|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Intel procesor, ASRock matična: Gašenje računala u random vrijeme
Kolega ima problem s gašenjem računala. Nedavno mu je jedan prijatelj mijenjao matičnu, stavio je neku ASROCK. Dešava se ovo: Upalim ga, ugasi se nakon 10 sekundi. Ponovno, ugasi se za 4 sekunde. Ponovno, ugasi se za 20 sekundi. Ostavim ga malo da stoji ugašen, upalim i ugasi se ponovno za "random" sekundi. Tu i tamo dođe do Windowsa XP, ali i onda se gasi. Probao sam maknut jednu memoriju, pa stavit jednu, pa drugu posebno (jer su različite), ali efekt isti (DDR400). Probao sam odstekat CD, odstekat HDD, sve pocistiti, odstekast - zastekat nazad, nista. Čini se kao neki hardverski kvar, ali ne znam što bi moglo biti. Imate ideje? Hvala! Zadnje izmijenjeno od: k1ter. 05.07.2012. u 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Proučio sam pravila ![]() Konfiguracija (nije moja), nisam ekspert: NAPAJANJE: HIPRO - HP - D4302RWB MATIČNA PLOČA: ASRock Dual Channel 775i6SG (Dual Core CPU) PROCESOR: Intel (ne znam koji) GRAFIČKA: ATI Radeon Sapphire HD 3650 RAM: 1x TAKE MS DDR400 512mb, 1x KINGMAX DDR400 512mb DISK: MAXTOR Diamond Max Plus 8 ATA/133 40gb CD: LG Floppy nije uštekan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ok, hvala. Ima li kakvih drugih prijedloga još osim toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
prst na cpu hladnjak...mozda nije hladnjak sjeo kako treba..pa nabije brzo temperaturu i gasi... i,reci,ako odes u bios, da li se i tamo brzo ugasi ili u njemu radi duze? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|