|
![]() |
#31 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Kondenzacija? Šta je to? ![]() ![]() Trebalo bi probat na nekom starom kompu, ali mislim da bi radilo. A ako se vlažnost zraka smanji na 0%? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja ovime preveniram vlagu u kučištu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Inace, ovo je prvi komp koji sam platio sa svojim parama,sto se vidi po nekim komponentama (Igloo anyone?? ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Morat ću i ja to počet skupljat, jednom mi nije grafa radila, točnije AGP port, znog vlage!!! Pa sam već popizdio, pa sam se nakon dvije neprospavane sjetio da fenom malo propušem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Staviš samo -100C na blok i izoliraš sve okolo i cijevi kojima dovodiš freon
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Jel on nejde više od 3,51 ghz il je probelm u nečem drugom (ploča:confused: ), ram ziher nije ![]() Mislim, kad sam na drugim forumima vidio u sigovima kako voze Intel proceve, vidim da je tvoj clock skoro "jadan". Il ono, mobilac na 3,4 ghz, hlađen zrakom (zalman)...Super stabilan za ben{čmaranje} i sve... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mene jebe napon na ploči kad mi je CPU pod opterečenjem Probao sam popravljet, ali mi nije uspjelo... ![]() Dok mi je bio na Abitici radio je na 275FSB i još je bio u fazi testiranja kad je ploča zgorila, a to je 3,85 GHz
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|