|
![]() |
#9301 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
metafora ili ne, prenešena je pomalo na zamarajući način imho. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9302 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() edit: nisam još gledao melankoliju pa ćemo otom potom nemoj mi u Pana dirat ![]() Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 06.05.2012. u 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9304 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
vidim ja gresaka u komunikacijskom kanalu......... nego, danas pogledan TRON: Legacy. apsolutno mi je nejasno kako original ima losiju ocjenu. sta, efekti donose ocjene? tipa kao danasnje igre, igra je dobra/vrlo dobra cim je grafika na nivou? nego, drugi dio mi je iskreno sranje. mislim ok, nelosa prica, ali u jedinicu sam se nekako uzivio, dok mi je dvojka licila na samo pretjerivanje i jednostavno nemoc imanja kvalitete, pa udri po sto brutalnijim scenama........ u par navrata sam pomislio koliko me podsjeca na Star Wars, ali ono je daleka buducnost, TRON nije...... pa je tron dobar, pa ga clu valjda preobrati pa je los, pa je opet dobar, pa ga ovaj ne ubije, pa pravi flynn eksplodira.... toliko nabacano bez reda i pravila, nedoradeno skroz i lose. ocjena 5/10, ako ikome znaci. jedinica i dalje preporuka ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9305 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Gledo Avengerse, 10/10. Da ga j...s najbolja Sci-Fi/Akcija u ne znam kolko, Hulk kralj ![]() ![]() ![]() (malo sam pod dojmom, za koji tjedan ce bit 9.5/10 ipak ![]()
![]() |
#9306 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nedodirljivi su mi za 9/10 i to cca 9.1-9.4, a Miris Žene nekih 7.5-7.6.
![]() |
![]() |
#9307 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Where the wild things are Pogledah ga nekidan, onako za prije spavanja. Ugl., čudan film, zbunjen, ali fora za pogledat... 5/10
![]() |
#9308 |
Premium
|
Upravo pogledao: Intruders (2011) - 7-8/10, horor, triler, meni odličan film
![]() |
#9309 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
The Woman In Black. Loš, plitak i opet loš horor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9311 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Tower Heist. Iako sam očekivao s**nje zbog kombinacije Stiller & Murphy, ugodno sam se iznenadio. Zgodno za ubiti vrijeme. Za ubiti vrijeme je i Man On A Ledge. Naravno da je i tu prisutna happy end i zbario sam komada šablona, ali je podnošljiva.
![]() |
#9312 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Upravo pogledao: Outpost: Black Sun (2012) - 3-4/10, scenografija nije loša, produkcija dosta loša, gluma vrlo loša, scenarij loš, a uz samo malo detalja film je mogao ispasti dobar... da je priča dorađena kao i scene...
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 08.05.2012. u 00:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9313 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
the woman in black,upravo pogledan...odličan,fenomenalna atmosfera,draga jedva preživjela ![]() sviđa mi se više ovakav horor nego nekakav drvosjeća koji dere sve živo,winblack uhebe psihu ![]()
![]() |
#9314 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Red Tails (2012) - 6.7/10 - dobar film, gluma tako-tako, kad god su u ztaku efekti su super. Uglavnom priča koju je Hollywood čekao da ju ispriča, dobar film za potrošit vrijeme i biti zadovoljan. Gubi ocjenu jer se dosta vidi da je rađeno na manjim setovima. A jesam ga lupio u decimale. Za 7 nije, 6.5 je premalo... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 10.05.2012. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9315 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Imaš tri minute maltene tišine kak on tam lista po papirima i onda naglo SKVIĆ BU BUM EEK VIĐEME JA MRTVA! ![]() Ima svega par dobrih scena koje te malo naježe. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9316 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9318 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9319 |
Premium
|
Pogledao: Like Crazy (2011) - ljubavna drama, 4-5/10, više 4/10.
![]() |
#9320 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Intouchables (2011) - 9/10 - uživao u filmu, ima stvarno smiješnih trenutaka, stvarno je lijepo napravljen i žao mi je što sam odgađao pogledat ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#9321 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
intouchables - najbolja komedija u zadnjih 2-3 godine, ja stvarno neznam što imam protiv europskih filmova. Genijalan film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9323 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
"the Rite" , pogledat ili ne,ima akcije, strašnih scena, Hopkins dobar kao uvijek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9326 |
Premium
|
Pogledao: Skeleton Lake (2012) - 2-3/10
![]() |
#9327 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
a hopkins ono, naravno da je dobar, iako mislim da je film generalno slab za njegove "mogucnosti".
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9328 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao Puncture.. Dajem mu 7.5/10 jer volim istinite događaje.. makar Flash of Genius je bolji, razrađeniji.. hahaha, čak imaju istu ocjenu, 6.8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9329 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Bio sam zadnje gledao House of 1000 corpses i The Devils Rejects,Rob Zombie je fakat ace-ao filmove
![]() |
#9330 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja upravo pogledao: Forgetting Sarah Marshall (2008) - 7-8/10
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|