![]() |
Safe Mode-problem pri loudanju (Win 7 x64)
Pozdrav,
trebam nesto u Safe Mode da napravim ali pri loudanju drivera stane mi na ovom mjestu Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\CLASSPNP.SYS Pokusao sam preko Command Prompta s naredbom SFC /SCANNOW i windowsa s CDa nekako to popraviti, ali nista i dalje ista stvar. Ako netko zna neki drugi nacin da probam i da nekako to sredim, bio bi jako zahvalan? Hvala! |
Probaj promjeniti mod rada HDD-a u biosu, ako ti je ahci, prebaci na ide ili obratno, pa vidi je'l tako prolazi safe mod.
|
Citiraj:
Ispravio sam u prvom postu na IDE je bio ma da sam ga stavio na AHCI kada sam ga kupio ali nema veze.. Probao sam i na jedan i na drugi ponovno i ništa, stane gdje je i prije. |
U device manageru disable-ati sve uredjaje koji nisu nuzni pa vidjet je'l ima kakve razlike.
Probaj nekoliko puta sa dvd-om od 7-ice napraviti repair koji nudi. (nekad iz drugog pokusaja popravi ono kaj nemre za vrijeme prvog) |
Citiraj:
Citiraj:
Preko dvd od Win 7 u Command Promtu upisivati ove naredbe ali ni to nije pomoglo nažalost. bootrec /fixboot bootrec / rebuildbcd bootrec.exe /fixboot bootrec.exe /fixmbr |
Nemoj grafu, to ti treba, imas ostale stvari tipa mreza, zvucna, express card controler, modem, dvd-rw, card reader... i pusti nek loada pol sata ak treba, mozda udje. (ta pi.darija da normal mod radi a safe ne su gremlinska posla)
|
Osim grafičke ništa drugo nije ATI..
|
hehe, disable-ati kao glagol (disejblati se cita, onesposobiti)
|
Citiraj:
Hvala na pomoći, ali reinstalirao sam windowse i riješio problem.. Pozz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:24. |