![]() |
300 FSB - puno muke nizašto...
Nakon moje "avanture" s ledom, odlučio sam se za malo radikalniji način hlađenja...:D
ovaj put sam koristio antifriz...:cool: dakle, pomiješao sam 1l antifriza i 2l vode tako da mi se ledište spusti na -20 stupnjeva (ako je vjerovati etiketi na antifrizu)...dobio sa 3l tekućine koje sam stavio u duboko i ostavio 48 sati da se hladi... naravno, imao sam i golemu kocku leda da mi malo zadrzi temperaturu tekućine... nakon sto sam složio sistem i pokrenuo komp, očekivao sam stvarno nisku temperaturu, međutim, bios mi je prikazivao cpu temp 17 stupnjeva...:( uglavnom, uspio sam dogurati do 300fsb, ali naravno, windowsi se nisu digli, u biosu sve savršeno stabilno, ali od windowsa nista...i sve u svemu, puno muke nizašto... evo i slikica...:smoke: |
Dobra je slikica :)
Oćemo još :D |
zaboravio si sliku:D
|
ocemo jos ocemo jos:D
sry masni nisam mogo odoljet:beer: al ajde pustite jadnog covjeka na miru,svako smije pogrijesit tu ili tamo:o :p ps masni pozuri rulja ce poludit:D |
1 privitaka
evo...:clap:
|
4.5....svaka ti dala:beer: ajd pricaj kaj si radio?osim modifikacija vodenog
|
vent od 9800se (ona mala zujalica) na NB-u, pasivci po mosfetima i papst 92mm koji puse po njima...
to je to...:cool: |
koji je sljedeći pothvat Masni, cjeli komp u frižder ili modifikacija s klima uređajem:D
|
Citiraj:
|
Masni jos ti samo dusik preostaje :)
|
mislim da je vec to napravio:D
|
baš se pitam zake Windowsi nisu bootali???
|
Citiraj:
ja mislim da je to do hlađenja...ako nije, onda je limit ploče (što je vrlo vjerojatno, ali ne mora biti...), ne kužim kako je u bisu "stabilno", ne smrzava se niti se ne reboota, ali čim se pojavi slikica "WINDOWS WELCOME", bum, reebot...:mad: a što se tiče LN2, i to je opcija...možda se nešto i uspije složiti...:cool: |
limit proca....
više struje stavit? |
Citiraj:
limit proca mi nije opcija, ovaj primjerak bi trebao ici daleko, pogotovo ako na default voltazi ide skoro do 4GHz...ma samo je stvar u hlađenju, ziher...:gringo: a mozda je i ploca...trebao bi mi neki proc koji ide preko 300fsb pa da vidim jel do ploče ili kaj...:burn: |
Mislim da si u pravu da je hladjenje, jer cpu u biosu ne radi nista pa se i ne grije a kad dize win onda je pod full opterecenjem i tvoj sustav ne uspije ohladiti i eto greške.
Citiraj:
|
Masni ajde molim te posalji sliku pasivaca na MOSFETima da vidim kako to izgleda.
Fala |
evo, loše su slike sa moba, a nemam fotić...
http://img187.echo.cx/img187/7259/picture701qa.th.jpg oko agp-a i memorije... http://img187.echo.cx/img187/7869/picture695uw.th.jpg oko cpu-u...treba mi jos par komada, ali papst 92mm puše direkno po njima tak da je to ok za sada... |
Čim se ja opustim neko vrijeme, masni me sjebe u OCu
Alo tako će ostat neko vrijeme jer sam zaboravio na komp čim su počela toplija vremena i vjetar u kosi :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:17. |