|
![]() |
#24481 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ali svi imaju warranty politiku istu. Al realno uvijek tezis prema boljem/novom pa ces onda i bajk prodati dok je jos pod garancijom. Cijena od 20kkn je po meni za Endura super cijena ako se usporedjuje sa konkurencijom. Nije da to govorim zato kaj ga ja imam nego zato kaj novi bajk od 160 hoda i sa takvim dijelovima ne mozes dobiti. Jekyll se prodaje sa sektorom za 23kkn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24483 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
moze,di se nadjemo? vidim da je sile otisao,di se nalaze inace kad idu na Dotku?
"Covjek je star koliko i zena koju osjeca!" C.Sheen Zadnje izmijenjeno od: Jakesevic. 11.07.2012. u 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24484 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Sutra ce popodne biti neko govno od vremena cini se. Ja cu ujutro (da sam doma do 12) se onda zaletit il na grmu il na dotku (ak ne dobim drustvo za dotku, vjerojatnije je da cu do grme potegnuti). Pa ak neko oce, nek se javi
![]() |
#24485 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
@ Jakesevic - za ubuduće nalazimo se na klupicama ispred Dotke, kod parkinga. Nisam provjeravao forum nakon što sam krenuo, vidio sam tvoj post tek nakon što smo odradili krug, jebiga.
![]() |
#24486 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
ok,ni sad nemam pojma di je to:-) svejedno sam ja otisao na grmu,malo skakao,bio sa nekim deckom tamo koji se propisno slomio,valjda je dobro jer je otisao skoro placuci doma
![]() |
#24487 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Aha ti nisi ni bio na Dotki nikad? Evo nije da sad sam sebe reklamiram, ali pogledaj ovdje http://www.dropbike.com/forum/viewto...C5%A1%C4%8Dinu Dotka je zakon. Danas sam opet nakon nekoliko mjeseci izguro onaj usrani uspon, tak sam bio sretan. Spust isto po P.S.-u. Makar bi rađe da sam išo na noćnu s ekipicom al jebiga.
![]() |
#24488 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Tako je barem kod Scotta... interesirao sam se za Genius LT i takav odgovor sam dobio za ramu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24490 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Max i ja bili na noćnoj. Super je gore vrijeme, čak je malo i hladno bilo. Dolje opet devetka. Prvo sam mislio da sam to fast for max, a zapravo nije imao očale i gušio se u prašini koju sam mu ostavljao. Onda sam ga pustio naprijed i dok nisam shvatio da se ne zajebava, bježao mi je na neke dionice su mi izgledale kao da 2x lakše prelazi od mene ![]() Super vožnja i na kraju piva u kvartu. Spušio je okladu jer ne zna specse svog bajka ![]()
![]() |
#24491 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
Npr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24492 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jos jednom mi se je pokazalo da je nocno Sljeme nakon posla i u sredini radnog tjedna pun pogodak. Taman poslje stepenica je poceo puhat neki vjetar i mislili da ce nas kisa oprat al bila je to lazna uzbuna. Dole 9tkom po kojoj sam se zadnji put vozio prije valjda 6mj ![]() ![]() Negdje na pol puta je Vuco vidio par divljih svinja ja sam mislio da je vjetar pa ne znam dal je haluciniro il ne ![]() Skoro smo sjeli u prvu birtiju u mikulicima al nas je odbilo ime "Janje" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24493 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Pozdrav,zanima me imam problem u zadnjem kotaču na bmx,kotač mi se tepko vrtio ali promjenio sam kuglice unutra i nakon par dana opet mi je počeo blokirati i čuti se čudan zvuk ako netko zna u čemu je problem molio bih ga da malo opširnije objasni |
![]() |
![]() |
![]() |
#24494 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24495 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Prvi put ću se složiti s tobom! (rijetko kad napišeš nešto normalno, NHF ![]() Mislim da se 26" nikada neće izbaciti iz jednadžbe, nema brige... sve ostalo je Lovro odlično napisao!
![]() |
![]() |
#24496 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Samo da se javim, da sam uspješno odvezao maraton Bihać-Srebrenica. Sve je dobro prošlo. Osim izgubljenih 4kg i preplanule kože nema drugih posljedica. Uz vožnju i druženje stekao sam još jedno veliko iskustvo, što se tiče dužih tura. Kasnije prikačim neku sliku, za sad tolko ![]() Zadnje izmijenjeno od: begi. 12.07.2012. u 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24497 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Predsjednik našeg kluba je dobio 2012. EX9, sa novim shockom. (kreknila je EX9ka 2008.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24500 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Jutros bio ja na Grmi, klize se ko na skijama ![]() Mozda budem za jos par krugova popodne, pa ak je neko za, nek se javi. A sad da spomenem malo vece ture, bude sljeme sutra mozda?
![]() |
#24501 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
subotu neko spustanje u zagorje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24507 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Skuli me bas danas zvao za spust u Zagorje. Rekoh - moze, uz napomenu da idemo u OroGoro. Kaze on tko ce se popeti nazad ako se nazderemo. Kazem ja - pa ne moras ti jesti, ali ja hocu ![]() Tak da eto, vjerojatno se spusta u Zagorje, samo jos treba vidjeti kada krenuti od tunela. Ja sam za 8h. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24509 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
uf, ja cu tesko u 8h gore :/ radimo party za zatvaranje share ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24510 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Ljudi treba mi pomoć; ako netko zna nekoga tko prodaje RS Toru 318 U-turn ili nesto slicno do 130mm hoda u što boljem stanju i po pristojnoj cijeni ![]() Isto tak tražim i lulicu dužine 70mm (eventualno 60mm), prihvat 31.8 do nekih 100kn. Evo poceo sam i ja s ulaganjem, sad sam gotov ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|