|
![]() |
#541 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
AMD RX 480 Already Available For Preorder, To Be In-Stock In Large Quantities At Launch Thanks To “Strong” Supply AMD Radeon RX 480 Graphics Card Thermal Tests Leaked – 72C Maximum Temperature, Overclocking Capability Hinted AMD RX 480 Overclocking Tool, Power & Noise Leaked In Chinese Stream – Embargo May Get Cut Short To June 24 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
promjeni cpu ![]()
![]() |
#545 |
Guest
|
Nebitno, jer ionako će sve planuti k'o šibice. Jedino ako ispliva kakav megapropust, u što čisto sumnjam... Ukratko, mislim da oni itekako pametno igraju ovaj put i da ništa od viđenoga nije slučajno... Leak my a$$ kada su milijarde u igri ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Guest
|
Pa to i kažem ![]() "Leak"= uz blagoslov i dobro promišljen tajming koliko čega od informacija i točno kada ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Mislim da AMD, nvidia itd. ne mogu to baš toliko kontrolirati. Jednostavno im previše ljudi ima pristup, a nisu to baš toliko ozbiljne stvari (kao vojne tajne), nego komadi hardvera na kojima će ljudi igrati igre tako da ono... Tj. nema tu one neke prave represije kojom bi to spriječili. I kad leaka uvjek ima rezerva "dali je čru" |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Nije da je toliki Bn Phenom II X6,ekipa redovno uparuje FX 6300 sa R9 380/380x i opet se dobro slazu u vecini igara,a FX 6300 nije bogzna sto bolji naspram Phenom II X6 Pricekaj RX 480,trebala bi biti do 2K cim se smire cijene malo ili R9 380X,no njoj ce cijena pasti dobrano pa je takoder neisplativa kupnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Guest
|
@Manuel: A dobro sad... Nitko od nas ne može znati 100%, no s obzirom na ono što je izvjesno (lova u igri i napokon winner u AMD-ovome rukavu), sve što "curne van" mislim da je (najmanje) uz prešutno odobravanje... Uglavnom, sve u službi marketinga koji i bez onih 5 dana itekako radi svoj posao ![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://videocardz.com/61340/amd-rade...-rumors-part-4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#556 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Joj kad se to začepi prašinom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
|
Sta se zacepi? Izvadis grafu, drzis rukom vent i od venta prema van ispuhujes kompresorom i izadje sve. . A i ti na xfxu mozes skinut ventove i sto onda? Opet finove sa kulera moras ispuhat kompresorom da se rijesis naslaga fine prasine.
![]() |
#558 |
Premium
|
Ma kakv kompresor, penzla za 10 kn na deset godina i očistiš ju ko iz tvornice u roku od par minuta. Ali OK, ako netko ima kompresor onda mu nije problem ovakav hladnjak, ali nemaju svi kompresor. Rekao bih da ga nema skoro nitko ![]() I kak misliš kaj se začepi? Imao sam referentnu 3850 i jako dobro znam kaj se začepi i kako to onda radi.To mi je bila zadnja referentna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
|
Kad si zadnji puta bio na benzinskoj? Kod mene u gradu sve su automatizirane i rade samo kad staviš mlaznicu na ventil kotača. Zašto ne bi čistio penzlom kada je to najjednostavnije, najefikasnije i najjeftinije čišćenje? Zašto bi kupovina kompresora bila nužna za nešto tako jednostavno ako se malo pogleda dostupni hardver? |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A ako je penzla isto sto i pinel, e onda i ja tako sve cistim, fino rastavim, dobro ''ocetkam'' i usisem sa usisivacem ![]() EDIT: Penzla=Pinel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Komprimirani zrak u bocicama je zakon. Izvrsno ispuse svu prasinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Premium
|
Prvo ne namjeravam plaćati za zrak ![]() ![]() ali tko voli samo naprijed, ja znam da u moj komp takvi hladnjaci više nikada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja koristim mozda jednom godisnje, kad je fini sloj prasine preko hladnjaka CPU-a, a na grafi bas i nema puno prasine cak nakon godinu dana. No sve super ispuse, i nikad imao problema da sto ostalo. E, da.. ja koristio ovaj: http://www.chipoteka.hr/artikl/18872...k-malkem-400ml |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|