|
![]() |
#33721 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jel zna netko ako se mogu kupiti one plasticne casice koje sluze kao zastita lezaja BB-a(drive side). Koliko sam skuzio, lezajevi su cisto oke, ali mi se na drive sideu pojela ta plastika |
![]() |
![]() |
![]() |
#33722 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
ima li itko za prodati zatezač iscg05? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33723 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
@ zubich - budem još vidio za kacigu jer mi se iskreno taj Monster nikad nije svidao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33726 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Rebbit i ja odvozili onu moju kombinaciju. Na asfaltu je dobrano uprzilo, u sumi je puno bolje, podloga skoro skroz suha, ma milina jedna. Uspon do Samoce nakon mostica je pravo muski, za koracic laksi od Strmopeci, pa kad nakon toga dodje jos i Strmopec - veselju nikad kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33729 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
lol, kao prvo: bila je 2 tjedna na oglasu kao drugo: javilo mi se dvoje da im šaljem poštom pa sam ih odjebao jer kaciga nije moja i novac ne ide meni pa mi se neda zajebavati sa time.... kada ode dobro ode, nema žurbe ![]() prodajem ju jedino ako netko dođe po nju, ili eventualno da mi je na putu do posla, nema druge ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33730 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#33731 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
i mene čeka zamjena toga, jer je netko kod montaže otkinuo komadić te plastike. sve i da stoji, jednom će dobro doći ! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33732 |
Treba kaj skurit??
|
Ma ono kad su prosle godine klinci poceli s tim Monsterom mi je na uha počeo ić...di god se okrenes neki zeleni M viri ![]() OT - nabavio napokon zamjenu za moje Acera idiotarije na Cube Analogu. XTR kazeta, XT pogon, zadnji mjenjač, lanac i ručice...još jedino ostao Alivio prednji, al otom potom...nece ni on još dugo. Baš me zanima razlika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33734 |
Treba kaj skurit??
|
Mislim da cu najvise vidjet na pogonu jer se ovaj piga ko da je od folije. Cim jace uprem sav se svine |
![]() |
![]() |
![]() |
#33735 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33737 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Malo sam n00b kada su u pitanju servisi bicikla, pa mi treba mala pomoć odnosno savjet. Radi se o tome da nikad nisam imao potrebe ići u servis jer sam "stara škola" vozača (iako po godinama mlad ![]() Stražnja guma ide lagano u "osmicu" - već sam se provozao oko 50 km i bic ide super, ništa ne škripi na njemu, na klima se, sve je tip top za 5 godina starosti (barem koliko mi moje "iskustvo" može reći). Bic je kupljen isključivo za rekreativnu vožnju poslije posla (puno sjedenja i lupanja komandi, pa malo bole leđa). Molio bih vas, ukoliko imate iskustva sa servisima, da mi preporučite neke servise koji su bliže Jarunu gdje živim tako da ne idem kroz prometnu gužvu prema centru grada (znam da ima jedan popularni servis u Vlaškoj) i da mi kažete koliko okvirno košta centriranje kotača + zamjena obje zračnice. Isto tako, ako imate preporuku za neki dobar sic - znam da svaka guza voli nešto drugo, ali okvirno par modela koji bi mogli biti ok, pa da se orijentiram na isprobavanje istih. Da li je bolje uzeti neki gelirani sic ili onaj s oprugama ispod (pod uvjetom da nije sic za velike prde, nego nešto što liči barem malo više sportski ![]() I za kraj, imam spužvaste ručice na volanu i jako su udobne, ali su mi malo tanke - osjećam da nemam dobar stisak kada držim volan (imam 2 metra, pa proporcionalno i toliko velike šape). Da li da tražim enke deblje gumirane ručice ili postoje i neke spužvaste koje su također malo debljeg oblika. Nadam se da nisam previše zagnjavio, ne morate odgovarati opširno ako nemate vremena, samo dvije tri rečenice bit će dovoljno. Hvala ![]()
![]() |
#33738 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bizmarka -->
Za cijene skicni cjenik. Relativno jeftin, a dobar i udoban sic:---> Cannondale AM Trebas deblje gripove, slican problem imam i ja, ovi su ti odlicni (za 2013. je grip skroz promijenjen, ali debljina i materijal su vjerujem isti) ---> Lizard Skins Lock on Northshore Grip Na servis kod ---> Bizmarka
Za cijene skicni cjenik. Relativno jeftin, a dobar i udoban sic:---> Cannondale AM Trebas deblje gripove, slican problem imam i ja, ovi su ti odlicni (za 2013. je grip skroz promijenjen, ali debljina i materijal su vjerujem isti) ---> Lizard Skins Lock on Northshore Grip |
![]() |
![]() |
![]() |
#33739 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Za te nortshore gripove imam samo rijeci hvale ![]() Jedino kaj ih nebus nasao u protei, svaki tjedan su mi govorili da ce doc sljedeci tjedan i tak jedno 3mj, pa sam onda poludio i narucio ih iz Slovenije. Kod alesa dodju 20€ Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 14.06.2013. u 10:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33740 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Hvala puno obojici na infu, servis mi je relativno blizu ![]()
![]() |
#33741 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Malo kasnim sa filmicima al jbga, nemam bas vremena. Prvi je sa dotke i kamerman je Sile Drugi je od Subote (staza 57) i zadnji je od Srijede (staza 18-20) NE znam kaj je u zadnje vrijeme ali mi svi filmici na youtubu zgledaju lose iako se stavi na 720p |
![]() |
![]() |
![]() |
#33744 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Fina vožnja po 57ici. ![]() ![]() Ko predvodi krdo.. Vuco ili Čuki? btw. baš me zanima koliki su ti otkucaji srca.. recimo na sedmoj min 57ice? Tu-Tu-Tu-TU-TU-TU |
![]() |
![]() |
![]() |
#33748 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
Ljudi, jel zna itko kaj bi vrijedila ova vilica? http://upload.slike.com/slike/G3qtU.jpg http://upload.slike.com/slike/PX4Mg.jpg Dobio sam ju, a netreba mi pa da je se rjesim. Internet kaze manitou axel elite 2007, od podesavanja ima kompresiju i rebound. 100mm hoda. cca procjena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33750 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
stavi na njusku 450 pa vidi ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |