|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
jutro dečki!! da odg na pitanja 1. mrežica se može skinuti i da mislio sam na pasivne coolere za HDD, što i objašnjava težinu kučišta, naime cooleri su od bakra i služe svrsi a što se tiče da li se isplati pljunuti 279kn? itekako se isplati, barem meni, jA NISAM NI ZNAODA TOLIKO TOGA DOBIJEŠ S TIM KUČIŠTEM. može biti i zato jer sam imao kantu staru 5 godina ![]() čovječe pa di je sve to napredovalo ![]()
![]() |
#32 |
Registered User
|
eh da samo još jedno pitanjce. digao sam memoriju sa 333 na 400, a vezano pitanje uz to jest: Zašto imam lošije rezultate u aidi nego kad sam imao 333 mhz na 7,2,2,2.5. znam da je vezano uz te postavke, ali neznam koja bi mi mogla davati iste ili još bolje rezultate na 400MHz _____________HELP____________ .
![]() |
#33 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Zbog asinhronog rada i labavijih latencija.
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
|
a jel bi to mogao to pojasniti što da napravim, ako se išta može napraviti da dobijem veće rezultate
![]() |
#35 |
Registered User
|
a jeli to vezano možda uz to što sam stavio memoriju u utor za dual chanel ,ili da ju stavim u onaj zasebni utor
![]() |
#36 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj otkljucat proc i potjeraj sabirnicu sinhrono sa memorijom (1:1) ili smanji takt memorije al zategni malo latencije (kolko ide). EDIT: neka bude u dual chanell-u ako ga vec imas, to ti isto doprinosi nekih 5% vecim performansama.
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
@dr.ixa si ti to kuciste ubo u linksu? nigdje ne pise/ni na enermaxovom sajtu da dodje s pasivnjacima za hdd i potenciometrom |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
da uzeo sam ga u linksu,ma super je, zato me i iznedalio ful jer ama baš ništa ne piše na njihovom site-u osim cijene
![]() |
Uređivanje | |
|
|