|
![]() |
#9482 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9483 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#9486 |
Premium
|
Nauči ga kako se parkira auto. Ja nemam pilu od auta, ali znam parkirati ![]() Ok, postoji i mogućnost da ga boli k****z za cijeli svijet. U tom slučaju, možda, griješim i možda zna kako se parkira auto, ali onda je pi**a vozač ![]() Ne znam čovjeka niti imam ikakvih saznanja/misli protiv njega, ali alergičan sam na takav način parkiranja. Još da je na invalidsko mjesto stao, bio bi to "šlag na torti" ![]() Debil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9487 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Miting na parkiralistu, ljudi stoje posred parkinga, nikog briga kak je parkirao, taman da se stao nasred ceste...
![]() |
#9489 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Pa da, meet subotom navečer, kako se tko sparkira nije baš bitno... Osobno se ja uvijek natjeram lijepo sparkirat (da ne steknem lošu naviku), ali nije za zamjerit.
![]() |
#9490 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9491 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#9492 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9493 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9494 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije jedan od najboljih nego je daleko najbolji u eri nakon old school mudonja. Tesko mu je bilo forumulu vozit ali je odfural jednako brzi 206(htio napisat 208 ali..) na Pikes Peak i sa lakocom potuc rekord i to debelo. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 20.01.2014. u 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9495 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ne kazem da je los vozac, ali po meni trenutno Pikes Peak nije neko mjerilo jakosti. Vidit cemo u WTCC ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9496 |
Premium
|
Dajte ne miješajte kruške i jabuke. Ima ljudi, koji nemaju vozačku dozvolu, a ipak se utrkuju. Klinci i adolescenti, na primjer. Samo zato što je netko dobar na stazi, ne znači da je dobar vozač van staze. Mene bi, osobno, bilo stid da se tako negdje uparkiram. Jedino bi mi bio izgovor hitni slučaj, predsmrtno stanje, porođaj žene.... OK, druga stvar. Da ne rantam samo. Imam problemčić. Nemam pripremu za maglenke, osim rupa na braniku. Trebao bi naručiti maglenke, lampe, grla, kablovinje i novu ručicu. Budući da su mi maglenke prethodno stigle, a imam stražnju (imam prekidač), moglo bi se složiti drukčije rješenje. Relej, blizu akumulatora i osigurača i kablovinje do maglenki. Što mi preporučate? Da raskopavamo volan i pola auta ili da iskoristimo relej i palim sve maglenke odjednom? Kolika je razlika u cijeni, između proper i seljo inženjeringa? ![]() Unaprijed zahvalan za svaki prijedlog/primjedbu. Btw, Clio 2 2003. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9497 |
PC Ekspert
|
Prirodni talent je bitan, naravno, ali realno je stvar vježbe... Amater koji odlično vozi, neovisno o talentu, jednostavno ne može bit ravnopravan nekome tko svaki dan provede minimum 8-10 sati u treningu. To je tak... Trening pak podrazumijeva fantastično kondicijsko stanje, stalnu vožnju na max, proučavanje telemetrije, itd itd a da ne kažem da je razbijanje pod normalno... I kak sad da rekreativac može parirat - nikak. Inače radovi na GT-R-u lijepo napreduju tak da bu auto gotov oko sredine travnja. Nadam se da bumo ove godine opet stigli 2-3 track daya, jedan je ziher (AdriaRace)
![]() |
#9499 |
PC Ekspert
|
![]() |
#9500 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9501 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Njegove originalne felge su mi savršene gore i jaaako teško je naći neke koje izgledaju bolje, baš me zanima koje ćeš metnuti. Naravno, sve je to subjektivno. Kako to da radiš novi interijer? Za ove koji pričate o vozačima F1... Posjeli su Hammonda iz Top Geara u F1 bolid i tamo se je vidjelo koliko je to teško normalnom vozaču, a on nije ni loš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9502 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9503 | |||
PC Ekspert
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nove felge nisu puno drugačije od stocka, no šire su za 1", pa se mogu odlučiti i za R888 gume (prednje 285, zadnje 315), plus su kovane i lakše. Citiraj:
http://imageshack.us/a/img138/3572/rirm.jpg http://imageshack.us/a/img443/9641/5s29.jpg Boja po mom odabiru, inače su to Rays Volk Racing G2.
![]() |
![]() |
#9504 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Da, sad u žutoj neće biti tako skriven po mraku hehe. Interijer - računica je pokazala da se presvlačenje dijelova oštećenih od glupih airbagova naspram kupovine novih puno više isplati, a ovak će sve bit koža/alkantara, i sve kak ja hoću ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9506 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9508 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Do 630 je relativno jeftino, do 650 već skok dosta košta (veći intercooler nije jeftina stvar), 700 traži još nešto preinaka plus tu je već getriba na granici da treba neka manja pojačanja. I onda nakon toga krećemo u neizmjerno više para da bi se to diglo na 750-800, a poslije toga da ne govorim. Za stazu - pa neke manje preinake s obzirom na stečena iskustva, ali ništa ekstremno kao Nakić sa svojim krilima i ralicom ![]() Teške su... Osobno volim stock felge (iako nisu kovane super su čvrste) prije facelifta 2011., ove nove nisu po mom čefu.
![]() |
![]() |
#9510 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
koma. jedva sa S3 starima 4g stigao kući. 200m uzbrdice sa 10cm snijega. jeedva. sad ću opet imat mokre snove o nekom 4x4 stroju. Subaru. da preciziram.
![]() |
Uređivanje | |
|
|