|
![]() |
#22171 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Jedna od mogućnosti da popušiš i to ne malu kaznu je da te negdje u prekoračenju snimi kamera... policija ode kod vlasnika vozila (zadnjeg upisanog) i on im pokaže kupoprodajni ugovor... potom dođu k tebi i ti ih možda i probaš izlevatiti da nisi ti vozio već frend iz BiH no dok oni traže tog fiktivnog korisnika spiće dopis poreznoj i onda te ovi razguze da ti dođe zlo. Bolja mogućnost je u takvom načinu kupnje auta bez prijenosa vlasništva da ti zadnji upisani korisnik da punomoć za korištenje auta... no danas pak ljudi sve rjeđe pristaju na to jer im je pun k**** da im svako malo dolaze kazne za neplaćena parkiranja, brzinu i slično. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22172 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Naletio na ovo http://www.hak.hr/clanstvo/start/ Cini se da ima smisla, godisnje za 200kn recimo imas neke stvari đabe koje kad zbrijis prelaze tu svotu, od zamjena guma, balansiranja, i jos sto sve pise tamo Netko uclanjen, koristio kakve pogodnosti, zadovoljni?
![]() |
#22173 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Bio sam član HAK-a nekoliko godina i nisam nikad ništa trebao od njih pa ne znam kakva im je usluga. Prestao sam biti član kad su umjesto da mi automatski produže članarinu i pošalju samo uplatnicu za narednu godinu tražili da ispunjavam nekakve formulare, kombiniram pakete usluga i slične stvari za koje nemam ni vremena ni volje... a zapravo mi i nisu trebale njihove usluge jer mi je auto pod produženim jamstvom tako da bi šlep i slično da auto stane na cesti ionako dobio free. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22174 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Ili postaneš HAK član putem Diners kartice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22176 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22177 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Prije njega je bio M47 koji nema problema s lancem ali je problem usisna grana, tj. klapne na njoj koje pucaju i prave ogromnu štetu. Dobra strana je što se mogu skinuti i blindirati pa nemaš problema. Ako već možeš birati, gledaj bez DPF-a jer ćeš ga u gradu začepiti a novi je oko 2000€. EDIT: još sam zaboravio remenicu koja voli ispucati a originalna košta oko 3500kn. Postoje i zamjenske, ali oni koji su ih stavljali kažu da ne valjaju, navodno se javljaju nekakve čudne vibracije. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22178 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#22179 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Naime kupujem vozilo koje je neregano i odjavljeno. Taj rok onda ne važi? Btw ovdje je procedura za kupnju odjavljenog vozila. Muče me ove tablice, veli frajer da nove tablice koštaju 850kn. wtf? Kada sam kupovao novi auto koštale su oko 70ak kuna.
![]() |
![]() |
#22181 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22182 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ak je prijavljeno i neregan, onda te ne kači taj dio. Jedino ne znam koliko maximalno kupoprodajni ugovor vrijedi. Oda kad su tablice 850kn, nove tablice , sa svim dokumentima i biljezima, su nekih 200kn, naravno ako si već platio porez i obavio tehnički |
![]() |
![]() |
![]() |
#22183 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
razlika je jel vadis probe i imas policu osiguranja ili nemas, naravno, ako imas, probe kostaju oko 100 kn, |
![]() |
![]() |
![]() |
#22184 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#22185 |
Premium
|
Ma sutra rokam prvo poreznu, onda osiguranje, pa tehnički. Danas sam se išao interesirati u stanicu, veli žena kakvih 850kn, tablice su 76kn obje, nebitno jel prva ili deseta registracija. Inače, imao sam nekih 3500€, ženi kupovao auto, našli Puga 307 1.6 16v, 2006, 146kkm, odlično očuvan, fantastičan auto (koji puno troši pa ćemo na plin). Samo što je automatik. Žena je totalni antitalent (sad je tiha misa jer sam se izderao na nju dok mi je kočila po cesti s lijevom nogom).
![]() |
#22188 |
Premium
|
![]() |
#22189 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Žena i automatik, ako do sad nije vozila, problem je ak se zezne pa pusti kočnicu, a zaboravi da auto ide tada, ili kod naparkiravanja, auto bolje krene ak pikne gas. Za tu lovu nemaš kaj razmišljati, smo taj robotizirani zna biti problem ak nije održavan (kvalitento ulje, kalibracija itd) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22190 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#22191 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Dali netko ima iskustva, sluuuucajno ![]() Kako se sarafe ekscentricni vijci koji se koriste na adapterima 4x100 na 5x112mm rupe? ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 08.06.2016. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22195 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel me odrao ili nije... Bio malo servis punta 2 i evo specifikacija. Ja kupio polovno: 1. 2 retrovizora Fiat original. 2. Hladnjak - goli isto original. 3. Skarice brisaca sa motoricem. 4. Svijetlo za registraciju. Skidao djelove sa nekog Talijana iz 2003 sx vezija sa ABS i klimom, uglavnom cijeli auto bio ko iz apoteke pa tako i djelovi... Kupio novo: 1. Kayaba 2 prednja amortizera. 2. Shell Helix plus 4/1 10w40 3. Fiter ulja 4. Lezaj amortizera x2 5. Nosac amortizera x 2 =================== Uz izmjenu svega gore kupljenog radjeno je jos sljedece: 1.Skidanje tapaciruga sa svih vrata i ciscenje gdje staklo ulazi/izlazi te mehanizma od kvaka jer se nisu vracale glatko itd... 2. Saniranje zastite odozdola, zagreblo se malo od ciglu na prtenom putu. 3. Blago ravnanje nosa haube i namjestanje amblema Fiat u svoje mjesto. 4. Blatobran na 2 mjesta "zavaren" vise radi estetike jer je pukao od udarca gore iznad tablice u utoru gdje se jedva i vidi.. 5. Podmazivanje mehanizma svih vrata da ne skripe/struzu kod otvaranja. 6. Pregled letve volana i podmazivanje gdje je sta trebalo. Znaci izmjena svih dijelova i ovo napisano "za ruke" je coltano 500kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22198 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Je... kad se covjek malo bolje razmisli dobro sam i prosao. Bilo je tu dosta posla samo oko mjenjanja dijelova a gdje sve ostalo rastavi/sastavi... Inace za sve te dijelove sto nove sto polovne izbuljio sam 1.800,00kn, bem ti kolica.... to jedan i5 6600K ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22199 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
To je Ultra malo para za taj posao... sigurno neko pošteni beliscanin, da je netko iz Valpova radio bilo bi 1000 ![]() Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#22200 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Dobar majstor(čovijek) tako radi kako bi privukao mušterije i dobio preporuke i za još kandidata što je pohvalno i naravno za svaku preporuku, i još ako je sve super odrađeno eto ti majstora za održavati cijeli auto ![]() ![]() Ima još takvih ali su rijetki uglavnom gledaju kako da što prije sfušare i budu što prije gotovi da uzmu pare i drugog kandidata za oderati mu kožu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|