|
![]() |
#31951 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
20 do 9 na Baštijanovoj?
![]() |
#31952 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
HIiM raja, heto me u komadu, al sam se gico pravo. prvo sam okinijo na ulazu na dh stazu kod Medvjedgrada, jer sam kao ono išo sa zaletom (jaooooo početnika), onda sam išo na par chicken-pasova pravih elemenata koje su profesori Mic i Desto odvezli, ali sam zato došo blatan do grla ![]() Dojam nakon prelaska sa HT na FS je jednostavan i jednoznačan: wooooo ![]() mnogo više prašta ovaj bicikl, više mi uopće nije bitno šta gađam (kamenje, korjenje) sve to pojede ko malu macu, jedino mi je ona sic štanga previsoka kad je skroz spustim pa u eXtremnim situvacijama kada bežim od bajka, on oće zamnom ali ima i tome leka (ima jedna točkica koju mi je pokazo JAck od iza i do koje smijem sflexat štangu). Kočnice vrede za sve pare i dobro odrađuju, shock fino ljulja, vilja propada kako Bog zapoveda...i na kraju imam jedan kvar koji sam napravijo ja pa tražim savet: kod jednog od padova sam uspio da iz desnog šiftera izvuku se cca 4-5 žičica koje vire iz bužira i loše mi mjenja brzine. X7 si mi šifteri, pa jel to mogu samo odšarafit onaj plastični točkić koji brine o tenziji i vratiti nekako lagano unutra ostatak žica koje vire? Dole sam nosio gaće koje su mi ostale od motora, neke austrijske, ali imaju jastučiće na bokovima i od iza kod trtice tako da sve ove padove nisam ni osetio, a k tome još drže na mjestu i šinove koji su mi dosada dok sam vozio u kratkim često bežali sa noge jer su na čičak, pa eto preporuka takvih gaća, jeste da su 100evra, ali rade. Što se tiče uspona na fulki nemam nijedne zamjerke, ništa eXtra nisam osjetio da boba, lepo sam na spd i ide ko puter gore... ponovilo se! Aleluja
![]() |
#31953 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31954 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Irvine, prebaci brzinu u najvišu (najmanji kolut na kazeti, 11t), rukom povuci bužir da se izvuče iz shiftera i pažljivo vrati natrag sve te žičice. To su žice bužira koje ga čine krutim. Meni se eto isto dogodilo prije par dana na grmi kad sam malo volanom napravio 180° ![]()
![]() |
#31956 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma dogodi se svejedno ako imaš metalni, ali svakako bolje drži. Ipak počupaš prilično jako bužir kad se okreće. E da, i to je finta za sve koji nisu znali, bužiri od mjenjača se uvijek naprave kraćima da se ne izvuku bužiri od kočnica (iako je za njih potrebna ipak malo veća sila) ![]()
![]() |
#31957 |
Registered User
|
![]() |
#31958 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
SHIMANO ALL THE THINGS Super vožnja danas, 9ka pa skretanje na 10ku pa super drmanje po Krvariću i par pivi na Kustošiji, epic. Popeo se nazad u Šestine na ručak kod kuma, pa onda debakl na Dubravkinom putu koji je pod vodom, užasno blato. Trebam fulku nabavit.
![]() |
#31961 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Ide izvještaj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31962 |
Registered User
|
E super, fala. prvi put sada vozim sa Destrom i njemu ne treba fulka, tako da Sile-mislim da imaš fulku. Dobar je ovaj njegov HT, ali je i vozač srca jakog, skače ko kengur ![]()
![]() |
#31965 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma preko 13 je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31969 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
E Grma postaje opasna, sad svi imamo pricu o udesu s Grme ![]() Cim mi dodje kotac, idem ga na onaj skok testirati ![]()
![]() |
#31970 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Odradili danas Sljeme MARKO i ja. Leustekom gore do one zadnje etape di se skreće za Runolist. Čist ko suza, sve prohodno. Nastavili makadamom do vrha. Lugranica osunčana, ljudi ko na placu..... Dole se odlučili za 18-20. Staza je predobra. Nema blata, nema vododerina, suha ko barut. FENOMENALNO! Ako će neko ići ovih dana da zna da je 18-20 super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31972 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ekipa jedno pitanje: Gdje kupiti dobru ramu za 29er-a? Gledam Cubeove po njuskalu ali to je sve za 26" kotače. A Cube gledam zbog esteskog dojma ![]() Ako imate neku bolju preporuku slušam. Primjer: http://www.njuskalo.hr/rame-vilice/c...%3D5%237822009 http://www.njuskalo.hr/bicikl-dijelo...-oglas-6434637 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31973 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
U utorak i četvrtak planiram na Sljeme, utorak preko kustošijanskog, krećem od doma oko 15h, a u četvrtak bi potegnuo možda do tunela pa na 18-20 ili 57icu. Svi su dobro došli.
![]() |
#31974 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav svima, Molio bih za pomoć oko odabira bicikla, ne razumijem se previše u bicikle. Kupio bih si novi bicikl do 3500 kn max. Gledao sam malo po netu i naletio sam fuji-a nevada 2.0 i nakamure. Ako mi tko može pomoći s nekom preporukom? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31975 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo da se i ja javim Bili na Grmi čuki i ja, čuki je zaradio lakši potres mozga čini mi se, nije se sjećao staze uopće po kojoj smo vozili - kao što je i sam rekao - thank God for FF ja sam u iskušenju da Big Mammu preletim, zalet imam, skočim dosta dalje od predviđenog doskoka za Mammu...ostavljam to za slijedeći put ![]() vidio sam i di je Šoš polomio kotač, to je neka nova staza |
![]() |
![]() |
![]() |
#31977 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dobro sto vi radite na toj grmi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31979 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Tjedan iza imam ispite, a nakon toga Grmim ko veliki. Ima da padnu ona dva ljepotana na koje smo se destro i ja napikirali, a bome ce i Big Mamma. Da vidim dal funn kockice drze ![]() Ćuki, FF obavezno, ostalo kako se osjecas ![]() Ja shinove na grmi furam samo da me ne grizu komarci po ljeti, a po zimi da griju noge
![]() |
Uređivanje | |
|
|