|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Safe Mode-problem pri loudanju (Win 7 x64)
Pozdrav, trebam nesto u Safe Mode da napravim ali pri loudanju drivera stane mi na ovom mjestu Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\CLASSPNP.SYS Pokusao sam preko Command Prompta s naredbom SFC /SCANNOW i windowsa s CDa nekako to popraviti, ali nista i dalje ista stvar. Ako netko zna neki drugi nacin da probam i da nekako to sredim, bio bi jako zahvalan? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Probaj promjeniti mod rada HDD-a u biosu, ako ti je ahci, prebaci na ide ili obratno, pa vidi je'l tako prolazi safe mod. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Ispravio sam u prvom postu na IDE je bio ma da sam ga stavio na AHCI kada sam ga kupio ali nema veze.. Probao sam i na jedan i na drugi ponovno i ništa, stane gdje je i prije. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.05.2012. u 11:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
U device manageru disable-ati sve uredjaje koji nisu nuzni pa vidjet je'l ima kakve razlike. Probaj nekoliko puta sa dvd-om od 7-ice napraviti repair koji nudi. (nekad iz drugog pokusaja popravi ono kaj nemre za vrijeme prvog) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Preko dvd od Win 7 u Command Promtu upisivati ove naredbe ali ni to nije pomoglo nažalost. bootrec /fixboot bootrec / rebuildbcd bootrec.exe /fixboot bootrec.exe /fixmbr |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nemoj grafu, to ti treba, imas ostale stvari tipa mreza, zvucna, express card controler, modem, dvd-rw, card reader... i pusti nek loada pol sata ak treba, mozda udje. (ta pi.darija da normal mod radi a safe ne su gremlinska posla) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.05.2012. u 11:31. |
![]() |
![]() |
|
|