|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
300 FSB - puno muke nizašto...
Nakon moje "avanture" s ledom, odlučio sam se za malo radikalniji način hlađenja... ![]() ovaj put sam koristio antifriz... ![]() dakle, pomiješao sam 1l antifriza i 2l vode tako da mi se ledište spusti na -20 stupnjeva (ako je vjerovati etiketi na antifrizu)...dobio sa 3l tekućine koje sam stavio u duboko i ostavio 48 sati da se hladi... naravno, imao sam i golemu kocku leda da mi malo zadrzi temperaturu tekućine... nakon sto sam složio sistem i pokrenuo komp, očekivao sam stvarno nisku temperaturu, međutim, bios mi je prikazivao cpu temp 17 stupnjeva... ![]() uglavnom, uspio sam dogurati do 300fsb, ali naravno, windowsi se nisu digli, u biosu sve savršeno stabilno, ali od windowsa nista...i sve u svemu, puno muke nizašto... evo i slikica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Dobra je slikica ![]() Oćemo još ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ocemo jos ocemo jos ![]() sry masni nisam mogo odoljet ![]() al ajde pustite jadnog covjeka na miru,svako smije pogrijesit tu ili tamo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
evo...:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
|
4.5....svaka ti dala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
vent od 9800se (ona mala zujalica) na NB-u, pasivci po mosfetima i papst 92mm koji puse po njima... to je to... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
koji je sljedeći pothvat Masni, cjeli komp u frižder ili modifikacija s klima uređajem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Masni jos ti samo dusik preostaje ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
the luda ribetna
|
mislim da je vec to napravio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
baš se pitam zake Windowsi nisu bootali???
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ja mislim da je to do hlađenja...ako nije, onda je limit ploče (što je vrlo vjerojatno, ali ne mora biti...), ne kužim kako je u bisu "stabilno", ne smrzava se niti se ne reboota, ali čim se pojavi slikica "WINDOWS WELCOME", bum, reebot...:mad: a što se tiče LN2, i to je opcija...možda se nešto i uspije složiti... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
limit proca.... više struje stavit?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
limit proca mi nije opcija, ovaj primjerak bi trebao ici daleko, pogotovo ako na default voltazi ide skoro do 4GHz...ma samo je stvar u hlađenju, ziher... ![]() a mozda je i ploca...trebao bi mi neki proc koji ide preko 300fsb pa da vidim jel do ploče ili kaj...:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da si u pravu da je hladjenje, jer cpu u biosu ne radi nista pa se i ne grije a kad dize win onda je pod full opterecenjem i tvoj sustav ne uspije ohladiti i eto greške. Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Masni ajde molim te posalji sliku pasivaca na MOSFETima da vidim kako to izgleda. Fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Čim se ja opustim neko vrijeme, masni me sjebe u OCu Alo tako će ostat neko vrijeme jer sam zaboravio na komp čim su počela toplija vremena i vjetar u kosi ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|