|
![]() |
#18271 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo sad sam baš u njuškalo ukuco 'treking bicikl' i izbaci mi ovo... http://www.njuskalo.hr/gradski-bicik...-oglas-4275251 Nije loše, sviđa mi se, tako nešto bi bilo super, al ovaj je dosta mali ![]() A cijena, pa što manje to bolje, al mislim da bi se max rastegnuo do 1500kn, što ne znači da ću toliko i dati,samo ako je stvarno dobra ponuda, al idealno bi bilo do 1000kn. Recimo ovaj trek4000 što sam imao, frend je isti takav, al puno bolje očuvan prodao za 500kn. I kad bi tako nešto uletilo, ja bi bio presretan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18272 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
rabljene pogledaj ovdje osim naravno i na njuskalu http://www.dropbike.com/forum/viewfo...3b835ccf493a59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18275 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Moja 3 prijedloga za subotnji spust s Sljemena: 1. 57-55-52 da se osvetim - lijevo od Gračana na Dotku 2. 12icom na Šestine - Šestinskim dolom na istok pa na Grmu skakat malo 3. Sljeme-sjevernom stranom do Hunjke-20tkom do Njivica kroz POTOČIĆ !!! - Pilana - pa cestom do Dotke. Nekako sam nabrijan na ovu najdužu turu.
![]() |
#18278 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Danas idem po chest mount za gopro pa se nadam da ću ga odmah usvirat dobro da bude spreman za vožnju Ajdeeeeeeeeeeeee Sileeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18280 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Tu sam ja moral spašavat Baneta kad je frknul pod bicikl radi Sileta. Onyx, to ti je zato kaj si bil u Šišmiš dresu. Go big, or go home. Samo dinamo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18281 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18282 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
U startu je bila nedjelja glavna a sad bu u sub. tulum...ak se vratim ziv mozda se i vidimo...nedjelja još uvijek stoji? Usparao sam oko 1000 kn, moral bum krenut u nabavku zatezaca, lancanika, kaciga, stitnici, bash. Nisam neki vrsni trgovac, najlakse mi je otic u ducan i kupit, a onda mi je ova cifra daleko premala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18283 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#18284 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#18285 |
Registered User
|
Sad mi se baš ide na sjevernu stranu se spuštat. Ali treba nam Nik kao vodič, jer ćemo se ziher izgubit. Žao mi je ko pesu jer smo zadnji put nas par fulali te neke potočiće i mostiće zbog kojih smo i išli na tu stranu. Jedino me pomisao na onu cestu malo deprimira, ali sve se to da. Dakle tura na najjače ovaj vikend je Leustek-vrh-Zagorje-Hunjka-20-pilana.
![]() |
#18286 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Super joj je bajk ovaj (da ne bude tolko ot ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18288 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Have phun! ![]()
![]() |
![]() |
#18289 |
Registered User
|
I bolje da ne ideš, sjeverna strana je za dečke s više skilla, tj. kako bi ti rekao za one s "kraćim wheelbaseom" ![]() Lovro i ja sam mislio ić u subotu, samo ja ne mogu bit vodič, treba nam Nik. Makar vidim da interesa nema, tako da je to vjerojatno sis-kobaja. Sljedeći favorit (meni) je Hunjka-20tka-Pilana. Ako bi se kretalo ful ful rano onda možda na zapad jedinicom, bio bi red više.
![]() |
#18291 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
podsjetnik samo, sutra u podne tunel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18292 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Idem i ja u sub. a vjerojatno i nedjelju ![]() Kuda dolje jos cemo se dogovoriti, ali prije odluke hocu vidjeti na sto lici tih 6cm snijega. Cijeli tjedan pratim temperature na omiljenom nam brdu i izrazito su niske u odnosu na grad - u gradu iznad nule, na Sljemenu stalno ispod i to -5,-6,-7°C tak da je gore mrzlo jel, ali posto se nista nije otapalo ne bi smjelo biti leda. Spust na Zagorje zaboravite, mislim da nisu najbolji uvijeti za to, stazu ste vidjeli i znate da je dobro da se vidi sto je ispod, a ako je pod snijegom eto veselje. Kad nabuja vegetacija u proljece, tada idemo jer je kudikamo ljepse i zanimljivije. Nekako naginjem 12-ici i 20-ki paaa cak i 57-ici vulgaris pa na greben. Kad bolje promislim, fakat dugo nisam vozio 57-icu. Prethodnica u petak nek javi stanje na stazama...i slikom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18293 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Biciklisti sta vi imate od robe sad na sebi kad se penjete na sljeme? Sutra je prognoza debelo u minusu :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#18294 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Što kažete na ovaj? Jedino ne znam što se veličine tiče, koliko je to bitno i osjetno na mojih 192-3cm? Il da gledam veće bajkove? Veličina: 57 (178-188 cm) http://www.njuskalo.hr/gradski-bicik...-oglas-4340361 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18295 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam planinarske hlace koje su windstop, dry fit nike boxerice, dry fit nike dugih rukava base layer i briko softshell jaknu koja je vodo i vjetro nepropusna i na glavi imam balaklavu od flisa stavljenu ko kapa jer mi je inace vruce ak mi je prek cijele glave Na nekih 3-4 stupnjeva u toj kombinaciju vruce na usponu ![]() Na spustu imam sve to uz dodatak first layer obicne planinarske majice dugih rukava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18296 | ||
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 26.01.2012. u 21:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18297 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Znaci ta roba zbilja funkcionira. Narucio sam si bio base layer dugih rukava neki dan, budemo vidjeli. Sto se tice softshell jakni, moze preporuka molim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18298 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Gore - kratka sinteticka majica, duga sint. majica, vjetro/vodonepropusni suskavac, zimske rukavice za bajk iz lidla. Na nogama neke toplije/termo carape ili dvoje pamucne (na spustu). Ako je malo hladnije (preko -5 onda oblacim jos jedan suskavac onakav gore ili jos jednu majicu dugih rukava sinteticku). Na spustu balaklava preko glave i to je to. Trebas uzet u obzir da nabavis odjecu koju mozes osusit kad se popnes ili rezervnu ako nemas gdje osusit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18299 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() To vozim cijelu zimu sada i nikad mi nije bilo hladno, naprotiv ![]()
![]() |
![]() |
#18300 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Odi pogledaj u Hervis jel ima i dalje smeđih Kilimanjaro soft shellova po 250kn kaj ima pol PCE ekipe. Definitivni best buy za ovakve hladnoće (za sve iznad 0 je ipak pretopla, točnije slabije diše pa se zahajcaš). Vjetar, kiša, ostalo - ništa ne pušta. A lagana je. Problem je jedino ako imaš torbu na leđima i dugo se voziš, onda zna biti hladno ako stojiš 5-10min na jakom i hladnom vjetru. Torba pritisne leđa, pa pritisne znoj i onda je lagano hladno. Najgore je realno za noge meni osobno. Ako imaš dobru cirkulaciju, onda samo duple čarape ili one jedne ali kvalitetne, kaj su malo deblje, izvana su windstop, a unutra je valjda vuna ili kaj već.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|