|
|||||||||||
|
|
#20191 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Majko mila, po ovom što se vidi, nikad ne bih ni pomislio da je netko ovdje preživio. Citiraj:
![]() Danas sam pogledao 118d i svidio mi se. Jako očuvan izvana i iznutra, solidna oprema, lijepo radi, ugodan za voziti. Još sam u dilemi između 1 i 3, ali nakon ovog sve više naginjem prema 1. Ukratko, sviđa mi se auto. ![]()
|
|
|
|
#20193 |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
|
|
|
|
|
#20194 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Imam ga na Meganeu i na Laguni (ona ima DPF, svejedno se osjeti). Znači dizne? Kaj s tim? Reparacija, čišćenje? Bacila mi je jedan dan malo bijelog dima kod paljenja pa me naljutila jer je to Megy znao kad su niže temperature. Na Laguni je turbina recimo u dosta lošijem stanju nego na Megyju i dosta se čuje, a rotor se dosta miče. Ne gine mi ni ta reparacija. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.03.2016. u 02:54. |
|
|
|
|
|
|
#20195 | |
|
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Kaže da mu je mehaničar rekao da je problem u dizni i da treba vidjeti u kakvom je stanju, tj. da li je reparacija moguća ili treba nova. Koliko sam čuo, Purić u Samoboru je na dobrom glasu.
|
|
|
|
#20199 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#20204 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Nije od bratića stričevog kuma prijatelj to radio, nego frend. Zasad dobro radi, bolje nego prije, reparirao je i VT pumpu, kad ga vidim, budem pitao koliku je garanciju dobio Siromašna smjesa tali u krajnosti i klip |
|
|
|
|
|
|
#20208 | |
|
Premium
|
Citiraj:
poanta je u tome da po tebi ispada da je reparacija kratkog vijeka.... a dokaza nemaš nikakvih... max jedan slučaj (frendov), i to ako. meni dovoljno. |
|
|
|
|
|
|
#20210 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ne crkavaju.........benzinske dizne Kraj mene je automehaničarska radiona, tak da, je jedan slučaj, i nemam dokaza, radiona je 24sata dnevno prazna :smiley: A dobro, samo tako naprijed Ko vam je kriv što vozite dizele :smiley: |
|
|
|
|
|
#20213 | |
|
Premium
|
Citiraj:
uglavnom, jako loš pokušaj izvlačenja.... živio ti meni ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20215 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
U Hrvatskoj ta cijena? to je 1.3 95ks? I novi megane je tu negdje cijenom i motorom. A tu su i auris i i30, samo nisu novi. Bilo bi lijepo probati sve odjednom |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|