|
![]() |
#33694 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Da budem siguran. 1. Na 10-brzinsku SLX kazetu ide bilo koji 10-brzinski lanac? 2. Preporuka lanca ranga SLX? 3. Powerlock kod SRAM lanaca nije isto sto i powerlink? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33696 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
10 brzinski powerlock se skida kombinirkama dole ![]() ![]() Nije jednokratan budući da sam ga brat bratu jedno 20 puta skidao već - nježno kombinirkama ( jednom na mihaljevcu pa su se čudili kaj će mi kombinirke ![]() sad ga imam na shimano lancu Cedric ![]() http://www.pinkbike.com/news/Video-C...t-William.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#33697 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
što se powerlock-a tiče... iskustva su na internetu da se može skinuti i opet upotrebiti, ali službeno SRAM kaže da je jednokratan jer da su tolerancije premalene da bi se opet upotrebljavao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33698 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
To nisam znao. Pa onda je powerlink bog i batina. Jesu isti za 9 i 10 speed lanac ? Jer imam doma još 3 nova powerlinka.
![]() |
#33700 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
mislim da za 10 speed ne postoji nešto tipa powerlink da se skida rukama... 10 sped lanac je uži od 9 speed ja s powerlockom nisam nikad problema imao a imam ga god i pol dana, jedan lanac sam pojeo s njim a on se još drži, skida se teško, zato kombinirke trebaju, sve šljaka uredno, ne piga se nema lufta itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33702 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledajte sto danasnja djeca (12, 13, 14 godina) voze ![]() Moja je ova skroz desno ![]() Nego da vas pitam. Frend bi htio da mu sa eBay-a uzmem naki maleni alat za bicu, i jos jedna stvar, alat za ravnanje felge odnosno alat za vadjenje zbice i kasete. (tako nesto).. Trebali bi mi engleski nazivi tih alata da znam sto traziti, ili jos bolje linkovi na te iteme. Zahvalan ko pas |
![]() |
![]() |
![]() |
#33703 |
Yugokiller
|
KMC vam ima spojnicu koja nije jednokratna. Trenutno je furam na XTu, a nasljedit će ga i YBN. Samo oprez, jer KMC ima više vrsta spojnica za 10 brzina, pa da nebi bilo... I ne treba nikakav alat ![]()
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 12.06.2013. u 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33705 |
Premium
|
ma nisi jedini, čitao sam neku raspravu na tko zna kojem forumu i svi su govorili kako su više puta skidali i stavljali i sve je ok... a opet, kada pošalješ mail SRAM-u sa pitanjem da li se to smije reči će ti da nije dizajnirana za to i da će ti puknuti prilikom jačeg pedaliranja. osobno sam stava, da imam 10 brzinski sustav, da bi pokušao ŠTO MANJE skidati lanac (sada ga skdam jednom mjesečno), i čistio bi ga dok je zamontiran, a u slučaju da ga baš moram skinuti vratio bi ga sa istom spojnicom no pazio bi da na vožnji imam uvijek jedan powerlock viška da ne bi bio cipelcug sa vrha sljemena do doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33706 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hvala za opseznu raspravu ![]() ja danas namonitirao novi BB i stavio novi lanac. Opet SLX, jer je bio daleko najjeftiniji (18€) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33707 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel kupovo neko sa http://www.chainreactioncycles.com ?? Kupio bi kacigu preko njih jer to kaj hocu nema u Hrvaškoj, a i poprilično je jeftinije |
![]() |
![]() |
![]() |
#33708 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
CRC je jedan od najvećih online bike shopova na svijetu. Obrati pozornost na poštarinu za stvari koje te zanimaju, i da nisi u postavkama stavio Hrvatsku kao lokaciju jer ti onda cijene izražava bez PDV-a, to te zavara a kad dođe na carinu onda dobiješ čestitku za carinu i pdv. I obavezno odaberi Royal Mail, da te ne bi još i DHL oženio za svoje provizije.
![]() |
#33710 |
Treba kaj skurit??
|
Cekao bi 1.7. pa ak ide iz UK onda ne bi vise trebalo biti problema na carini. Kad prebacim na Hrvatsku kaze 109 eura sa free shipingom. Ima još koja caka il? http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=72427 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33711 |
Premium
|
Da, caka je da je o cifra za hrvatsku bez njihovog poreza, pa u trenutku ulaska hrvatske u EU više ti ne skidaju tih 20% (ili 18% nemrem se sjetiti). Uglavnom, ne možeš proći tako jeftino kako bi htio. Zavisi koja ti veličina treba, imam ti ja još i bolju kacigu za manje para, pa ono ![]() http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=45&t=86087
![]() |
#33712 |
Treba kaj skurit??
|
Od tih 661 mi paše jedino XL. Kaj imaš? Ma i sa tim porezom bi bilo 133 kaj mi odgovara |
![]() |
![]() |
![]() |
#33713 |
Premium
|
pa evo, škicni temu na DB-u, to je oglas koji sam malo prije sastavio. http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=45&t=86087 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33716 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33717 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
mnogo lepo.. svidja mi se i staza, a skokovi, sumnjam da bi imo muda za to ![]() Tunelska ekipa, mozda vam se pridruzim, budem jos vidio... ali za dolje sumnjam da budem iso na strmopeć..
![]() |
#33718 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
2 LovriXX ![]() neka ti je radostan i berićetan roćkas ![]()
![]() |
#33719 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|