratit promet itd. Pa se pitam kako je kad je u pitanju osoba koja te moze puno gore sjebat od psa. ![]() EDIT: btw, prolazio sam sinoć tuda, jedna patrola je bila tamo i uredno zaustavljala. A grad je općenito bio krcat sa policijom. Zadnje izmijenjeno od: Željac. 03.09.2016. u 17:02. |
|
|
|
|
|
#23767 | |||
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Zaustavljanje je bilo potpuno legitimno i po pravilima. Citiraj:
Citiraj:
Murjak je stajao na cesti, nije izletio pred njega kao pas, jasno mu je dao do znanja da ovaj stane. I ajde sad još jednom pogledaj video, motorist u početku usporava i onda daje gas i bježi, to se jasno vidi i čuje po zvuku motora. Čudno da to nisi primjetio, a voziš motor i valjda trebaš razaznat davanje gasa. Kako ljudi uspiju izokrenuti svaku situaciju to je za nepovjerovat. |
|||
|
|
|
|
|
#23768 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Krkan je dobio pičetine ,ak nije završio u bajbukani. Čist sumljam da je, jer vrijeme reakcije je ono 15 sec , dok ovi sjednu u auto i krenu, a zato vrijeme je krkan bio već dolje kod Vjesnika, kasnije ko bi ga našo ak je već skreno u neku malu ulićicu. Potjera je bila nepotrebna i vjerovatno su samo zboh TV krenuli. Policija može svašta što joj dopušta zakon, svidjelo se to vama ili ne. Da policajac stoji uz rub i maše palicom ku bi mu stao i ko bi ga zamjetio, niko. Skuter i krkanus mu vlasnik, ili se frajeriše pred pičetinom ili posjeduje znatnu količinu zabranjenih tvari kod sebe. Svak normalan čovjek stane, osim ak nekaj ne skriva. Za ovakve slučajevie treba doživnotno oduzimanje vozačke. Ali đabe i to jer vjerovatno ju frajer niti nema. Udri po đepu dok ne ostne pješak. |
|
|
|
|
|
#23769 |
|
sto da napisem ?!
|
Kao što sam i napisao, na stranu sve ostalo. Samo da se fokusira pitanje na to "izletavanje" policajca pred skuter. Dao mu je do znanja da stane, sve je ok do trenutka kad ide prema njemu a ne prema autu na vrijeme. Sreća pa se ništa ozbiljnije nije dogodilo. Da sam ja trebao bjezat usporio bi i skrenuo kroz SC na straznji izlaz. Ako cemo na izvrtanje situacije. Ili okret preko parkinga sc-a, desno u prolaz nakon zeljeznickog mosta (uz kebab). Dalje su mi opcije ravno na glavni ili desno kroz podhodnik. Ako cemo izvrtat. |
|
|
|
|
|
#23770 |
|
Banned
|
Nitko pred nikoga ne izlijeće niti ti to igdje vidiš, video kreće kad murjak već stoji pred njime udaljen par desetaka metara, jasno se vidi da motor ide polako i ima vremena i tri puta stati, i onda se vidi kako daje gas i bježi. Ako to sve ne vidiš onda imaš problema s vidom i nemoj izokretati situaciju kad imamo jasan video s majmunom na motoru koji bježi, jedino je to bitno u cijeloj priči. |
|
|
|
|
|
#23771 |
|
sto da napisem ?!
|
Pogledaj kretnje policajca do trece- cetvrte sekunde videa. Dok ne stane na crti. Kad je ovaj dao gas da bjezi, mogao je i murijak dat gas prema autu a ne prema suprotnom traku. Uglavnom, nema veze u krajnjem slučaju. |
|
|
|
|
|
#23772 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#23773 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Prolaz je zatvoren. ![]() Nadam se da su uhvatili ovog krkana. Trebali su mi barem tablicu vidjet, a kasnije je lagano identificirati motor po fejk xenonu. I ne... Nije cura "niš kriva". Jednako je glupa kao on, ako ima takvog krkana za decka/prijatelja i jos se vozi s njim. Ne razumijem state od mind lika koji ide bjezati od policije. Još manje razumijem ove koji se sad pitaju dal je policajac smio hodati prema motoru. Da, baš su policajci bad guys. |
|
|
|
|
|
#23774 |
|
sto da napisem ?!
|
Ja kažem da ga je policajac svojim kretanjem i izlaženjem u putanju skutera (i u početnu i promijenjenu) prilikom jasnog obilaženja bez ikakve namjere stajanja opako ugrozio. Bio bi on dovoljno vidljiv da je stajao na mjestu i mahao. Da se itko imao namjeru zaustaviti- zaustavio bi se. ![]() |
|
|
|
|
|
#23775 |
|
Guest
|
ma motorista je idiot. najbolje bi bilo da ga je netko na krizanju sasio, a da se osobi iza njega nije nista desilo. za njega koga briga. |
|
|
|
#23776 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Isto tako, ako ne vidiš na videu da on ide usporeno i onda skreće i daje gas onda očito trolaš. Bit će da motoristi imaju isto razmišljanje, policiju treba maknuti sa ceste da bi se divljalo na dva kotača. |
|
|
|
|
|
|
#23777 |
|
Guest
|
da, 95% divlja Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
|
|
|
#23778 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Moja iskustva s policijom su samo pozitivna. Zaustavili su me valjda 5-6 puta iz rutinskih provjera i uvijek su bili maksimalno ljubazni, pristojni i profesionalni. Kako stariji tako i mlađi policajci. Isto vrijedi i za one koji su dolazili na poziv ako bi se skupilo vise ljudi kod nekog doma po noci na tulumu i slicno. |
|
|
|
|
|
|
#23779 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Par takvih na Mirogoju i smirili bi se.
|
|
|
|
#23780 | |
|
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
Tako je, skuter nije htio stati, što ne opravdava kretnju policajca prema skuteru NAKON što ga je krenuo obilaziti na cesti. Za to sam ja zapeo i cijelo vrijeme tupim. Naveo ga je na opako izbjegavanje i duboki prelazak na suprotnu stranu. Što nije nimalo ugodna situacija u tako sjebanom i relativno gustom prometu, 10 m od raskrižja. Crveno, ne stajanje, ništa ne opravdavam, kao ni blokiranje i "prisilno" zaustavljanje skutera. Tu promjenu položaja policajca iz sredine trake do ruba i zaustavljanja na crti. Ganjaj ga, tjeraj ga, lovi ga, traži ga... ali jebemu sisu ne moraš navodit čovjeka da se raspadne (ili pogodi tebe) jer te izbjegavao dok si ti išao pred njega. Da se razumijemo, ne opravdama nikoga, ne stojim na ijednoj strani. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23781 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Kak ga pojava policajca s lizalicom vidljivog na kilometar nije navela da stane jebemu??? I po meni tu svaka dalja rasprava staje. Idiot ga je sigurno vidio i nije htio stat, kraj priče,kriv je do bola. Da ga je srušio s motora i da ga je iz kontra smjera pokupila labudica, bilo bi klap klap, good guys 1 : bad guys 0.
|
|
|
|
#23782 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
|
#23783 |
|
Guest
|
da je policajac ne znam sto napravio, opet je kriv ovaj kreten za upravljacem skutera... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
|
|
|
#23784 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Vozac skutera je u barem.jednom od ova 4 prekrsaja. Ili nema vozacke (ovo je skuter of vise od 50 0kubika,barem.po zvuku) Ili nike regan skuter Ne zaustavljanje sluzbenoj osobi Prolazak na crveno Toliko bi.mu.kazni.napisao da ne zna kako se zovenposlje. Edit. Faking samsung i tipkovnica Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#23785 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Nemoj uzimat run flat gume jer je to kriminal po buci i udobnosti. |
|
|
|
|
|
|
#23786 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
cek jel ti ovo zaozbiljno ili prcas? znaci, policajac stoji, desnom rukom mu palicom mase, a lijevom ga usmjerava u desnu stranu da stane, i sukladno tome se pomice prema sre3dini ceste, i onda kad je skuzio da ovaj s motorom ide ravno u njega ni sam nije znao vise kud bi. Aj se ti odluci oces lijevo ili desno protiv motora |
|
|
|
|
|
|
#23788 | ||
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
safalada je prošla tretman intenzivniji od onog s kojim se susretne poklopac jogurta pod jezikom penzionera |
||
|
|
|
|
|
#23789 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Neću uzimati obične zbog nedostatka rezervne, a i čuo sam od par vlasnika da je auto tresao na običnim. Isto mi je jučer rekao vlasnik jedne druge trgovine s gumama. On je imao obične na E82 i na F30 i kaže da su tresle.
|
|
|
#23790 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ovo mi je nevjerojatno za čut. Pa svaka felga se balansira prije montaže. Ak ne trese na balansirki kako bi sad odjednom na autu ? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|