| 
 | |||||||||||
|  24.06.2005., 18:59 | #2 | 
| ..... Datum registracije: Mar 2004 Lokacija: Zagreb, Centar 
				 | Kak neće? Označiš kućicu i kaže ti da će primijeniti nakon restarta - to bi trebalo biti to! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  24.06.2005., 20:22 | #3 | ||||||||||||
| Premium Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: malo st, malo vz 
				 | ni ne treba ostat oznacena 
|  25.06.2005., 22:35 | #8 | ||||||||||||
| Premium Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: malo st, malo vz 
				 | ja sam ima jeda slican problem ima san neku tekstualnu datoteku s hrvatskim znakovima koju kad bi editira i savea u bilo kom programu hrvatskih znakova poslije ne bi nigdi bilo problem nisan uspija rijesit nakon par dana muke pa san vratija image sistemske particije s windowsima 9x postoja je problem ako nisi odma pri instalaciji os-a kao defaultni jezik stavija hrvatski onda bi ga posli bilo jako tesko namisit mozda je to slucaj i kod xp-a 
|  26.06.2005., 09:32 | #9 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | da stvar bude bolja radilo je cca 6-7 mjeseci i onda odjednom krc, i nema vise đšžćč (na poslu sam   ) rijetko koristim te znakove jer ih trazim po tipkovnici 15 minuta kad nesto pisem tako da nemogu tocno znat kad u crkli i zasto...... | 
|   |   | 
|  26.06.2005., 12:14 | #10 | 
| Premium Datum registracije: Jun 2005 Lokacija: Rijeka 
				 | Windowsi su bugoviti,svaki put kad idem na UT99 onda da se logiram na jedan chanell trebaju mi ][ znakovi a njih nemogu stavit u UT-u ako ne promijenim jezik u taskbaru i ja to napravim ali onda se on sam od sebe vrati na staro:confused:   i onda tako nekih 5-10 puta a nekad uopće neće i onda moram resetat - izgleda da Microsoft ima problema s običnim i osnovnim stvarima poput promjene jezika - a kamoli da pričamo o ostalom  | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  26.06.2005., 15:39 | #11 | 
| Ancient Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: Đakovo 
				 | Ja sam to riješavao ovako;kada dodaš Hrvatski probaš obrisati engleski,neda Ti odmah jer je "in as" ali nakon restarta ga briše.I tada jedini koji je ostao(Hr naravno) je default i dalje bi moralo šljakati ok. | 
|   |   | 
|  27.06.2005., 16:11 | #12 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | thnx ljudi ali nista ne pomaze, drzim se one pametniji popusta..... a nije mi toliko do tog da bi reinstalirao win   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |